WIOLKA1509
Fanka BB :)
sol no widzisz Karola przyszla i powiedziala co jest najwazniejsze.... :-)
a co do prezentow to nawet nie mysle o calej rodzinie , tylko tak jak u ciebie o dzieciakach... ale ich jest juz 7 w tym 4 jestesmy chrzestnymi( a tu sie utarlo ze jak jestes chrzestnym to juz musisz sie postawic- zgroza).
wczoraj bylam u tesciowej i mowie ze niechce wiecej robic wszystkim prezentow bo nas teraz na to niestac.( do tej pory dorosli tez dostawali prezenty)z poczatku sie obtazila... potem uslyszalam tekst ,,jestesmy juz starzy to po co nam prezenty":-) ale dzis zadzwonila ze moze i mamy racje i na probe niech bedzie bez prezentow .
a co do 11 latki to moze jakas plyta z muzyka?
a co do prezentow to nawet nie mysle o calej rodzinie , tylko tak jak u ciebie o dzieciakach... ale ich jest juz 7 w tym 4 jestesmy chrzestnymi( a tu sie utarlo ze jak jestes chrzestnym to juz musisz sie postawic- zgroza).
wczoraj bylam u tesciowej i mowie ze niechce wiecej robic wszystkim prezentow bo nas teraz na to niestac.( do tej pory dorosli tez dostawali prezenty)z poczatku sie obtazila... potem uslyszalam tekst ,,jestesmy juz starzy to po co nam prezenty":-) ale dzis zadzwonila ze moze i mamy racje i na probe niech bedzie bez prezentow .
a co do 11 latki to moze jakas plyta z muzyka?
Kosmetyków nie używa , gier - nie wiem co mają a czego nie więc głupio by było dublować
Już szwagierki nawet pytałam - sama nie miała pomysłu to ją na zakupy zabrała, chyba zrobię tak samo jak nic nie wymyślę :-( Ale chciałabym żeby miała niespodziankę a nie .. sama sobie prezent kupiłam. Czemu z dziećmi jest coraz ciężej z prezentami? Kiedyś człowiek w tym wieku lego dostawał i się cieszył jak głupi a teraz mp4 i laptopy

Bo zabawek ma w ciul, książeczek też bo i my jej nakupowaliśmy (na tym się nie oszczędza) i dostała od mojej siostrzenicy więc jest tego trochę, ciucha żeby jej kupić to trzeba iść z nią przymierzyć
Nie trzeba podawać żadnych maili swoich :-)