• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol no widzisz Karola przyszla i powiedziala co jest najwazniejsze.... :-)
a co do prezentow to nawet nie mysle o calej rodzinie , tylko tak jak u ciebie o dzieciakach... ale ich jest juz 7 w tym 4 jestesmy chrzestnymi( a tu sie utarlo ze jak jestes chrzestnym to juz musisz sie postawic- zgroza).
wczoraj bylam u tesciowej i mowie ze niechce wiecej robic wszystkim prezentow bo nas teraz na to niestac.( do tej pory dorosli tez dostawali prezenty)z poczatku sie obtazila... potem uslyszalam tekst ,,jestesmy juz starzy to po co nam prezenty":-) ale dzis zadzwonila ze moze i mamy racje i na probe niech bedzie bez prezentow .
a co do 11 latki to moze jakas plyta z muzyka?

reklama
Nad książką myślałam ale kij wie czy się z tematyką wstrzelę bo aż tak dobrze jej nie znam, matę ma, karaoke nawet ma, puzzle ostatnio dostała to jeszcze się z nimi bidula męczy bo chyba za dużo dałam (1000) :-p Kosmetyków nie używa , gier - nie wiem co mają a czego nie więc głupio by było dublować :sorry: Już szwagierki nawet pytałam - sama nie miała pomysłu to ją na zakupy zabrała, chyba zrobię tak samo jak nic nie wymyślę :-( Ale chciałabym żeby miała niespodziankę a nie .. sama sobie prezent kupiłam. Czemu z dziećmi jest coraz ciężej z prezentami? Kiedyś człowiek w tym wieku lego dostawał i się cieszył jak głupi a teraz mp4 i laptopy :dry:
Płyt nie słucha (dzieli pokój z bratem po za tym że nie wiem czego słucha) a pamiętnika nie chce :-( Zaczynam wątpić :no:

Ale żeby za łatwo szwagierce też nie było skoro mi nie pomogła to jak ona zapytała co kupić Karoli to ja też rozłożyłam ręce :-D Bo zabawek ma w ciul, książeczek też bo i my jej nakupowaliśmy (na tym się nie oszczędza) i dostała od mojej siostrzenicy więc jest tego trochę, ciucha żeby jej kupić to trzeba iść z nią przymierzyć :-p :-D Dziadki (teściowie) od lat mają metodę - dają kasę, moja mama zmądrzała w tym kierunku dopiero w tym roku jak straciła wenę - da kasę :-D Mój ojciec też - ma przesłać kartę do Smyka :-p Tylko szwagierka - że chrzestna to się pomęczy :-D

No i mam - moje dziecię zobaczyło że śnieg pada - chce wyjść na dwór na spacer :-D Więc idę ... :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane, bardzo Was proszę, zagłosujcie w konkursie na synka naszej forumowej Koleżanki!

Trzeba wejść w ten link Konkurs Zrób się na Pana Pikusia! i przepisać kod z obrazka w puste pole i zatwierdzić :tak: Nie trzeba podawać żadnych maili swoich :-)

Można oddawać głosy raz na 24 godziny do 8 grudnia włącznie. I jeśli byłybyście takie kochane, zaangażujcie koleżanki ;-) Jesteśmy już na 16 miejscu!

sol : wiolka ladnie to ujela, ze cora przyszla i powiedziala, co jest najwazniejsze, i tyle :)

serg : olej taka rodzinke! czym ty sie przejmuejsz, to zagrywa stara jak swiat 'zla zaborcza synowa odciaga syna od rodziny'
moj tesc ostatnio wyslal maila do meza na BIUROWY adres ze moglby zadzownic do mamy, bo jej przykro z enowin nie daje... oczywiscie tez z podtekstem, ze kiedys ( za kawalera) dzwonil czesciej... wiec wiem ze w ich mniemaniu to za moja rada nie dzwoni sie spowiadac co 2 dni... tylko do nich nie dociera ze maz ma prace od 7 do 21-22-4-2 jak wypadnie, godizne dojazdu po przeprowadzce, przeprowadzke i wszystkie klopoty na glowie... itp itp
raz albo 2 w tyg za granica, stres w pracy nie do wyobrazenia, presja... za przeproszeniem nie ma czasu spokojnie sie wys**ac ;)
a jak sa tacy spragnieni nowin zemu najzwyczajniej w swiecie nie zadzownia do mnie - jak do niedawna, na domowy numer? w weekend? bo w weekend ja jestem obok i kontroluje??? takz enie martw sie tym, szkoda czasu i energii - przerabiasz ksiazkowy przypadek ;)
ps. my tez nie jedziemy do etsciow na swieta, choc niewypalil nam wyjazd do PL i w sumie moglibysmy... to 2,5h pociagiem od paryza, ale ja widzac jaka jets fakjna od 2 m-cy sytuacja po porstu nie chce i moj to rozumie
i niech sobie tescowie mowia ze przez mnie nie ejdizemy do nich na gwiazdora - choc raz beda mieli racje heehe

ps.2. a gdzie jest MAMA i jej wynik? znowu trzyma wszytskich w napieciu ;)

CZESC BABECZKI-U MNIE NAD RANEM PRZYSZLA @- wielkie skrzepy-galareta normalnie...nadzieja odeszla a jeszcze wczoaj robilam test Quick Vea io 15.00 i pokazal II kreski-wzielam na noc lutke a mimo to @ przyszla...

zaraz siadamy do obiadu-pora obiadowa wiec wszystkim życze smacznego i witam sie ze wszystkim bo nie nadrabialam.

Josephine - masz rację, staram sie nie przejmować tym... Ale czasami aż czlowieka nosi, jak widzę, jak się zachowuje teść... :dry: A jak zafasolkujemy pewnie będzie, że "złapalam go na dziecko" ;-)

Mama - bardzo mi przykro... :sad:

serg : dla samej przyjemnosci podziwiania zacisnietej szczeny tescia/tesciowej (juz pomijajac fakt, ze chcecie sie pobrac, miec dzieci z normlanych ludzkich pobudek) przejechala bym pierscionkiem zareczynowym tuz przed nosem z malym dodatkiem 'mam nadzieje ze juz niedlugo obok dojdzie obraczka i ze zajde w ciaze jak najszybciej. wtedy X juz mi nie ucieknie' :) tak wiesz zartem z przymruzeniem oka, ale niech sie krew im przelewa szybszym rytmem :)

SERGEEVNA jak gadanie sprawia im frajde to niech gadaja...wlacz na luz i najzwyczajniej w swiecie olej ich.
mama kochana tak mi przykro... ale prosze cie nie poddawaj sie trzymam &&&&&&&&&
josephin my co roku spedzamy swieta z tesciami , i jak w tamtym roku sie wkurzylam i powiedzialam ze jedziemy do mojej siostry to dopiero bylo gadania.....w tym roku wszyscy zjezdzaja sie do mnie i nie wiem czy sie cieszyc czy plakac... bo wigilia sie szykuje na jakies 24 osoby

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry