P
pysia888
Gość
Heja laseczki
Sol ja tez kupilam tą lampkę żółwia z konstelacją gwiazd dla bratanka
Podoba mi sie to, że kupujemy sobie z rodzeństwem prezenty na Mikolaja dla dzieci. Póki co dzieci nie mam, a kupuję dzieciom rodzeństwa mojego prezenciki ;-);-);-) I tak oto dziewczynce co ma ponad roczek kupiłam fajną fontannę z piłeczkami - że wyskakują i muzyka gra i coś tak i fajny telefon komórkowy taki spory dosyć... może jeszcze do tego coś dokupię. A temu drugiemu to lampkę i myslalam o samolocie co lata ;-);-);-) A dzieciom starszym to albo po komie kupię dotykowej albo aparat cyfrowy na spólkę :]
Wiolka witaj... co u Ciebie? Milo, że wkońcu jestes z nami :-):-)
sergii kochana pierdzielić takich teściow

wazne, że Twoi rodzice traktują Grzesia jak syna, a teściowie nawet dobrze, ze są tak bardzo oddaleni od Was
Duży + Mogą Wam jedynie naskoczyć... A co Grześ na to faworyzowanie jego z siostrą? A często tak widzę, że jak jedno dziecko ma lepiej, a drugie wszystkiego się dorabia pomalu i też nie narzeka to zawsze wspanialsze jest to co ma wszystko. Absurd 

A ja jak będę w ciąży to zamierzam powiadomić o tym rodzinę po 2,3 miesiącu. A choinkę to ja tez lubię, uwielbiam siedzieć przy choince, ten nastrój mmmm... ;] a choinkę dopiero trzeba kupic i wszystko do niej 
Lecę zrobić kolejną kawusię... :]
Sol ja tez kupilam tą lampkę żółwia z konstelacją gwiazd dla bratanka

Podoba mi sie to, że kupujemy sobie z rodzeństwem prezenty na Mikolaja dla dzieci. Póki co dzieci nie mam, a kupuję dzieciom rodzeństwa mojego prezenciki ;-);-);-) I tak oto dziewczynce co ma ponad roczek kupiłam fajną fontannę z piłeczkami - że wyskakują i muzyka gra i coś tak i fajny telefon komórkowy taki spory dosyć... może jeszcze do tego coś dokupię. A temu drugiemu to lampkę i myslalam o samolocie co lata ;-);-);-) A dzieciom starszym to albo po komie kupię dotykowej albo aparat cyfrowy na spólkę :]Wiolka witaj... co u Ciebie? Milo, że wkońcu jestes z nami :-):-)
sergii kochana pierdzielić takich teściow

wazne, że Twoi rodzice traktują Grzesia jak syna, a teściowie nawet dobrze, ze są tak bardzo oddaleni od Was 

A ja jak będę w ciąży to zamierzam powiadomić o tym rodzinę po 2,3 miesiącu. A choinkę to ja tez lubię, uwielbiam siedzieć przy choince, ten nastrój mmmm... ;] a choinkę dopiero trzeba kupic i wszystko do niej Lecę zrobić kolejną kawusię... :]
Ostatnio edytowane przez moderatora: