• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heja laseczki
Sol ja tez kupilam tą lampkę żółwia z konstelacją gwiazd dla bratanka :tak::tak: Podoba mi sie to, że kupujemy sobie z rodzeństwem prezenty na Mikolaja dla dzieci. Póki co dzieci nie mam, a kupuję dzieciom rodzeństwa mojego prezenciki ;-);-);-) I tak oto dziewczynce co ma ponad roczek kupiłam fajną fontannę z piłeczkami - że wyskakują i muzyka gra i coś tak i fajny telefon komórkowy taki spory dosyć... może jeszcze do tego coś dokupię. A temu drugiemu to lampkę i myslalam o samolocie co lata ;-);-);-) A dzieciom starszym to albo po komie kupię dotykowej albo aparat cyfrowy na spólkę :]

Wiolka witaj... co u Ciebie? Milo, że wkońcu jestes z nami :-):-)
sergii kochana pierdzielić takich teściow :-D:-D:-D wazne, że Twoi rodzice traktują Grzesia jak syna, a teściowie nawet dobrze, ze są tak bardzo oddaleni od Was :) Duży + Mogą Wam jedynie naskoczyć... A co Grześ na to faworyzowanie jego z siostrą? A często tak widzę, że jak jedno dziecko ma lepiej, a drugie wszystkiego się dorabia pomalu i też nie narzeka to zawsze wspanialsze jest to co ma wszystko. Absurd :szok::szok::szok::szok: A ja jak będę w ciąży to zamierzam powiadomić o tym rodzinę po 2,3 miesiącu. A choinkę to ja tez lubię, uwielbiam siedzieć przy choince, ten nastrój mmmm... ;] a choinkę dopiero trzeba kupic i wszystko do niej :D

Lecę zrobić kolejną kawusię... :]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia fajnie wyglada. zobaczymy co M powie. ostatnio jak napomknelam ze chcialabym kupic malek krzeselko- uczydelko z fisher price to sie zalamal:-)
moja kluseczka mi marudz ze chce ,, da-da", trzeba sie ubrac i ruszyc na spacerek.

Wiolka a to krzesełko to chyba drogie troszkę jest co?? ;p Nie wiem czy warto płacić za zabawki nie wiadomo ile kasy skoro są tańsze i równie fajne rzeczy.. jak tam chcesz :) eee w sumie fajne to krzeselko uczydelko ale chyba tyle kasy bym nie dala ;]
A może pokażesz Iwusię, bo dawno jej nie widziałam :)

pysia wiem ze droge i dlatego sie zalamal:-)i tak jej pewnie go nie kupie bo kasy nie styknie.chetnie bym wstawila zdjecie ale nie pamietam jak sie to robilo:-) wstyd sie przyznac

Wiolka jak dodajesz komentarz to zalączniki i tam zarządzaj załącznikami i dodajesz zdjęcie...

DSCN4150.jpgDSCN4181.jpgudalo sie:-)

reklama
Wiolka jaka Iwusia jest śliczna! i jak urosła :) i cała mamusia... oczka takie piękne ciemne i w ogóle z niej laseczka jak mamusia. Będzie miała wzięcie oj tak :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry