reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wczoraj lekkie plamienie.
Noca bole jak na @.
Dzisiaj rano plamienia ciag dalszy.
Pierwsze wymioty jadac na wizyte.
Czekajac w kolejce wieksze plamienia czystej krwi.
USG pokazalo 3 plamki.
To bylo tylko powiekszajace sie lozysko.
Dziecko nie funkcjonowalo.
Skierowanie na aborcje.
Jutro ustalenie terminu usuniecia "mojej fasolki"...
A ja tak czekalam az uslysze dzis jej serduszko...
Nie mam juz sily plakac...

LAZUROWE- tule do serca.....bardzo dobrze wiem jak sie czujesz:-(:-(:-(:-(:-(:-(

potrzebujesz teraz spokoju.....

reklama
Lazurowe:-( Bardzo mi przykro... :-(

Jos dzięki :-) Bawcie się dobrze z Poldusiem na spotkaniu :-)

Made i Mama tak jak piszecie, najważniejsze żeby dziecko było zdrowe. Mama a po czym poznaliście u Dominika alergię?

PSZCZÓLKA- to lekarz powiedział ,ze to alergia-po tym ,ze za każdym razem szłam z kaszlem-suchym...gardło oki,płuca ,oskrzela oki,węzły oki,temperatury i kataru brak..nic sie nie działo i nie wygląda na chorego "tylko" ten suchy kaszel...no i tak lekarz doszedł i z lekami trafił i jest git.

ja zaraz wcinam obiadek i po Zuzu..

Jos- PRZYJEMNOŚCI NA wychodnym :))

dzieki dziewczyny !!!
maly zaczyna sie wiercic, wiec pewnie za 5min wstanie
ubieram buty, ciasto soki i reszta zapakowane, nic tylko go nakarmic szybko, przebrac i startujemy :)
do wieczora! :)

Lazurowe - bardzo mi przykro. Nie wiem co powiedziec. Sciskam Cie mocno. Badz dzielna!

made - no coraz bardziej sie zastanawiam nad konsultacja z innym ginem. Problem w tym, ze ja nie mam zadnych wynikow poza spermogramem. Tu jest tak, ze lekarz wszystko ma i nie wiem co bym mu miala powiedziec, zeby mnie nie znielubił (a noz sie jeszcze przyda). Ostatnio zamiast stapac po padole to sie raczej w niego zapadam. Ale przyjda jeszcze lepsze dni pewnie.
Twoje przeczucia poki co sie zawsze sprawdzaly, wiec... usmiecham sie teraz niesmiale.

reklama
mamitka - a co tam dzisiaj pysznego zajadasz? bo mi apetyt wrócił :-p ))))))) Smacznego kochana :* i wróć szybko

pok - cholera, no delikatny to grunt po którym stąpasz... ale może się to okazać jakąś naprawdę błahostką, której lekarz mógł się nie dopatrzyć, a drugi to wychwyci... ja bym nic nie mówiła i najwyżej porobiła raz jeszcze wszystkie badania, dla swojej własnej spokojności, wiesz jak jest ;-) co dwie głowy to lepszy efekt :-p
I uśmiechaj się odważniej !!!! )))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry