reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kobietki, ja uciekam na dziś, bo zaraz kończę pracę, a tylko tu mam dostęp do neta. Wszystkim Wam życzę miłego popołudnia, papa :-)

reklama
MADE- jajka sadzone,ziemniaki z koperkiem i sałata ze śmietaną-do picia woda gazowana pomarańczowa:)))))))

zjadłam i zmykamy z Mikusiem po kierowniczkę:):):))

mamitka - a co tam dzisiaj pysznego zajadasz? bo mi apetyt wrócił :-p ))))))) Smacznego kochana :* i wróć szybko

pok - cholera, no delikatny to grunt po którym stąpasz... ale może się to okazać jakąś naprawdę błahostką, której lekarz mógł się nie dopatrzyć, a drugi to wychwyci... ja bym nic nie mówiła i najwyżej porobiła raz jeszcze wszystkie badania, dla swojej własnej spokojności, wiesz jak jest ;-) co dwie głowy to lepszy efekt :-p
I uśmiechaj się odważniej !!!! )))))))))))))

nom kwestia tylko czy ubezpieczenie mi zwroci za drugiego gina ;/

czesc dziewczyny !!!

lazurowe - bardzo mi przykro

pok - jakie badania robiłąś - napisz no mi tutaj ?moze będę mogł coś doradzić ?

made - witaj :)

pszczółka mama jos - witajcie

mamitka - a koperek to mrożony taki ? Bo suszonego to nie chcę :-D
Ja też już po obiedzie, mój Pan mi zrobił dzisiaj ucztę dla podniebienia: wątróbeczki drobiowe, smażone na wcześniej przysmażonej na masełku cebulce, plus ziemniaczki vel pyry (tu uśmiech w kierunku wiadomym) zaakcentowane plasterkami kiszonego ogórka...mmmm ))))))

palemka - witaj śliczna )))))))))))

Ostatnia edycja:
lazurowe - :-(

palemko - heloł śliczna :-D

Idę strzelić baranka :-D Jak do wczoraj miałam +17 stopni w lodówce bo była zepsuta tak dzisiaj mogłabym zabić jogurtem bo miałam w lodówce -8 stopni :-p Dzwonie po kolesia zaraz niech ją wreszcie wyreguluje bo padnę :no: :sorry:

Wlasnie przeczytalam wiadomosc od lazurowe :-( Trzymaj sie kochana...

Teraz to mam stres przed wizyta :zawstydzona/y: Wogole jakis kiepski dzien mam dzisiaj. Maz sie rozchorowal i taki zasmarkany probuje ogarnac dom i chodzic do pracy, ja musze lezec wiec nie moge mu pomoc nic. Kurcze wszystko na raz jak zwykle. No to juz sobie ponazekalam i przestaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry