P
Pszczółka27
Gość
Kobietki, ja uciekam na dziś, bo zaraz kończę pracę, a tylko tu mam dostęp do neta. Wszystkim Wam życzę miłego popołudnia, papa :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamitka - a co tam dzisiaj pysznego zajadasz? bo mi apetyt wrócił))))))) Smacznego kochana :* i wróć szybko
pok - cholera, no delikatny to grunt po którym stąpasz... ale może się to okazać jakąś naprawdę błahostką, której lekarz mógł się nie dopatrzyć, a drugi to wychwyci... ja bym nic nie mówiła i najwyżej porobiła raz jeszcze wszystkie badania, dla swojej własnej spokojności, wiesz jak jest ;-) co dwie głowy to lepszy efekt![]()
I uśmiechaj się odważniej !!!! )))))))))))))

Jak do wczoraj miałam +17 stopni w lodówce bo była zepsuta tak dzisiaj mogłabym zabić jogurtem bo miałam w lodówce -8 stopni
Dzwonie po kolesia zaraz niech ją wreszcie wyreguluje bo padnę

Wogole jakis kiepski dzien mam dzisiaj. Maz sie rozchorowal i taki zasmarkany probuje ogarnac dom i chodzic do pracy, ja musze lezec wiec nie moge mu pomoc nic. Kurcze wszystko na raz jak zwykle. No to juz sobie ponazekalam i przestaje.