• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
UUUU Karolu, to chyba Twojemu Panu się należy lanie no gołe doopsko....:dry::szok:

Przytulam Kochana , humor mógł opaść po tak zaskakującym finiszu wieczora tak ładnie się zapowiadającego :-(

reklama
Grozi to rozwodem... I brakiem potomka...ma szczęście,że nie ma go w domu.Dzisiaj będzie rozmowa wychowawcza,załatwiłam już opiekę dla dzieci.
I jeszcze ta wizyta matki:( Już mnie mdli...
Na pocieszenie kupiłam sobie buty:) Na pięknej przecenie:)))

boogie buziaki.. no cieszę się... ogromnie :) :) :) Życzę Ci podobnego partnera i "opiekuna" - ja po raz pierwszy w życiu od jakiegoś czasu czuję się "bezpiecznie" i bez niepokojów :)...

rureczka ...aaaach.. taka sprawa :( Zleci kochana!! Jesteście jeszcze tacy młodzi :)))))

sergi oby się udało coś wykombinować :))))

oliwka no jak toooo...??? :(((( JAKIM ROZWODEM CO GROZI??? :szok:

Ostatnia edycja:
Kocurku...
Pan zastrajkował bo widział testy owulacyjne...a on jest ANTY takim metodom...oficjalnie mi nic nie powiedział ale znam go...
Generalnie zaczęliśmy co nieco ale nie skończyło się to najlepiej...Poszłam spać.

Dzień doberek ;-)
wstałam sobie nie dawno :-)

I czuje sie źle... ;/
Gardło dalej boli katar dalej cieknie do tego dosżły lekkie bole brzucha i biegunka !
:-(:-(

Kocurku śliczny brzuszek;**
Sergi odpoczywaj ;-) A nie mozesz iśc do lekarki tylko po te zaświadczenie ??
Rurka tule;*

POrcja fluidków ;-)
Łapcie:-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

oliwka hmmm... ale nie rozumiem, bo skoro nie jest przeciwny dziecku to wie, że każde przytulanie jakoś w środku cyklu "grozi" ciążą - testy czy nie testy :(((( Może nie jest zdecydowany.....

mlodamamusiaojej... nie wychodź spod ciepłej kołderki !!

hmm Karolu, to jemu na razie na potomku nie zależy? Czy chce, żebyście uporali się z budową i wszystkimi sprawami co do dziewczynek, a później potomek, może nie jest jeszcze gotowy?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry