O
oliwkakarolina
Gość
Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... pisałam długaśnego posta do SERG i mi go skasowało cholera!!!
Dobra produkuje go jeszcze raz.
SERG marsz do szpitala najlepiej WOMENS HOSPITAL. To fakt w UK ciąże uznają od 12tyg ,ale o dziwo mają oddział EP -Early Pregnant . W pierwszej ciąży nie wiedziałam ,dopiero w drugiej spotkałam się z tym...niestety było już za późno. Pojechałam na Emergency tam skierowali mnie od razu do Womens H na owy oddział...bo miałam krwotok...całe szczęście ,że to szpital na szpitalu i wystarczyło przejść korytarzem...a dokładniej mówiąc mnie przewieźli...
Mnie nie pomogli ,ale TY nie ryzykuj życiem dziecka. Później będziesz ,żałowała a prawda jest taka ,że nie warto poświęcać dzieciątka dla pracy...ale nie da się też żyć samym powietrzem... Dla mnie jednak to będzie wciąż traumatycznym przeżyciem...bo widziałam jak wyrzucili moje maleństwo do kosza jak jakiś śmieć ,a tu jeszcze zbliża się ta data 22.05
[*] Idź kochana ,żebyś nie musiała później tak jak ja myśleć : a jak by teraz wyglądało moje dziecko? Dobra nie smęce już...:-(
Współczuje
Masz rację,Serge...jedź do szpitala.Nie ma co szarżować.
Ja tam dzień w łóżku spędzamIdę pod prysznic - mój Pan i Władca po mnie przyjeżdża o 13:00 - a jest ZAWSZE I WSZĘDZIE zabójczo punktualny- nawet mnie wyszkolił
![]()
Mieszkanko by się przydało ogarnąć też![]()
Papapa
- nawet mnie wyszkolił