• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny znacie jakies sposoby na schowanie sciągi ?;-)

Jestem tak wymęczona tym chorubskiem ze nie mam siły na nauke :-(
Moze to głupio brzmi ale na prawde nie mam siły:-(

reklama
Dziewczyny dostałam prezent od Grześka :-) - odebraliśmy zamówiony w Empiku - dwie książki autorstwa Kaz Cooke Pakiet Kaz Cooke - Cooke Kaz - 76,99 zł - empik.com
Uśmiałam sie prawie do łez już po pierwszej stronie :-D:-D To jest pierwszy poradnik, który przeczytam w obecnej ciąży !!

rurka ba, jest z czego być dumnym :-):-) Gratulacje !!!

oliwka jak rozmowy na szczycie.... :)

jos brzuch jest już wielki i ciężki, mówię Ci :-D:-D Niedługo Ty pokazujesz.. mam nadzieję :-)

mlodamamusia u mnie piękne słońce prawie cały dzień - wysyłam, cobyś szybciej do pełnego zdrówka wróciła!!

pysia no a jak Twoje sprawy zdrowotne się miewają ??

boogie jejku jaka Ty opanowana :szok:

kocurek : hej :)
fajny prezent :)))) a brzuch pokaze jak juz bedzie co pokazac bo narazie to jeszcze mi daleko do dnia w ktorym wkoncu zacznie mi sie ustepowac miejsca w autobusie i administracji ;) ale czekam niecierpliwie... narazie sapie i mecze sie choc jeszcze nie tyje... serducho syzbciej bije i stad to sapanie i zadyszki... nie wiem jak ja dotrwam do konca... :)

a z just ja tez nie moge - prawdziwe wcielenie ZEN :)

jos mi ostatnio babka w kolejce do kasy chciała ustapić :szok: czyli musi być zdrowo widać :-D Oczywiście nie skorzystałam, bo jeszcze by się Ci przed tą babką poczuli zobowiązani do przepuszczenia mnie i koniec końców mi byłoby głupio, że się zmuszają :-p

mlodamamusia kultura tam u Was :-D pozazdrościć :tak: Ja nie pamiętam 16 lat temu, żeby mi miejsca w autobusie ustępowano... ale pewnie mam dziurawą pamięć, albo dumnie nie korzystałam :sorry2:

KOCURKU to najfajniejsza książka :-D ja zażyczyłam sobie, tą która jest o życiu z Maluszkiem po narodzinach :cool2: rewelacja!!!!!:-D:-D:-D tak podany temat ciąży nie przestraszy ;-)

Jos no powiedziałam rodzicom ostatnio, mamie oddzielnie, a tacie oddzielnie, że ja sama się boję być tylko z Maluszkiem :sorry2: więc tata skoro jego sytuacja sytuacja domowa uległa takiemu zaostrzeniu stwierdził, że chce pomóc i przyjedzie tu i może poszuka pracy, zostanie na dłużej, chociaż tyle mogę dla niego zrobić, bo jego żona już chce chyba tylko rozwodu... :wściekła/y::wściekła/y::angry: głuuuuuupie babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahaha ja ostoją ZEN??? hyhyhyhy może się dobrze maskuję :-D:cool2:

reklama
ewula bardzo polecam - konkretne, rozsądne i z ogromną dawką humoru :-):-)

boogie świetna, po prostu rewelacyjna !!!! Ja nie cierpię poradników, ale te już kocham :-D:-D

Muszę się znowu zbierać - obiecałam, że odbiorę mamę od przyjaciółki z podwrocławskiego Pierwoszowa..
A potem trzeba spakować moją latorośl i wcześniej spać spróbowac zagonić, bo jutro o 6:00 jedzie ze szkoły na obóz matematyczno-geograficzny do Władysławowa :)...

Może wpadnę wieczorkiem :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry