• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka bierz kochana ile potrzebujesz :) to w pracy z przedszkolakami nauczyłam się cierpliwości... i teraz się przydaje :)

no nic dziewuszki ja zmykam się uczyć, w końcu w środę egzamin :( miłego dnia Wam życzę :*

reklama
No to bierz się bierz:)
Trzymam &&&&&&&&&&& za środę:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zmykam od kompa,pora wstać w końcu.

Pysiu jak Twoje zdrowie? wiesz ja tam wolę się miło zaskoczyć na miejscu, niż jak mam usłyszeć, że czegoś tam nie mam i muszę to szybko dokupić, bo kto mi to dokupi? Ja sama docieram do szpitala, więc muszę się przygotować na każdą ewentualność :tak: muszę jeszcze jakąś przekąskę, albo delikatne herbatniki kupić i zapakować wodę mineralną, żeby w razie problemu nie było potem szukania sklepu :tak: w razie akcji Boogie jest gotowa do startu :-D

mlodamamusia : ja jetsem ale na sekunde i zmykam

hej wszystkim :)

serg : zgadzam sie w 100% z marcepankiem, zreszta juz napisalam w pw... nie ryzykuj!!!

mama : tule ... ale za dobry tydzien znow zacznie sie walka i moze tym razem sie uda i bedzie lutowy bobasek ??? :)

rurka : &&& za testowanie

oliwka : udanej rozmowy!

kocurek : piekny brzuch i piekne majty! :))))))))))) jak na 2ga ciaze i 18/19 tydz to wcale nie jest taki duzy! nie porownuj do pierwszej gdzie czasem dopiero w 19tc zaczyna byc cokolwiek widac! ;)

just : masz racje z przezornoscia :) jeszcze sobie dokladuj telefon tak zeby starzczylo do domu zadzownic, czy taxi zamowic na powrot
jakas kase w gotowce wez ze soba, gdybys na szpitalnym zarciu glodowala, poprosz pielegniarke zeby wyskoczyla do sklepiku po owoc herbate itp :)

Hej Jos:)
Rozmowy nie było dopiero będzie za jakiś czas...
Matka była i słowem się do mnie nie odezwała,do Ninki też nie...siedziała na dworzu z Oliwią i na koniec zaczęła coś pyszczyć więc pożegnaliśmy ją ozięble bardzo!Oczywiście nagadała jej bzdur:(

Mama:) Kochana ja z lutego jestem:) Może nam się razem uda>?Musi! O ile Tobie już się nie udało! :) Wciąż trzymam &&&&

Idę robić obiadek,potem dzieci do opiekunki a my rozmowa.

Co do pobytu Just w szpitalu to jeszcze ja jestem:)
Jak zadzwonisz Kochana i poinformujesz to my przyjedziemy i odholujemy z maluszkiem pod sam dom,już rozmawiałam z mężem.Spokojnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skończyłam pisać pracę magisterską. Śliczna czeka już tylko na wydrukowanie i oprawienie!
Jestem z siebie taka dumna...
:zawstydzona/y:

Ufff to naprawdę leniwa niedziela, dopiero wstałam z drzemki, może właśnie teraz trzeba trochę po "moherzyć" połazić sobie z kąta w kąt :confused::szok:

Jos dobrze, że mówisz o tych drobnych kieszonkowych, zawsze coś tam się przyda w kieszeni :tak:

Karolu bardzo jestem wdzięczna, że tak z mężem ustaliłaś :zawstydzona/y: ale już powinien dojechać tata, taka była umowa, jak coś się dzieje on się dowiaduje i dnia następnego, czy w ciągu dnia, czy nocy wsiada w autobus, lub samochód i przyjeżdża, mój braciszek ma 5 lat, więc ojciec wie jak z takim Maluszkiem postępować, więc będzie mnie wspierał w tym pierwszym okresie po szpitalu, wielka ulga dla mnie :tak::tak:

Rurreczko moje gratulacje, prace twórcze zakończone :-D teraz sobie odpoczywać :rofl2:

reklama
oliwka : powodzenia na "rozmowie" ;)

just : hej :) fajnie ze pospalas, odpoczywaj ile sie da przed porodem i super ze tata moze ci pomoc - korzystaj, bo na poczatku ta pomoc to jest bezcenna! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry