• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka :szok::-D no ja Cię proszę!! My teraz od miesiąca NIC :-p Jakoś nie najlepiej nam przy dziecku to wychodzi :sorry2: No ale wiem - u Ciebie chodzi też o maleństwo :)))))))
No trudno, jeśli to na niego tak wpływa to chowaj dokładnie te testy natępnym razem!! Uszy do góry! :)))))))

reklama
Bardzo ładnie :) ja tez chce sobie kupić takie z odkrytymi paluszkami, tylko ze ja musze mierzyć, bo raz 38 dobre, raz za małe, raz 39 dobra, a raz za duże ehh

oliwka :szok::-D no ja Cię proszę!! My teraz od miesiąca NIC :-p Jakoś nie najlepiej nam przy dziecku to wychodzi :sorry2: No ale wiem - u Ciebie chodzi też o maleństwo :)))))))
No trudno, jeśli to na niego tak wpływa to chowaj dokładnie te testy natępnym razem!! Uszy do góry! :)))))))

Nie mam zamiaru chować,dzisiaj mam zamiar z nim porozmawiać...albo chce i to po mojemu albo nie i wogóle nie będzie staranek i koniec.Musi zadecydować.

Bardzo ładnie :) ja tez chce sobie kupić takie z odkrytymi paluszkami, tylko ze ja musze mierzyć, bo raz 38 dobre, raz za małe, raz 39 dobra, a raz za duże ehh
Dlatego ja patrzę na cm a nie na rozmiar.Normalnie noszę 41 i 26,5 -27cm a tu jest rozmiar 42 tyle że ma 27cm i wiem,że będzie pasować...też miałam problem ale już sie pozbyłam,centymetr w dłoń i kupuj:)

Rurka ja tez tak mam :-) ostatnio jak mierzyłam buty to 41 były za małe . To juz dalej nie mierzyłam bo mowie ze ja to kajaków nie mam :-)

Ale ja wam cos powiem, z tymi butami to zawsze tak jest... ostatnio mierzyłam buty i takie adidasy to zawsze 39 zeby w skarpetce było wygodnie, a te moje wczorajsze baleriny to 40 kupiłam. Na bosą nóżke...:szok:

Chcę urodzić dziecko przed 30-stką,nie później.Poza tym w klinice Novum,gdzie oddawałam jajeczka powiedział mi Pan doktor,że może u mnie być ciężko z zajściem w ciąże ponieważ ''produkuję'' puste jajeczka....przecież po stymulacji były tylko 2 z czego jedno się nadawało do zapłodnienia dla tej kobiety.A powinno być między 15 do 30...
Dlatego się tak martwię i chcę jak najszybciej.
A jak wcześniej wróciłam do PL z Ninką i mój gin ją zobaczył to pytał czyje to dziecko,w szoku był,że w ciąże zaszłam.

Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... pisałam długaśnego posta do SERG i mi go skasowało cholera!!!
Dobra produkuje go jeszcze raz.
SERG marsz do szpitala najlepiej WOMENS HOSPITAL. To fakt w UK ciąże uznają od 12tyg ,ale o dziwo mają oddział EP -Early Pregnant . W pierwszej ciąży nie wiedziałam ,dopiero w drugiej spotkałam się z tym...niestety było już za późno. Pojechałam na Emergency tam skierowali mnie od razu do Womens H na owy oddział...bo miałam krwotok...całe szczęście ,że to szpital na szpitalu i wystarczyło przejść korytarzem...a dokładniej mówiąc mnie przewieźli...
Mnie nie pomogli ,ale TY nie ryzykuj życiem dziecka. Później będziesz ,żałowała a prawda jest taka ,że nie warto poświęcać dzieciątka dla pracy...ale nie da się też żyć samym powietrzem... Dla mnie jednak to będzie wciąż traumatycznym przeżyciem...bo widziałam jak wyrzucili moje maleństwo do kosza jak jakiś śmieć ,a tu jeszcze zbliża się ta data 22.05
[*] Idź kochana ,żebyś nie musiała później tak jak ja myśleć : a jak by teraz wyglądało moje dziecko? Dobra nie smęce już...:-(

reklama
Idę pod prysznic - mój Pan i Władca po mnie przyjeżdża o 13:00 - a jest ZAWSZE I WSZĘDZIE zabójczo punktualny :szok: - nawet mnie wyszkolił :dry:
Mieszkanko by się przydało ogarnąć też :-p

Miłej niedzieli !!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry