• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda, dziewczyny maja rację, nie mozesz tego tak zostawić, jak zrobił to raz zrobi i drugi:wściekła/y:

Nie wyobrażam sobie żeby facet na mnie rękę podniósł:szok: Zrobiłby to po raz pierwszy i ostatni:wściekła/y: tak samo jak zdrada:wściekła/y:

reklama
Mloda no co ty niby jak ci malego zabierze ??
wez gnoja do mieszkania nie wpuszczaj i tyle , a jak bedzie odstawial szopki wezwij policje , ze sie dobija , jest agresywny boisz sie i wsio
niech wie , ze ty sie nie dasz !! faceci lubia wykorzystywac sile , najwazniejsze to sie nie dac i jjesczze wazniejsze byc konsekwentnym !! ja to zaniedbasz to bedzie zawsze wiedzial , ze z ciebie cieple kluchy i twoje gadanie to tylko takie slowa na wietrze , a na powaznie nie mozna ich traktowac
bedzie dobrze !!

mlodamamusia : nie bede powtarzac tego wszystkiego co napisaly dziewczyny... uwierz mi ze wszytskie DOBRZE CI RADZA! po co ci sie pakowac w taki ziwazek? nie masz anwet 20 lat, cale zycie przed soba a chcesz sie zakiblowac w takim chorym zwiazku????????? po co??? JAKI TO MA SENS????? i teraz jako matka musisz myslec PRZEDE WSZYSTKIM O RAFALKU! chcesz zeby przez lata byl swiadkiem agresjik, ponizania cie? a moze podjemies zi ryzyko ze i na nim ktoregos dnia K. bedzie sie wyzywal ??? wiesz co... jak na moje to nawet nie mas zpraw apodjac takiego ryzyka! twoj tylek, to twoj tylek, ale kto ci gwarantuje ze dziecka ci nie bedzie palant bil???? skad mozesz to wiedziec? i co wtedy zrobisz? postawisz sie? bedzies zmiala wiecej sily fizycznej niz on? nie sadze... bedzie z apozno... a teraz rafik jeszcze malo sobie zdaje sprawe i do pewnego wieku nie ma pamieci... wiec mysl o mysl o dziecku! byle szybko! i nie woerz jak wroci z czekoladka i kwiatkiem ze sie zmieni, bo tacy ludzie sie nie zmeiniaja, maja problem ze soba i musza sie leczyc! tak jak dziewczyny mowia i tak zawsze niestety z doswiadczen kobiet widzialam jak bylo : podniosl reke raz, nie psotawilas sie, zrobi to i po raz kolejny

idz na policje, zglos sprawe, nie gadaj z nim, nie odbieraj tel, jak to sie powtorzy to policja wyda mu zakaz zblizania sie do dziecka i na okreslona ilos cmetrow do ciebie i do domu jedna ansza forumka ktorej nie maials okazji poznac miala identyczna sytuacje
policja wbrew pozorom zadziala szybko, facet juz nie mogl sie do niej i jej synka zblizyc, i okazlao sie ze bardzo szybko sie znudzil telefonami i innymi i dal im spokoj!
i na dodatek baaaaaaardzo szybko o nim zpaomniala i krotko po porodzie poznala tego, ktory z calego serca i z poswieceniem chce byc OJCEM JEJ DZIECKA :)
nie marnuj sobie zycia dziewczyno, a przede wszystkim nie amrnuj zycia rafalkowi!

asionek : ja na pocztaek dostalam Guigoz Evolia, a pozniej zmienilam na Guigoz Confort lub Transit.... Kurka nie pamietam ktore bylo na kolki, bo to byl "epizod" kilkutygodniowy... pozniej juz uzywalam caly czas guigoz confort i bylo ok, wiec msle ze na kolki mpog byc ten transit... jest jeszcze jakies AR ale to jest chyba na ulewanie, jak dziecko ma problemy z zachowaniem posilku w brzuszku... sa dzieci ktore naparwde duzo ulewaja, prawie wrecz wymiotuja po posilku...

edit : luknelam w net bo nie chcialam gluptswa palnac, jakby nie patrzec to juz bylo prawie 3 lata temu i faktycznie : guigoz transit jest na episody kolkowo zatwardzeniowe wiec na kolki na pewno mialam ten, a pozniej jestem pewna ze uzywallam w wieku 3-6 m-cy rozowy guigoz confort :)

Ostatnia edycja:
mloda : idz na policje ! chociazby przejdz sie po to zeby pisamnie zlozyc skarge i zeby wrazie czego byl slad ze " to nie peirwszy raz", ze juz taki problem zglaszalas !!!!!
nie zycze...ale moze sie przydac! szybciej wrazie co zareaguja z interwencja i zakazem zblizania sie do was i waszego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zobaczysz jak gnojka gowniarza syzbko uspokoja!

MLODA ZGADZAM SIE Z DZIEWCZYNAMI ZADZWON NA POLICJE, PRZYJADA ZPISZA ZEZNANIA ... dla ciebie bedzie lepiej... w razie bedzie kiedys chcial ci zabrac malego to bedzie mial juz w papierach nasrane... nie daj sie . nie placz nie klnij badz twarda i dzwon na policje.

on sie czuje bezkarny, wie ze dwie baby w domu to co mu zrobia... ?
musisz czuc sie bezpiecznie, nie mozesz bac sie o bezpieczenstwo swoje, malego i reszty rodziny...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry