• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cholera jasna!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: OŚWIADCZAM, ŻE MOJA SIOSTRA TO S I E R O T A I CHYBA ZOSTAŁA PODRZUCONA.... WIECIE CO ZROBIŁA???? poprosiłam, żeby obcięła pazurek, którym kolejny raz zadrapał się Remek, karmiłam go i dla niej, to tylko szybki zabieg, a dla mnie to nie wygodna pozycja do takich zabiegów, był spokojny, przysypiał i wiecie co ONA ZROBIŁA?!?!?!?!?!?!?!?!?! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SKALECZYŁA GO W PALUSZEK..... @#$%^&@#$%^& SIEROTA!!!!!!!!!

boogie młodzi teraz są trochę jakby.. z kosmosu :sorry2: nieporadni tacy... ja nawet nie myślę o angażowaniu mego syna do pomocy w czymkolwiek związanym z małą ... no ale zobaczymy jak to będzie, może go nie doceniam ;)))) A paluszka wycałuj ode mnie :)))))))

Just bo wparwy nie ma jeszcze, biedny Remiczek :((

Młoda ja uważam, że te mikroskopy są git jak sie planuje dziecko, ale jako metodę antykoncepcyjną bym ich nie wybrała.

Asionek proszę ;*
15918-1.jpg
;-):-);-);-);-)

dzieki pomoglo zostal jeszcze obiad do zmontowania jakis :)

zizi no to jeszcze czekamy :) :)

mlodamamusia już nie uczę, nie ma mowy!! Może za dwa lata ;)))) Chyba, że będzie sequel pt. Mała Czarna II, bo takie są wstępne plany :))))) A uczyłam angielskiego :)

wow fajnie , ze myslicie juz o 2 bobo :) ja sie tez zastanawiam , ale to wyjdzie w praniu pewnie :)

aaa dostałam pracę!!!!

wow SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :)))))))))))))))))))))))))))))))
widzisz mowilam , ze zacznie sie ukladac :) godziny tez super !! ciesze sie bardzo razem z toba :)

[
buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich, uciekam ide sie uczyc przepisow

milej nauki :)

cholera jasna!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: OŚWIADCZAM, ŻE MOJA SIOSTRA TO S I E R O T A I CHYBA ZOSTAŁA PODRZUCONA.... WIECIE CO ZROBIŁA???? poprosiłam, żeby obcięła pazurek, którym kolejny raz zadrapał się Remek, karmiłam go i dla niej, to tylko szybki zabieg, a dla mnie to nie wygodna pozycja do takich zabiegów, był spokojny, przysypiał i wiecie co ONA ZROBIŁA?!?!?!?!?!?!?!?!?! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SKALECZYŁA GO W PALUSZEK..... @#$%^&@#$%^& SIEROTA!!!!!!!!!

szkoda paluszka :(
ale siorka napewno specjalnie tego nie zrobila ;) ja tez sie boje z moja slepota , zeby malemu nie uszkodzic niczego :/
pewnie nie raz zdarzy sie cos czego wolalybysmy uniknac takie zycie :)
ucaluj paluszka !!

Kocurku no ona to typowy mieszkaniec kosmosu..... cholera ma 16 lat, więc mogłaby trochę rozsądku wykazać :wściekła/y: wciągu tych dwóch tygodni więcej razy podpadła niż kiedykolwiek... najpierw wyciągała szufladę w kuchni i szuflada wypadła z tych rolek i spadła pół metra od głowy Remka, później chora całowała go, teraz ten paluszek, ja ZWARIUJĘ :szok::szok::wściekła/y:

TRAFI MNIE SZLAG!!!!!!!!

reklama
Kocurku :sorry2: ale ja się zdenerwowałam, bo ona jeszcze się na mnie wydarała, że to moja wina, bo ja ją proszę o pomoc!!! Do diabła rogatego!!! :wściekła/y:

ufffff, gdzie jest mój ZEN, ja się pytam, gdzie on się podział i on Brutus mnie zostawił ?!?!?!?!?!?! :dry: dom wariatów :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry