młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Rurko narazie nie ! ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

OŚWIADCZAM, ŻE MOJA SIOSTRA TO S I E R O T A I CHYBA ZOSTAŁA PODRZUCONA.... WIECIE CO ZROBIŁA???? poprosiłam, żeby obcięła pazurek, którym kolejny raz zadrapał się Remek, karmiłam go i dla niej, to tylko szybki zabieg, a dla mnie to nie wygodna pozycja do takich zabiegów, był spokojny, przysypiał i wiecie co ONA ZROBIŁA?!?!?!?!?!?!?!?!?! 

SKALECZYŁA GO W PALUSZEK..... @#$%^&@#$%^& SIEROTA!!!!!!!!!
nieporadni tacy... ja nawet nie myślę o angażowaniu mego syna do pomocy w czymkolwiek związanym z małą ... no ale zobaczymy jak to będzie, może go nie doceniam Asionek proszę ;*;-):-);-);-);-)![]()
zizi no to jeszcze czekamy![]()
![]()
mlodamamusia już nie uczę, nie ma mowy!! Może za dwa lata))) Chyba, że będzie sequel pt. Mała Czarna II, bo takie są wstępne plany
)))) A uczyłam angielskiego
![]()
aaa dostałam pracę!!!!
[
buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich, uciekam ide sie uczyc przepisow
cholera jasna!!!!!!!!!!!!OŚWIADCZAM, ŻE MOJA SIOSTRA TO S I E R O T A I CHYBA ZOSTAŁA PODRZUCONA.... WIECIE CO ZROBIŁA???? poprosiłam, żeby obcięła pazurek, którym kolejny raz zadrapał się Remek, karmiłam go i dla niej, to tylko szybki zabieg, a dla mnie to nie wygodna pozycja do takich zabiegów, był spokojny, przysypiał i wiecie co ONA ZROBIŁA?!?!?!?!?!?!?!?!?!
SKALECZYŁA GO W PALUSZEK..... @#$%^&@#$%^& SIEROTA!!!!!!!!!
wciągu tych dwóch tygodni więcej razy podpadła niż kiedykolwiek... najpierw wyciągała szufladę w kuchni i szuflada wypadła z tych rolek i spadła pół metra od głowy Remka, później chora całowała go, teraz ten paluszek, ja ZWARIUJĘ 

ale ja się zdenerwowałam, bo ona jeszcze się na mnie wydarała, że to moja wina, bo ja ją proszę o pomoc!!! Do diabła rogatego!!!
dom wariatów