• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane! Nie wiem co komu odpowiedzieć, bo mi się troszkę usnęło a tu tyle postów nowych i różnych.....

Dziękuję za rady odnośnie przedszkola - wniosek taki, żeby się nie zamartwiać o Maciusia - to jeszcze zostaje praca nad własną psychiką, żeby serce nie pękło. Ogólny wniosek to taki, że PRZEDSZKOLE JEST DOBRE - tak to rozumieć? Bo mi się już wszystko miesza.........

Zizi przykro mi :-( Ciekawe skąd to opóźnienie @...Też bym miała wielką nadzieję :-(

reklama
Nie wiem skąd te opóźnienie.
Ale oczywiście gdzieś w zakątkach głowy siedzi mi myśl, że może później coś wyjdzie, że jeszcze trzeba zaczekać, że ja z tych co testy długo nie wychodzą:-(
No nic, nie ma @, ale nadzieję jeszcze mam.

hej :)
u mnie upal jak cholera leze pod wiatrakiem , ale trzeba troche chalupe ogarnac i siebie przy okazji , a tak mi sie nie chce ..... :(

lil śliweczki to początek drogi ;) A u mnie ok. tylko Kamil już dziś nie wstał do szkoły i nie dał się sterroryzować - twierdzi, że połamany cały i że się poci i mu gorąco, więc niech śpi... Szkoła nie zając ;)))))

czyli jednak choroba ... zdrowka dla syna :)

Dzień (nie)dobry... :szok:
u mnie w domu szpital na peryferiach :-(:-(:-(
mnie też męczy katar, gardło drapie, Remek ma okropne gile, a moja siostra dostała antybiotyk i zwolnienie do końca tygodnia :dry::dry::dry: zostajemy w łóżku i mam nadzieję, będzie lepiej, Remek zasnął tylko ze smoczkiem, ciężko mu się oddycha, może powinnam pójść do lekarza?

kurcze oby was te choroby opuscily szybko no i najwazniejsze malemy przeszlo !!

Hej! Tyle naskrobałyście, że zdążyłam 3 babeczki z twarogiem pochłonąć :-D

Nie wiem czy Wam pisałam, ale wracam właśnie z rozmowy kwalifikacyjnej. Z 12 osób wybrano 4 i teraz do 16 maja zadzwonić i dać znać. Pięknie wyrecytowałam wszystko co sobie w domu przygotowałam i czekam na efekty :)

Miłego dnia Dziewuszki :))))))

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)) podziel sie babeczkami !! )

Hej,
jedna krecha,
czekam na @...

kurcze :(((((((((((((((((((

witam tez cala reszte i poprosze o kopa w dupke na rozped hehe

Zizi dokładnie ja zrobiłam tak : okres miałam 20sierpnia a test zrobiłam 3 października. Wcześniej nie robiłam bo myslałam ze znowu nie wyjda II krechy . Jak poprzednie 6 razy . Kciuki nadal zaciskamy z Rafikiem ;*
Asionek proszę ;*
15918-1.jpg
;-):-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
zizi no to jeszcze czekamy :) :)

mlodamamusia już nie uczę, nie ma mowy!! Może za dwa lata ;)))) Chyba, że będzie sequel pt. Mała Czarna II, bo takie są wstępne plany :))))) A uczyłam angielskiego :)

Kocurku ależ masz piękny plan! Trzymam kciuki w takim razie!!!!!! Ja to mam teraz plan szybko do pracy wrócić, ale może nie wiem, co mówię....

Zizi taki chyba dziś dzień, bo ja też odjeżdżam.........Masakra jakaś.....

reklama
lili dziękuję .... po cichu marzą mi się studia :rolleyes: medyczne......... marzenie ściętej głowy :-p
A Ty chcesz wrócić, czy po prostu musisz.....?
Ja nie wiem, czy tyle w domu wytrzymam, to są plany na razie... :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry