• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej! Tyle naskrobałyście, że zdążyłam 3 babeczki z twarogiem pochłonąć :-D

Nie wiem czy Wam pisałam, ale wracam właśnie z rozmowy kwalifikacyjnej. Z 12 osób wybrano 4 i teraz do 16 maja zadzwonić i dać znać. Pięknie wyrecytowałam wszystko co sobie w domu przygotowałam i czekam na efekty :)

Miłego dnia Dziewuszki :))))))

Ewula ja też poproszę szalik ale taki duży jak mały koc :-D

reklama
dziękuję Wam drogie koleżanki :tak: trochę lepiej mi się zrobiło na duchu, bo jak zobaczyłam rano Remka oczka, takie załzawione i czerwone, to serce mi się po plasterku odklejało :sorry2:

Made wiesz kiedy ja zrozumiałam, że warto się uczyć języków obcych??? Jak wyjechałam za granicę pierwszy raz i nie mogłam sama dogadać się z ludzmi, nie rozumiałam, nie mogłam się wysłowić i czułam się jak idiota :dry: wtedy zrozumiałam, że skoro mam możliwość, to muszę się przekonać i gadać, gadać, gadać :tak: no i gadam, skoro nawet zagadałam takiego Paszteta :-D:-D:-D:-D:szok:

Kocurrku widzę, że pasja w Tobie wrze :tak::-p Malutka Czarna będzie wyedukowana :-p:-D

Liluś ja byłam lwem salonowym przedszkola, a w domu, w nocy, w łóżku niczym potop szwedzki, moczyłam się i to przez dłuższy czas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a moja siostra chowała się pod stół jak przychodził ktoś obcy, mimo, że do przedszkola chodziła już od roku i tam kontakt z obcymi był :sorry2: tak to czasem bywa :tak:

Rurka &&&& ;-) daj znać ;*
Ewula dziękuje ;*
Lil a ja znowu poszłam do przedszkola w wieku 2 - 3 latka. I byl jeden wielki ryk . Mama musiała uciekać . A ja panie z przeczkole zawsze mnie zabawiały zebym tylko nie widziała jak mama idzie ;-) . A moja siostra znowu to bez przedszkola zyc nie umiała :-D . zblizał sie weekend to tysiąc pytac a kiedy pojde do przeczkola ? ;-)

jos nie ma jak dobra autopromocja :-p:-D

ewula ja uparcie wykorzystuję jedną, najbardziej standardową pozycję ułożenia :)))

mlodamamusia a chętnie :-) tylko się przeprowadź do Wrocka, bo na paliwo na dojazdy nie zarobię ;))))))) Fajnie, że jesteś :tak:

hihi boogie no coś tam jeszcze się tli w mojej belfrowskiej kompozycji ;))))))

Kocurku kochana mi sie zawsze marzył Wrocław :-D ;-) . Prawdopodobnie z klasa pojedziemy na wycieczke do Wrocławia ;-);-) . Jak by to moja 11teltnia siostra powiedziała : "Tam są tez fajne "dupy " " ;-) . Jak Mała Czarna ?;-)

reklama
Kocurku wiesz , ona czasem jest mądrzejsza ode mnie :-D. he . Powiedz mi czego Ty uczysz? ;-) bo normalnie mam krótką pamięć ;-)
Zizi przykro mi ... :-( tule;**

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry