• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lilu - Maniek też miewa takie dni, że się budzi przed 6 i koniec spania, ale generalnie do tej 7 - 7:30 pośpi ;))) Ja staram się nie kłaść z nim później, bo w nocy spać nie mogę, a nikt mi nie chce towarzystwa dotrzymać :-)))) Wolę się totalnie wypompować żeby jako tako przespać noc.
A tak jeszcze żeby dodać swoje trzy grosze, to powiem, że mojej siostry córka ma 4 lata i 7 miesięcy, do przedszkola chodzi już drugi rok, można by było powiedzieć, że zna przedszkole i panujące w nim zasady od podszewki...a mimo to każde wyjście powoduje u niej ataki płaczu czasami nawet szału i histerii. I tak trwa ten "pokaz" do samego przedszkola, by po przekroczeniu bramy, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki dziecko się uspokajało :)))
W przedszkolu jest bardzo grzeczna, ładnie się bawi o mamę nie pyta, a w domu sajgon :)) Są takie dzieci i mówi się trudno, najważniejsze, to mieć świadomość, że takie właśnie dziecko w grupie jest szczęśliwe, a domowe awantury traktować z lekkim przymrużeniem oka.

jos no ja z tych krytycznych i wymagających dość ;))) Poniosło mnie chyba zdeczko hehe.. Ale wiesz co jest nadal najważniejsze w szkole..? - nauczyciel z OSOBOWOŚCIĄ :))))) - sprawiedliwy aktor i pasjonat, który będzie w stanie skupić uwagę i rozwinąć zainteresowania i takich nauczycieli życzę wszystkim naszym dzieciakom :)))))))))

Kocurku - to ja Ci moją córkę podeślę, i bardzo Cię proszę, przekonaj ją z pasją do nauki j.angielskiego :-))))

jos - a dziękuję Kochana, masażysta pilnie potrzebny :-))))) Co 10 minut zmiana pozycji i tak w kółko, żeby nie napisać Macieju :))))))

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

palemko kochana tule mocno. Bądz dzielna skarbie

zizi przykro mi może trzeba powtórzyć test

kocurek właśnie sie wyleguje na mojej nowej podusi;)

U mnie spokój;) większość rzeczy dla maluszka kupionych;) wiem jestem szybka ale juz sie nie mogłam doczekać;) pracuje do 23.09 a później będę chyba szaliki robić na drutach ktoś chętny????

hahahahaha made ale ja obecnie przechodzę syndrom wypalenia zawodowego :-p No dobra, daj mi córę, do tego jeszcze kilkoro sensownych nastolatków (aha.. no i salkę multimedialną z wielkim ekranem) a dam z siebie wszystko :-D:-D i moooooże coś z tego będzie ;-)

Ooo ewula wygoodnie, co nie..??? :-):-)

kocurek : hahahahahaha :)
ja rozumiem i zgadzam sie w 100%. tez jestem wymagajaca, i tez z osobowiscia hahahahaha :)

made : siostrzenica zdecydowanie wyznaczyla sobie za zadanie wywolanie poczucia winy u zostawiajacej jej w przedszkolu "zlej" matki ;) dlugodystansowy szantazyk emocjonalny hehehehehehehe

lil : ale ci teraz zazdroszcze tych powrotow meza o 16 :)))))))))))))))

ewula : hej :) ja chetna na szalik :) w jesiennych barwach : braz czekoladowy bez zolty i czerowny taki rdzawy :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry