• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem znowu chwilowo - ale coś weny brak - dzień dziwny jakiś - może coś z ciśnieniem??? Maciuś robi się coraz bardziej nieznośny a ja się pytam CO SIĘ DZIEJE?????????

reklama
lili kochana Tobie też może podwójną meliskę...? ;))) Pewnie taki kapryśny dzień ma dzisiaj Maciuś... może to faktycznie pogoda... weź kilka głębokich wdechów :) :) :)

zizi bardzo profesjonalne podejście do sprawy - gdyby nie te testy.. to kto to wie, czy same starania by wystarczyły w przypadku moim, made i pysi.. My mówimy testom TAK :)))) Co nie, koleżanki?? ;)))) Fajnie się grupowo testowało hahaha :))))))

Dziękuję Kocurku za wsparcie - zobaczymy co się będzie w następnych dniach działo - ale na razie jest ostro - wszystko na NIE, rzucanie przedmiotami - to tylko dwie kwestie, bo o innych nie chce mi się już pisać. A co do wspólnego testowania to popieram!!!!!! Ja w tym czasie jakoś też testowałam - i była kupa śmiechu jak Was czytałam!!!! Kiedy to było? Przedwczoraj jakoś? ;-)

Także Zizi gratuluję decyzji o zakupie testów! I trzymam kciuki!

jestem , melduje ze ksiazka dla przyszlego kierowcy przeczytana poraz pierwszy, wczoraj odebralam materialy do nauki....

just spokojnie, jak ja sobie przypomne jaka bylam nieprzewidujaca podczas opieki nad moimi siostrzencami to az ciarki przechodza po plecach... niestety ona jest mloda i nieprzyzwyczajona do ostroznosci w stosunku do takiego maluszka..

lilus bedzie dobrze, moze zly dzin ma

zizi no to bedziemy potem robic z toba testy( oczywiscie tak telepatycznie:-))

kocie jak tam? Mala czarna nie pcha sie na ta strone kanalu?:-)

Kurczę Wiola no zazdroszczę Ci tego kursu na prawko;-) Ostatnio pytałam szefa czy mogłabym się zapisać teraz (chciałam mężowi niespodziankę zrobić), ale on nie ma czasu teraz mnie zastępować, może na wiosnę:-(

wiolu witaj :)))) jak samopoczucie???? Mała dzisiaj jakoś siedzi cicho - mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą ;)))))) Tylko sobie dwie czkawki zaliczyła, przeciągnęła się ze trzy razy i ciągle śpi :)))

lili no ubaw był co niemiara :-D

Wioluś mam okazję Ci pogratulować udanej wizyty!!!!! Super!!!! No i ten kurs!!! Ale zmian u Ciebie co??? Dobrze jak się coś dzieje!

A Maciuś taki od paru dni. Boję się, że to przez przedszkole...Taki był słodziak do sierpnia, że ja teraz w szoku jestem i nie wiem co robić....

Kocurku ona już nie ma miejsca, żeby szaleć hehe!!!!! Jeszcze jak masz taki mały brzuszek to co się dziwić! A powiedz ile razy miałaś płeć potwierdzaną?

zizi radzila bym teraz isc na prawko bo od lutego zmieniaja sie zasady dotyczace prawka i jednym slowem bedzie trudniej zdac...np nie bedzie juz bazy pytan do dyspozycjki kursanta

kocurku a dziekuje po porannych mdlosciach teraz juz calkiem dobrze...
podobno przed samym porodem dziecko sie wycisza...ja tego nie doswiadczylam bo Iwa jak dlugo sie dalo tak dlugo kopala

lil a dziekuje:-) dzieje sie i to duzo..teraz dopiero sobie usiadomilam na co sie porwalam...2 latka, kurs, ciaza...ale teraz musze dac rade
a co do Maciusia to nie poddawaj sie narazie..sprobuj jeszzcze kilka dni moze w koncu sie przekona do przedszkola i sie uspokoji

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry