• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku no ona to typowy mieszkaniec kosmosu..... cholera ma 16 lat, więc mogłaby trochę rozsądku wykazać :wściekła/y: wciągu tych dwóch tygodni więcej razy podpadła niż kiedykolwiek... najpierw wyciągała szufladę w kuchni i szuflada wypadła z tych rolek i spadła pół metra od głowy Remka, później chora całowała go, teraz ten paluszek, ja ZWARIUJĘ :szok::szok::wściekła/y:

TRAFI MNIE SZLAG!!!!!!!!

o matko z ta szuflada to az mi ciary przeszly :( moze pogadaj z siorka na spokojnie w koncu juz duza z niej pannica )

Oliwka jak to bezdomna ?? babka sie nie zgodzila czy co ??

Wiola dasz rade zobaczysz :) super takie zmiany zazdroszcze !! :)

Kocurek twoja spokojna , a moj od rana takiego czadu daje , ze az sie wystraszylam czy wszystko z nim dobrze :(

tutaj maly filmik powinien dzialac od 25s sie zaczyna ...a to i tak nic wczesniej gorzej bylo
normalnie diabel wcielony hehe

VID-20110914-00004nat - YouTube

reklama
Zizi daje tak:
pierś z kurczaka pokrojoną w paseczki, podsmażona albo mięsko mielone
paprykę
cebule
pieczarki też wszystko podsmażam
dodaję później:
fasole biała i czerwoną z puszki
kukurydzę
pomidory z puszki
zalewam sokiem pomidorom ostrym
dodaję sos meksykański
doprawiam do smaku :)

no moj , moj maly rozrabiaka :) daje mamusi niekiedy niezle popalic ... oby po porodzie byl spokojniejszy :)
a pamiatka racja fajna , jak dorosnie pokaze mu co w brzuchu wyrabial hehe
pepek sie tak rozciagnal , ze juz go prawie nie ma :szok:

Rureczka brzmi bardzo apetycznie :) kiedys robilam taka zupke , ale pozniej jakos o niej zapomnialam ...

zrobilam pazury u rak , takie skory mi porosly , ze szok :/ 1h je doprowadzalam do ladu
jeszcze gice mi zostaly , ale to innego dnia , bo juz sil nie mam dzisiaj , a przy nogach to juz wieksza zabawa

reklama
sama :) byla siorka kosmetyczka to ja wykorzystalam troche , a teraz sama zostalam ... moj to antytalent hehe raz mi pomalowal u nog to malo zawalu nie dostalam hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry