• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
OLIWKA i wszystkie staraczki:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A w ogóle to świetna tematyka na wieczór!!!! Jutro też się ogolę!!!!! A co do smarowania to ja stosuję duuuuuuuużo oliwki codziennie - najlepsza moim zdaniem na rozstępy - i szybko się smaruje. Mam wielki brzuch, druga ciąża i ani jednego rozstępa jak na razie hehe:-)

Kocurku apropo płci - to masz już pewność! Ja miałam tylko raz sprawdzane i moja pewność mi opada hehe........Tym bardziej, że wg chińskiej wróżby będzie chłopak! A teraz co chwilę słyszę historie, że ktoś całą ciążę miał potwierdzaną jedną płeć - a urodziła się druga. Do tej pory ani jednej takiej historii nie słyszałam - a teraz co chwila - nawet babki na przystanku na takie tematy rozmawiają :szok:

Ostatnia edycja:
Oliwka hehe - ja też ....choć tak po całości jak Kocurek to raczej nie.........Fakt, że może dziwnie tak z czupryną na wierzchu przez wiele godzin leżeć - ale tak całkiem łyso to też by mi głupio było. Oj te dylematy!!!!!

A w ogóle to w Biedronce zauważyłam dziś super kuferek na kosmetyki - z lusterkiem w środku, usztywnianymi bokami - i jest taki duży, że chyba wszystko się zmieści! Kosztuje 19,90 zł - więc ujdzie - ale się napaliłam!!!!!!! Ostatnio do teściowej jechałam z reklamówką pełną kosmetyków, bo nie mogłam znaleźć w domu żadnej sensownej kosmetyczki!

A ja mam kilka kosmetyczek...tyle,że zawsze mi mało i przy jakimkolwiek wyjeździe biorę kilka:)
Ostatnio dostałam taki zestaw 3sztuki z Ives Rocher jak kupiłam żele pod prysznic.Są całkiem duże...niby torba podróżna ale dla mnie akurat na kosmetyki:)

Co do golenia to też ''coś'' zostawiam:)

lili taki tani kufer??? Szkoda, że nie odrywam 4 liter ustawowo do piątku...
Aaaaajj nie strasz, że takie historie z tą płcią - ja już taka zżyta z moim córeczkiem żabolkiem jestem :))))))))

Ja już pokonałam opory przed pokazywaniem doktorkowi Cruisowi łysiny hehe... a na codzień i tak wolę (a nawet wolimy) na gładko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry