• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maja kurcze cena super !! widze jutro wielkie golenie hehe

ja tam nic nie zostawiam teraz , bo az tak gibka nie jestem zeby jeszcze wzorki strugac :)
jade na lyso i tyle , latwiej , bo nic nie widze ...

kosmetyczek tez mam sporo , a ciagle brakuje :)

pierwsza!!!!!!!!
n015.gif

Wczoraj szybko uciekłam, bo akcja z Maciusiem była - ale generalnie całą noc przespał sam, a płakał, bo mu się mocno siusiu chciało. Moje dziecko wybudzone przez cokolwiek w nocy to masakra....Ale ja też nie jestem w najlepszym humorze jak mi coś lub ktoś przeszkadza spać!

Co do kosmetyczki - idę ją dziś kupić, bo mam wrażenie, że się bez niej nie obędę hehe! MUSZĘ JĄ MIEĆ!

A golenie na łyso....Hm.......Ja pamiętam tylko, że kiedyś się tak ogoliłam i ciągle się drapałam! Tak mnie swędziało i jeszcze jakieś krostki się robiły! Miałam kilka strasznych dni - a jak to u Was jest? Nic nie swędzi??? Jak długo jest gładko?

Kocurku a jeszcze co do płci - jak miałaś 4 razy potwierdzone to na pewno jest dziewuszka!!!!!! Ja to pisałam apropo siebie - bo miałam tylko raz potwierdzone - i tak się ucieszyłam - zresztą ciągle tu na forum o tym gadam hehe.....Jestem też związana z dziewczynką teraz - nie mogę sobie wyobrazić kolejnego chłopca - bo mam jednego i kocham ponad życie - a drugi???????? Ale jestem mama co??? :-)

W ogóle przez to, że jest Maciuś i wymaga tyle uwagi to ja się na brzuchu na razie niewiele skupiam. Nie wiem jak to będzie kochać dwójkę dzieci...
s030.gif

I jeszcze co do mycia zębów Kocurku - mam tak samo jak Ty! Muszę na maksa szorować, bo inaczej tak mi nieprzyjemnie!!!!

Ostatnia edycja:
witam..
ja juz raz bylam ale ze nukogo nie bylo to ucieklam:-)
jestem zla i to bardzo , zamowilam w piatek wozek dla Iwy i to w dodatku za pobraniem zeby napewno doszedl do czwartua a ty co?...rano wchodze na strone kuriera zeby zobaczyc co z moja przesylka a tak adnotacja ze wczoraj byl u mnie okolo 12 zostawil awizo i paczka zostala skierowana do magazynu:crazy::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
ja sie cholera pytam jak on u mnie mogl byc jak caly dzien z dupa w domu siedze a do mnie nie da sie zajechac tak zebym go nie widziala czy ie slyszala....
zadzwonilam na infolinie podali mi numer do biura w bydgoszczy i czekam bo tam infolinia czynna od 8 . jestem taka wsciekla ze jak przyjedzie ten kurier to chyba go pobije...jawne robienie idioty z czlowieka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry