• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made radości nasza witaj!!! UFF dobrze, że jesteś!!!!

Kocurku z tym swędzeniem to dla mnie ciekawostka - i krostki też już się nie robią??? Niesamowite! Ja myślałam, że to już tak na stałe i zrezygnowałam z golenia....A generalnie to jak ktoś ma kasę to polecam depilację laserową!

A jeśli chodzi o szynę TV to CHYBA wiem o co chodzi.....

reklama
Kocurku - zamiast ordynarnie na ścianie i na śrubach, ja mam wnękę w regale na TV :)))) i tam śrub nie zastosuję, potrzebna mi była do tego specjalna szyna metalowa, by na niej mógł zawisnąć sobie telewizor :-))))) Czy ten opis pomógł choć troszkę Ci zrozumieć co autor miał na myśli ? :-D))))))

Lilu - ja też miałam te krostki...ohyda, pamiętam z takim białym czubkiem i już więcej Gabryśki łysej nie miałam :-))))))))))

Kocurek -coś takiego, a szyna jest właśnie do powieszenia LCD ;))))
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69896666#/S69876244/

Ostatnia edycja:
hej :)

pierwsza!!!!!!!!
n015.gif

A golenie na łyso....Hm.......Ja pamiętam tylko, że kiedyś się tak ogoliłam i ciągle się drapałam! Tak mnie swędziało i jeszcze jakieś krostki się robiły! Miałam kilka strasznych dni - a jak to u Was jest? Nic nie swędzi??? Jak długo jest gładko?

W ogóle przez to, że jest Maciuś i wymaga tyle uwagi to ja się na brzuchu na razie niewiele skupiam. Nie wiem jak to będzie kochać dwójkę dzieci...
s030.gif
!

i jak kosmetyczka kupiona ? :)
co do golenia pamietam , ze cos tam swedzialo na poczatku przygody z golarka :/ ale krost nie mialam nigdy :)
teraz od lat luz nie swedzi , nic sie nie robi
odrasta szybko jak to po maszynce , ale juz tyle miejsc jest do golenia , ze jedno wiecej nie robi mi roznicy hehe

witam..
ja juz raz bylam ale ze nukogo nie bylo to ucieklam:-)
jestem zla i to bardzo , zamowilam w piatek wozek dla Iwy i to w dodatku za pobraniem zeby napewno doszedl do czwartua a ty co?...rano wchodze na strone kuriera zeby zobaczyc co z moja przesylka a tak adnotacja ze wczoraj byl u mnie okolo 12 zostawil awizo i paczka zostala skierowana do magazynu:crazy::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
ja sie cholera pytam jak on u mnie mogl byc jak caly dzien z dupa w domu siedze a do mnie nie da sie zajechac tak zebym go nie widziala czy ie slyszala....
zadzwonilam na infolinie podali mi numer do biura w bydgoszczy i czekam bo tam infolinia czynna od 8 . jestem taka wsciekla ze jak przyjedzie ten kurier to chyba go pobije...jawne robienie idioty z czlowieka

o kurka co za palant :/
coraz czesciej takie sytuacje sie zdarzaja ... tak jak piszesz robia z ludzi idiotow :/

Cześć wszystkim obecnym i tym, które do nas dobiją.
Wiola wszystkiego najlepszego dla Iwy:-):*
Ja dziś zrobiłam badania i jeszcze za 30min lecę na drugie pobranie. Zwlekałam z tymi badaniami bo to 4 fiolki, ale mąż mnie pogonił bo dziś ma urlop i mógł rano zostać z Mają. Teraz muszę ją zabrać ze sobą bo nie mam jej z kim zostawić.

najgorsze to lazenie na te badania wlasnie :/
powodzenia :)

Made fajnie , ze szyne kupilas :) kurcze zerkenelam na twoj suwaczek i szok przezylam hehe , ale to zlecialo !

Kocurek skurcze i bole krzyza juz mialam kilka razy ... naszczescie trzymam sie dalej i odbym do tego 13.10. dotrwala :)

no wlasnie gdzie jest JOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurek - e tam.....jak chcesz to możemy to zwalić na moje dość nieumiejętne tłumaczenie :-)))) Nigdy nie miałam zdolności pedagogicznych :-p zazwyczaj zakładałam, że wystarczy słowo, może dwa, i powinno być jasne :)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry