• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć babeczki
100lat dla Iwusi no to już 2 latkiem jest "pełną gębą" jak to sie mówi ;) uściskaj dziewczynke mocno :)

ja to tam nigdy nie miałam, żadnych symptomów zblizajacego sie porodu... pierwszy poród wywoływany 2 tygodnie po terminie, drugi zaczął sie z nienacka i był ekspersowy 2i3 faza porodu razem (czyli urodzenie dziecka i wydalenie łożyska) 7minut ;) skurczów przepowiadającyhc nigdy nie miałam, ani żadnych innych...

Kocurku dotrwasz do urlopu Twojego Mężczyzny :) a brzucho choc opadł? a Ty syna masz dużego to w najgorszym wypadku on Cie powiezie do szpitala taksówką ;) ale myśle, ze nie bedzie musiał i malutka poczeka grzecznie na tatusia :)

zizi bardzo mi przykro, że @ przylazła...

jos i jak tam Polduś dalej zadowolony z przedszkola?

made no ostatnie chwile w dwupaku wiec naciesz sie lokatorem w brzuszku bo niebawem opuści swoje cieplutkie lokum... ;)

reklama
ajas eee u mnie to fałszywka była.. to przez te wczorajsze kosmetyczne wygibasy w wannie :-p :-D A u made jest pięknie - elegancja francja, wszystko zaplanowane :-):-) - my tylko musimy przygotować zakąski i drinki na wtorek :-D

WITAJ JOS :-):-):-)

maran brzucho na kolanach już od dawna :tak:

Ostatnia edycja:
Hej:)
Byłam na zakupach,niestety remontowych.
Mamy gdzie mieszkać...uwaga,uwaga... : w bursie szkolnej! :szok::wściekła/y::zawstydzona/y::no:

Jos oliwki używałam w żelu,Johnson's żółtej,po kąpieli,na mokre ciało :)

Made też mam taka szynę na tv:)
Kurka,to już we wtorek????:szok: WOW!!! Trzeba szampana Piccolo chłodzić! :)))))

Wiolka sto lat dla Iwusi,wyściskaj ją:) Wstaw zdjęcie wózeczka no i solenizantki
Pamiętam Ninki 2 latka...ojjj jak to leci:((((

Kocurku masz jakąś kawkę?

ajas - eeee...u mnie to niestety planowane :((

Kochane, przyszły mi seksowne pończochy uciskowe :cool: i mega seksi pas poporodowy :-p
I żeby wszelkie wątpliwości rozwiać co do słuszności jego stosowania lub nie, zacytuję to, co na pudełku, tłustym drukiem:
Systematyczne noszenie pasa i wykonywanie odpowiedniego zestawu ćwiczeń gimnastycznych przyspiesza powrót do sylwetki sprzed ciąży.

I jeszcze jest bardzo ważna informacja w UWAGACH:
Stosowanie wyrobu skonsultować z lekarzem ginekologiem położnikiem. W czasie noszenia pasa zalecane jest wykonywanie podstawowego zestawu ćwiczeń rehabilitacyjnych. Ciągłe stosowanie pasa bez wykonywania ćwiczeń może dopropwadzić do osłabienia mięśni brzucha.

w biegu :)
lece po L.

wiolka, made : dziekuje :)

maran, dziekuje Poldus caly czas lubi przedszkole :)
a jak ala? pewnie tez lubi :)

zaopatrze sie w olwike, a co tam nie zaszkodzi :)

cos pewnie mi umknelo ale musze uciekac bede za jakies 30min to nadrobie :)

czekam na opinie o oliwce i sporobach uzywania :)

zizi : :(((((

made kupuję ten pas !!

carola zaraz się zmobilizuję do podźwignięcia, coś się wygrzebie z puszki jeszcze ;))))))

Haaaaahahahaha :-D:-D:-D made Uwielbiam Cię!!!
Ale jesteś nazbyt błyskotliwa intelektualnie, powinnaś się wstydzić :dry::-p

Ostatnia edycja:
Jos no juz te kilka dni poczekamy :)
co do oliwki to ja polecam Hipp z migdalami :) ma najprostszy sklad jak juz i dla dzidzi tez jest dobra :) nie wiem tylko czy dostaniejsz ja tutaj , raczej nie :(
fajnie , ze pania masz juz naleziona :)
jak ja zaczne rodzic to napisze ci smsa :) kiedys podawalas mi numer do siebie , on dalej aktualny jest ??

@ przyszła:-(:zawstydzona/y::wściekła/y::no::crazy:

ehh :(((((
za nastpeny cykl mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Asionek - no mi jeszcze jeden weekend został i w poniedziałek do szpitala :szok: a we wtorek, jak dobrze pójdzie już będzie słychać Zygmunta :-D)))))

wow niezle hehe , ale to leci !!
i bedzie piewszy dzidzius wykluty :) juz sie doczekac nie moge hehe

Hej:)
Byłam na zakupach,niestety remontowych.
Mamy gdzie mieszkać...uwaga,uwaga... : w bursie szkolnej! :szok::wściekła/y::zawstydzona/y::no:

?

kurcze , no ale najwazniejsze , ze na bruku nie wyladujecie !!

Wiola kurcze wybacz ja mam skleroze :/ wszystkiego naj naj najlepszego dla Iwci !! :))))))))))))))))))))))))

jos Ala chodzi i Panią terroryzuje hehehe... szybko sie nudzi i nie chce robić tego, co grupa a jak Pani mówi, że teraz będą sprzatać to Ala jej na to odpowiada, że ona nie może bo ją nóżka boli... hehehe... Baeczka mósi neźle sie z nią nagimnastykowac by brała udział w zajęciach i robiła te ręczne robótki razem z innymi dziećmi... Ala lata po rzedszkolu jakby miała ADHD i chce cały czas tańczyć w sukience oczywiście różowej ;)
Ja oliwke stosowałam zwykle na mokre ciało po kapieli, stosowalam równiez oliwke w żelu jak i inne kremiki, ale mi rozstepy wielkie i tak sie pojawiły..

reklama
Kocurek - przewertuj Allegro, ja kupiłam za 32,00 zł. plus 7,00 zł. wysyłka ;) Normalnie koszt tego pasa to 62,00 zł. Mam cenę na pudełku :szok:
Tylko ważne jest żebyś wiedziała jaki rozmiar, ja wzięłam S....bo po Mańku w talii nie miałam więcej niż 90 :-D myślę, że Zygmunt też mnie oszczędzi w pasie :))))))))
Jak będziesz miała pytania to dawaj.....wszystko pięknie Ci zacytuję ;-) Aha...pas jest z firmy: Pani Teresa, ten co polecała Libby.

Aaaaa......bym zapomniała dodać: Wstyd mi :-D))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry