• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - no piękny jest, wsadziłam do Ulubionych, a nuż się uda, jak nie to będę dalej wiercić dziurę w brzuchu mojemu Panu o ten nowy :)))))))) Buziak :*

hahahhaaaaaa :-))))))))) Kocurek, ale bez przesady.....świadomość to jest, ale przyzwoitości za grosz :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam pozostałe panie! Ja tak na chwilkę, bo koleżanka rozmawia przez telefon i byłam ciekawa co u Was! A w ogóle to zakupiłam kuferek kosmetyczkę, krem scholla na pięty, pumeksik,- będę dziś się pielęgnować...Ale golenie sobie daruję....

Made pokazuj ten swój pas! Gdzie tak tanio kupiłaś????

Zizi :((((((((((((((( :-( Dobrze, że masz zapas testów! Zobaczysz co i jak z owulacją! I działaj często! Trzymam już kciuki!

Jos u Ciebie 35 tydzień też niedługo! Czas naprawdę szybko leci! Ale Cię rozumiem, bo ja już bym chciała na miejscu MADE być:-)

Kocurek - za tą cenę dziurka mi przeszkadzać nie będzie :-) Grunt, że wanienka cała, jedynie z przewidzianym odpływem :)))))))))
Przesyłka faktycznie...trochę sobie kosztuje:/ Ale zobaczę gdzie ta mieścina jest, może gdzieś blisko....?

Lilu - na Allegro kupiłam :cool: Z odzysku...już się moczy :))))
Ale Ciebie też widzę na pielęgnację wzięło....co Wy myślicie, ze tam Wam będą pięty oglądać ???? :-D)))) No nie wytrzymam jakie modelki :)))))))))

Ja wskakuję na koziołka w moich seksownych pończochach czarnych z zakrytym czubkiem :-))))))

Kocurek - a spójrz na to:
http://allegro.pl/komoda-kapielowa-z-przewijakiem-okazja-gratis-i1814627871.html

Ostatnia edycja:
made starałam sobie ten skok zwizualizować... czy ta wizualizacja powinna mieć konotacje seksualne ??? :eek::-D:-D

wiolu na pewno będą pyszne :-)

made Łoooo.. to dopiero cena :))) W sumie to na przewijak można pokrowiec frotte nałożyć :)))

Ostatnia edycja:
Kocurek :-D))))) hahhahaaa Ty się śmiejesz, ale ja w tych pończochach do samej dupki po domu biegam i powiem Ci, że dość smacznie to wygląda :-):-):-):-):-):-) aż kipi.....

Wiola - oj zrazy to ja bym mogła codziennie....najlepiej z kluskami śląskimi :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry