• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hahah,pakuję zaraz i wysyłam albo nadam pociągiem jak będę się do swojego ładowała:))))))

Made,oddaj lodówkę...a nie...lodówko oddaj made:-D

Dobra,spadywam,mąż się zlitował i zawiezie mnie na coś do zjedzenia na szybko.
Za godzinę mam pociąg,trzymajcie kciuki za tańce-hulańce:)
Ppapaapapap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka to czekaj cierpliwie :)

Wiola ty sie ciesz , ze na nie patrzec nie mozesz :) tez tak mialam , a teraz porazka normalnie moglabym tylko slodkim sie zywic !! dodam , ze ja nigdy slodkiego nie lubilam ... a teraz to az mnie trzesie na widok ciach i innych lakoci hehe

Kotek mam z grzybami i kapucha , a raczej mialam , bo wlasnie zjedlismy cala patelnie :)

oki zbieram sie powoli do kliniki

Olivka - ale mi narobiłaś smaka na takie kruche, domowe ciasteczka maślane....no zaraz mnie skręci :sorry: Kogo by tu wysłać do sklepu, hmm....
Maniek nie wróci :eek: O! z mamą się lekko gniewam, ale ona wraca :-D))) Poczekam na córkę, dam jej złotówkę za fatygę, bo na ciastko się nie zgodzę :-p:-)

Asionek - to made o pierogi pytała :))))) Kocurek się rzuciła na Olivkowe ciasteczka :-))))
Farsz mój ulubiony - kapusta i grzyby, mniam....pewno Ci mamusia zrobiła, a Ty zamroziłaś, co ? :-p

Ostatnia edycja:
Cześć :szok:

Dopiero wpadłam do domu! Byłam rano po skierowanie na badania, później w sądzie po zaświadczenie o niekaralności, w laboratorium i na zakupach. Przyjemność zrobienia badań będzie mnie kosztować 250 zł plus 50 zł w sądzie :wściekła/y::wściekła/y:
Ale za to dzisiaj po południu jadę zobaczyć moje królestwo :))

Wiolu 100 lat dla Iwci :))

Zizi tulam :((

Asionek, Made, Jos, Oliwka, Ajas, Kocurro
witojta dziołchy :)

Asionek - to made o pierogi pytała :))))) Kocurek się rzuciła na Olivkowe ciasteczka :-))))
Farsz mój ulubiony - kapusta i grzyby, mniam....pewno Ci mamusia zrobiła, a Ty zamroziłaś, co ? :-p

no widzisz juz mi sie na oczy rzuca hehe
kupione z pudliszki jak cos polecam sa pyszne :) prawie jak domowe

Rurka wow niezle sobie licza za badania :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry