• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja sobie budyń ugotowałam i zaraz biorę się za jego jedzenie, chce któraś?
Do rozpakowywania teraz chyba się sypnie mały woreczek. Zróbcie listę która kiedy, plissss. A może podajmy swoje terminy i je kopiujmy żeby nie zginęło, a któraś co ma wolne miejsce niech potem wklei w sygnaturkę , będzie miała fajny suwaczek, co wy na to?

pomysl fajny :) przynejmniej bedzie podglad , bo ja juz sie pogubilam kto kiedy i jak hehe
jedyne co to wiem , ze Made idzie na pierwszy ogien jak narazie :)

A mnie opętał totalus leniwus normalnie nic tylko leżeć i spać się chce.

Dobranoc laski ;-)

oj skad ja znam tego lenia ... :)

dobrej nocki :)

made idzie we wtorek :-)

Potem idzie pysia, ale kiedy dokładnie...

Potem idzie kocur, ale kiedy dokładnie... no dobra ok. 6.10.11 - no i ja przepraszam, ale mam jakąś awersję do sygnaturek :))

Potem idzie asionek... asionek..???

Dzień dobry :-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane! Ja dziś mam bardzo mało czasu - ale musiałam szybko wejść napisać, żebyście na ziemię mnie sprowadziły. Od 3 dni mam biegunkę - straszną - nigdy nie miewam biegunek - nawet podczas ostrej jelitówki - moje jelitka są ze stali. Ale pomyślałam, że to pewnie od tego leku na bakterie, bo akurat dzień po zażyciu mi się zaczęła...

A dziś rano w toalecie na papierze została mi taka duża ilość różowo brązowego śluzu :szok: Normalnie sobie zaraz wmówię poród, choć mam jeszcze 6 tygodni........Ale to na pewno nie poród - wiem to. Szyjka długa zamknięta. Czuję się rewelacyjnie. Energia mnie rozpiera. Nic się nie dzieje! Ale mi się schizy zaczynają!

Kocurku kochana dzień dobry! Coś czuję, że Ty nie dotrwasz do 6.10!! :-)

A powiedz mi kochana jak robisz piętki pumeksem? Na sucho czy na mokro?

Aha i jeszcze do mojej schizy dołączam brak apetytu, co jest u mnie dziwne. Ale może to wciąż działanie tego leku. Ciekawe czy nasza Made też na to cholerstwo tak zareagowała.....

Ostatnia edycja:
Nie udało mi się być pierwszą :(
To może ja zacznę taką listę z datami

made - 20.09
Kocur - 6.10
agapa - 12.12

Tyle narazie nam wiadomo. Kopiujcie i dopisujcie się. Wiem że SERGI i JOS też blisko mnie, ale niech sie same wpiszą żebym czegoś nie pokręciła.
Miłego dzionka wam życzę:-)

Witam moje wszystkie koleżanki, te od kawki, herbatki, ciasteczek i ploteczek :-)))

pysia ma termin na 3.10 według pierwszych danych z OM i z USG :)))

Lilu - ja nie miałam Kochana biegunki ani razu w tej ciąży :szok: wręcz przeciwnie :/
A te Twoje objawy są dość niepokojące, zadzwoń jak masz możliwość lub udaj się do lekarza i zapytaj czy to normalne :tak:

agapa ałe ładna data :-) jeszcze tylko trzeciej dwunastki brakuje do kompletu ;-)

lili ale ja muuuszę dotrwać przynajmniej do początku października...! przynajmniej, żebyśmy wszystkie graty poprzewozili i jakoś bajzel po przeprowadzce ogarnęli..!! A bez kuchni da się żyć, chyba hehe...
Ale za to TY lilu jesteś trochę podejrzana :)))))) Nie no, żartuję - jeszcze te 3 tygodnie przynajmniej trzeba by przemęczyć, nie??? ;))))))

naga .............. zrób sobie dobrej kawki i pobądź ze starymi koleżankami.... :)

made witaj.. jak się dziś czujesz..?

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Zrobiłam test, bo jestem naiwna ;) Jedna wielka tłusta krecha zaśmiała mi się w twarz ... co ja sobie wogóle myślałam...
Jak ona tak mogła???

agapa ałe ładna data :-) jeszcze tylko trzeciej dwunastki brakuje do kompletu ;-)

lili ale ja muuuszę dotrwać przynajmniej do początku października...! przynajmniej, żebyśmy wszystkie graty poprzewozili i jakoś bajzel po przeprowadzce ogarnęli..!! A bez kuchni da się żyć, chyba hehe...
Ale za to TY lilu jesteś trochę podejrzana :)))))) Nie no, żartuję - jeszcze te 3 tygodnie przynajmniej trzeba by przemęczyć, nie??? ;))))))

hehe wszystko przede mną :-D:-D:-D to jeszcze nic straconego

made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
agapa - 12.12

Ładna lista nam się tworzy, ale będzie wysyp i emocje:-)

A przy okazji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla reszty naszych kochanych staraczek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry