Marcepanek
Fanka BB :)
A mnie opętał totalus leniwus normalnie nic tylko leżeć i spać się chce.
Dobranoc laski ;-)
Dobranoc laski ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sobie budyń ugotowałam i zaraz biorę się za jego jedzenie, chce któraś?
Do rozpakowywania teraz chyba się sypnie mały woreczek. Zróbcie listę która kiedy, plissss. A może podajmy swoje terminy i je kopiujmy żeby nie zginęło, a któraś co ma wolne miejsce niech potem wklei w sygnaturkę , będzie miała fajny suwaczek, co wy na to?
A mnie opętał totalus leniwus normalnie nic tylko leżeć i spać się chce.
Dobranoc laski ;-)
Normalnie sobie zaraz wmówię poród, choć mam jeszcze 6 tygodni........Ale to na pewno nie poród - wiem to. Szyjka długa zamknięta. Czuję się rewelacyjnie. Energia mnie rozpiera. Nic się nie dzieje! Ale mi się schizy zaczynają!
wręcz przeciwnie :/
Jak ona tak mogła???hej
Zrobiłam test, bo jestem naiwnaJedna wielka tłusta krecha zaśmiała mi się w twarz ... co ja sobie wogóle myślałam...
agapa ałe ładna data :-) jeszcze tylko trzeciej dwunastki brakuje do kompletu ;-)
lili ale ja muuuszę dotrwać przynajmniej do początku października...! przynajmniej, żebyśmy wszystkie graty poprzewozili i jakoś bajzel po przeprowadzce ogarnęli..!! A bez kuchni da się żyć, chyba hehe...
Ale za to TY lilu jesteś trochę podejrzana))))) Nie no, żartuję - jeszcze te 3 tygodnie przynajmniej trzeba by przemęczyć, nie???
)))))

to jeszcze nic straconego