• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - spałam jak niemowlak :zawstydzona/y: Byłam raz siku, i jestem jak nowo narodzona :-))))

Chyba nasza mary i Sergii są jeszcze gdzieś w środeczku :)))) Stawiam na listopad
Bo Józefina ma na styczeń i ewula również :-))))
A Wiola na maj :-D
I kto tam jeszcze ???

A Lilu ????? Przecież Lilu jest po Kocurku i Asionku :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - spałam jak niemowlak :zawstydzona/y: Byłam raz siku, i jestem jak nowo narodzona :-))))

Chyba nasza mary i Sergii są jeszcze gdzieś w środeczku :)))) Stawiam na listopad
Bo Józefina ma na styczeń i ewula również :-))))
A Wiola na maj :-D
I kto tam jeszcze ???

A Lilu ????? Przecież Lilu jest po Kocurku i Asionku :szok:

Sergi ma napewno w grudniu, chyba na 14 o ile dobrze pamiętam, ale reszty nie mam pojęcia, może się nam powpisują, byśmy miało czarno na białym. Mnie w ciąu dnia nie będzie pewnie, ale dopilnujcie tej listy żeby była uzupełniona i nie została w tyle

cześć Robaczki :-D

z nami coraz lepiej, Remuś czuje się już lepiej :tak: i wiecie czego się nauczył ostatnio??? :-D puszcza bąbelki ze śliny i tak śmiesznie pluje śliną :-D i najśmieszniejsza rzecz :-D podróżuje doopką dookoła jak zegarek :cool:

Liluś ja miałam rozwolnienie od końcówki 5 miesiąca ciąży :sorry: więc nie umiem powiedzieć czy to to

cześć Robaczki :-D

z nami coraz lepiej, Remuś czuje się już lepiej :tak: i wiecie czego się nauczył ostatnio??? :-D puszcza bąbelki ze śliny i tak śmiesznie pluje śliną :-D i najśmieszniejsza rzecz :-D podróżuje doopką dookoła jak zegarek :cool:

Liluś ja miałam rozwolnienie od końcówki 5 miesiąca ciąży :sorry: więc nie umiem powiedzieć czy to to

A jak mamy pilnować tej listy ???:szok: Bo ja z tych technicznie przymulonych :zawstydzona/y:

just - :-D witaj Promyczku. Oj to zamiatanie dupinką jest świetne :))))))) Niedługo będziesz musiała Remiczkowi łatę na tyłeczku naszyć :-):-):-)
Cieszę się, że macie się już lepiej....weekend piękny się zapowiada, cudne zdjęcia będą :-p

A jak mamy pilnować tej listy ???:szok: Bo ja z tych technicznie przymulonych :zawstydzona/y:

Musimy ja poprostu kopiować dalej, a jak będzie już uzupełniona to dałam taką propozycję żeby ktoś ją wkleił zamiast suwaczka, ktoś kto ma miejsce, bo ja już wyczerpałam limit:-(

Idę ją skopiować bo widzę że została w tyle

made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
agapa - 12.12

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć