• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej wszystkim!

Nie wlatuję, bo choróbsko mnie męczy. Ale podsyłam potrzebującym:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mademoiselle, Lil, Kocur - jak Wasze samopoczucie?

Wiola - sto lat dla córci!

Pozdrawiam wszystkich!

Patrzajcie jak mi czas wylicza :-)))))))) To Futrzak, to!!! :-D:-D:-D hahahhaaaa
Godzina jedzenia, dwie godziny wiązania sadełka :))))))))

just - jak się czujecie Żuczki ? :-)))

mary - a ciężko jak widzisz....od samego rana gęba mi się nie zamyka :-)))) dziękuję Kochana, że pytasz :* Zdrówka życzę :)))

Kocurek - a u mnie OK, poza choróbskiem. Staram się wypoczywać, ale jednego dnia całkiem, całkiem, a drugiego z łóżka się podnieść nie mogę... :szok: Ale przeżyję. Już tylko 10 tygodni do terminu! :-) A u Was już naprawdę niedługo! Zaraz się z Mademoiselle rozpakujecie, zaraz potem chyba Lil! :-) Szybkich porodów!!! :-)

rureczka - Kochana, przyjmij moje gratulacje z okazji otrzymania posadki :))))
Przychodź szybko i pisz jak pierwsze wrażenia :-)

A Wy gdzie jesteście? Kolację jecie? :-D
Mój Maniek tak skakał w łóżeczku, że złamał bratu deskę :szok:

Ja sobie budyń ugotowałam i zaraz biorę się za jego jedzenie, chce któraś?
Do rozpakowywania teraz chyba się sypnie mały woreczek. Zróbcie listę która kiedy, plissss. A może podajmy swoje terminy i je kopiujmy żeby nie zginęło, a któraś co ma wolne miejsce niech potem wklei w sygnaturkę , będzie miała fajny suwaczek, co wy na to?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry