• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

widzę, że humorki dopisują :happy: no u mnie ubaw, bo jak się bawię z Remkiem i delikatnie po brzuszku ustami robię mu "dziurę" :sorry: to się chłopczyk strasznie chichra :-D:-D:-D

Made hahahya sztuka dyplomacji opanowana do perfekcji hahaha będą zdjęcia :-p:-D

Witam ponownie! Byłam w przedszkolu odprowadzić Maciusia i popełniłam największy błąd jaki mogłam - popłakałam się razem z nim. Niestety na moje oko jest coraz gorzej - zaczynam myśleć, że nic się nie zmieni.

Dziękuję wszystkim za poranne posty - na razie nic się nie dzieje - myślę ciągle, że to po tym leku MONURAL, bo w skutkach ubocznych wyraźnie napisana jest biegunka. A brak apetytu to stres związany z Maciusiem.

Niestety nie mam możliwości dzwonienia do lekarza - tak więc czekam co dalej...

Palemko :-(:-(:-(

Aaa jeśli mam być na liście to mój termin wg OM to 25.10

dzien dobry kochane...jak tam?
ja juz po porannych mdlosciach, teraz musze opracowac plan dzialania ( w niedziele wyprawiam urodziny Niuni)
zna moze ktoras pani przepis na jakas salatke z piersia kurczaka?

palemko tulam:-*

buziaczki rowniez dla wszystkich pozostalych kobiet:-*

czesc wszystkim !

palemka : :( ehhhhh... pozostaje odczekac i dzialac w nowym cyklu!!!

made : dostanie po dupie jaki styczen ma jozefinka, jaki????
jozefinkowe dzieci sa grudniowe i okolo swiateczne zawsze :)
termin mam na 19.12 ( francuszki) a polski raczej ok. 13-14.12 :)
wiec zostaly powiedzmy rowne 3m-ce :)

czekam na pania ktora miala byc tu o 9... i co? zadzwonila ze bedzie dopiero na 9h45... ludzie to sa powazni... nic zdazy zrobic prasowanie koszul i tyle... i moze troche kuchni...

made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
Asionek - ?
Lil - 25.10

agapa - 12.12
jos - 13.12

Józefina
- nie krzycz, bo Ci koszul nie uprasuję :-p:-):-):-)))))))))))) Może tak być ?

Ostatnia edycja:
reklama
Palemka przykro mi bardzo, że znowu to rozczarowanie... tule Cie mocno...

a lista świetna :) teraz będę kazdego dnia zagladać co by nie przegapić newsów :) zresztą i tak kazdego dnia zaglądam :-D, choc nie zawsze pisze :zawstydzona/y: ale Wy tu macie jeszcze póki co problemy ciążowe a ja już dzieciowe, wiec nie chce nie raz sie wcinać ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry