• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

ja dzisiaj ide na ostatni basen :) znowu poczuje sie lekko i zgrabnie hehe , gorzej z wyjsciem z wody :/

Potem idzie asionek... asionek..???

Dzień dobry :-)

ja z polskiej daty to 13.10. , a z tutejszej 20.10. :)
oj bedzie sie dzialo :))

Hej kochane! Ja dziś mam bardzo mało czasu - ale musiałam szybko wejść napisać, żebyście na ziemię mnie sprowadziły. Od 3 dni mam biegunkę - straszną - nigdy nie miewam biegunek - nawet podczas ostrej jelitówki - moje jelitka są ze stali. Ale pomyślałam, że to pewnie od tego leku na bakterie, bo akurat dzień po zażyciu mi się zaczęła...

A dziś rano w toalecie na papierze została mi taka duża ilość różowo brązowego śluzu :szok: Normalnie sobie zaraz wmówię poród, choć mam jeszcze 6 tygodni........Ale to na pewno nie poród - wiem to. Szyjka długa zamknięta. Czuję się rewelacyjnie. Energia mnie rozpiera. Nic się nie dzieje! Ale mi się schizy zaczynają!

.

na kibelek to mnie tez pedzi ostatnio co jest dziwne , bo biore bardzo duze dawki zelaza ...
ale ten sluz brazowy by mnie zastanawial u ciebie ... obserwuj co i jak i moze do gina sie udaj czy na IP ?

hej

Zrobiłam test, bo jestem naiwna ;) Jedna wielka tłusta krecha zaśmiała mi się w twarz ... co ja sobie wogóle myślałam...

nie naiwna tylko pelna nadzieji !
w koncu sie uda !!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć Robaczki :-D

z nami coraz lepiej, Remuś czuje się już lepiej :tak: i wiecie czego się nauczył ostatnio??? :-D puszcza bąbelki ze śliny i tak śmiesznie pluje śliną :-D i najśmieszniejsza rzecz :-D podróżuje doopką dookoła jak zegarek :cool:

Liluś ja miałam rozwolnienie od końcówki 5 miesiąca ciąży :sorry: więc nie umiem powiedzieć czy to to

hehe slodziak :) fajna ma zabawe :))) jakies foteczki moze nowe ?? :)

made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12

dopisalam date :)

reklama
wiola no ja też nie myślałam, ze bede Mai przekłuwać bo Ala o sobie sama zdecydowala ;) ale tak mnie naszło i zdrobilismy od razu dla obu...
zizi jak tak to ja nie wiedziałam...

a o mnie nikt nie pamięta;(

made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12
ewula 08.01 :)

mademoiselle Chyba nasza mary i Sergii są jeszcze gdzieś w środeczku :)))) Stawiam na listopad Bo [B pisze:
Józefina [/B]ma na styczeń i ewula również :-))))
A Wiola na maj :-D
I kto tam jeszcze ???

ewula - zaraz dostaniesz po łapkach :/ A made to niby nie pamiętała ? Hę ? :eek:

Wiola - no pięknie to wypisałaś :-) dopisz jeszcze ewulę i siebie :)))))))))

Odnośnie długich postów....eeee, wolę się skupić jednak na jedzeniu :-D))))

maran - brawo dla Ali, należy Jej się order za odwagę :tak:
W ogóle gratulacje dla dziewczynek :))) Ja czekałam na decyzję mojej córki 8 lat :) Zdecydowała się tuż przed komunią :-D)))

Ostatnia edycja:
Zizi ja się wycofuję ze staranek, nie mogę od razu w ciążę zajść w nowej pracy, po oszczędzamy z Ł. na invitro :)

A co do Mamity, to pisała mi ostatnio, że już nie będzie się u nas udzielać, bo po 20 cyklach starań już wie, że w ciążę nie zajdzie, poza tym ma za dużo do nadrabiania i nie potrafi się wbić w rozmowę :( Mam nadzieję, że zmieni zdanie!

rureczka - po trzech miesiącach lub okresie próbnym możecie się już starać, jesteś już prawnie chroniona :tak: nie mogą Cię zwolnić :))))

Co do decyzji mamitki - NIE ROZUMIEM i pozostawiam to bez komentarza.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry