Asionek31
Fanka BB :)
hej 
ja dzisiaj ide na ostatni basen
znowu poczuje sie lekko i zgrabnie hehe , gorzej z wyjsciem z wody :/
ja z polskiej daty to 13.10. , a z tutejszej 20.10.
oj bedzie sie dzialo
)
na kibelek to mnie tez pedzi ostatnio co jest dziwne , bo biore bardzo duze dawki zelaza ...
ale ten sluz brazowy by mnie zastanawial u ciebie ... obserwuj co i jak i moze do gina sie udaj czy na IP ?
nie naiwna tylko pelna nadzieji !
w koncu sie uda !!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hehe slodziak
fajna ma zabawe
)) jakies foteczki moze nowe ?? 
dopisalam date
ja dzisiaj ide na ostatni basen
Potem idzie asionek... asionek..???
Dzień dobry :-)
ja z polskiej daty to 13.10. , a z tutejszej 20.10.
oj bedzie sie dzialo
Hej kochane! Ja dziś mam bardzo mało czasu - ale musiałam szybko wejść napisać, żebyście na ziemię mnie sprowadziły. Od 3 dni mam biegunkę - straszną - nigdy nie miewam biegunek - nawet podczas ostrej jelitówki - moje jelitka są ze stali. Ale pomyślałam, że to pewnie od tego leku na bakterie, bo akurat dzień po zażyciu mi się zaczęła...
A dziś rano w toalecie na papierze została mi taka duża ilość różowo brązowego śluzuNormalnie sobie zaraz wmówię poród, choć mam jeszcze 6 tygodni........Ale to na pewno nie poród - wiem to. Szyjka długa zamknięta. Czuję się rewelacyjnie. Energia mnie rozpiera. Nic się nie dzieje! Ale mi się schizy zaczynają!
.
na kibelek to mnie tez pedzi ostatnio co jest dziwne , bo biore bardzo duze dawki zelaza ...
ale ten sluz brazowy by mnie zastanawial u ciebie ... obserwuj co i jak i moze do gina sie udaj czy na IP ?
hej
Zrobiłam test, bo jestem naiwnaJedna wielka tłusta krecha zaśmiała mi się w twarz ... co ja sobie wogóle myślałam...
nie naiwna tylko pelna nadzieji !
w koncu sie uda !!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
cześć Robaczki
z nami coraz lepiej, Remuś czuje się już lepieji wiecie czego się nauczył ostatnio???
puszcza bąbelki ze śliny i tak śmiesznie pluje śliną
i najśmieszniejsza rzecz
podróżuje doopką dookoła jak zegarek
Liluś ja miałam rozwolnienie od końcówki 5 miesiąca ciążywięc nie umiem powiedzieć czy to to
hehe slodziak
made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12
dopisalam date
Normalnie sobie zaraz wmówię poród, choć mam jeszcze 6 tygodni........Ale to na pewno nie poród - wiem to. Szyjka długa zamknięta. Czuję się rewelacyjnie. Energia mnie rozpiera. Nic się nie dzieje! Ale mi się schizy zaczynają!
i wiecie czego się nauczył ostatnio??? 
więc nie umiem powiedzieć czy to to