• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made dziękuje ze pamiętałaś;)

mama ???????????? niemożliwe jeszcze sie pojawi na pewno

rurka napisz jak tam przedszkole

babeczki dziś dowiedziałam sie ze kuzynka od której wziełam wóżek i fotelik własnie zaszła w 3 ciąże:-D ale w z wiązku z tym poszukuje wózka najlepiej wielofunkcyjnego z fotelikiem i opcją montowania na stelażu. Jakie macie wóżeczki i jakie są wasze doświadczenia?

reklama
Byłam byłam, to jest punkt przedszkolny w szkole, mamy wszystko nowiutkie, obiadki dzieciom dowozi catering, będę mieć pomoc nauczyciela, ale jeszcze jej nie wybrali. 15 maluszków 3 i 4 letnich. Czekam teraz aż odbiorę wyniki, podpiszę umowę i skoczę tam znowu, poustawiać sobie wszystko po swojemu :)
Mam nadzieję, że dobrze będzie się tam pracować. Dojazd samochodem ok 15 min, i podobno sama będę mogła ustalić godziny- czy od 7 do 12, czy od 8 do 13, jak już mi pasuje:-D

Dzieki Dziewczynki, musze się w koncu czymś zając bo siedzenie w domu na dluższą metę mnie dobija, od maja jestem w domu i czułam, że już najwyższa pora skończyć te wakacje:-D

Zizi ja się wycofuję ze staranek, nie mogę od razu w ciążę zajść w nowej pracy, po oszczędzamy z Ł. na invitro :)

A co do Mamity, to pisała mi ostatnio, że już nie będzie się u nas udzielać, bo po 20 cyklach starań już wie, że w ciążę nie zajdzie, poza tym ma za dużo do nadrabiania i nie potrafi się wbić w rozmowę :( Mam nadzieję, że zmieni zdanie!

kurcze szkoda , ze mama taka decyzje podjela ... troche jak reszta nie rozumiem za bardzo , no ale nie moja sprawa pewnie (

super praca sie szykuje :) czeka cie fajne wyzwanie !!

Ewula pamietamy jasne , ze tak :)

Maran dzielne masz dziewczynki :)

wrocilam...
bylam po spozywcze ktorych mi zbraklo do gotowania...
umieram,ledwo dycham, zmeczylam sie
ide uspic mojego MALEGO POTWORA

SPI:-)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja;), najmłodsze moje dziecko śpi, starsze biega z dziadkami po podwórku i szykuje sobie wędkę bo dziadek obiecał mu jutro wyjazd na ryby, jak znam życie pojedzie bez niego a ja będę miała urwanie głowy bo będzie marudził o tych rybkach...;)

wczoraj mieliśmy z mężem rocznicę ślubu, był torcik, kwiatki, dostałam śliczne srebrne kolczyki z Apartu, z takim dużym połyskliwym kamykiem, bo ja sroka jestem;) a srebrne bo jak znam życie niedługo któregoś gdzieś posieje;)

a ja dziś wstałam połamana, nie dość że @ przylazła, to mam coś z szyją, chyba mnie przewiało znowu, mogę kręcić głową tylko w lewo...pech,pech,pech a do tego mąż musi jutro iść do pracy, na durną inwentaryzację a moglibyśmy spędzić wekend razem bo niedługo zaczyna znów zjazdy na uczelni

pozdrawiam i idę poczytać

Buziaki :* :-)

Czo słychać?... :laugh2:

Wiolka, widzę, że w sygnaturce masz nasze daty porodów :szok: Makaskra, ile forumkowych dzieciaczków w drodze :laugh2:

Ale jest jeszcze w listopadzie Mary-beth ;-)
made - 20.09
pysia - 3.10
Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
Mary-beth - 23.11
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12
ewula 08.01 :)

wow ale nam się lista rodzących porobiła, czyli jednak forum dobrze prosperuje, bo fasolki się pojawiają;)

Maran dzielne masz córcie-ale ja poczekam też aż moja Maja sama zachce, choć pamiętam jak moja chrześnica w wieku ok 6 lat też chciała kolczyki, poszła z mamą, pani przebiła jej jedno ucho, ta wyrwała z salonu kosmetycznego, skopała auto kuzyna z bólu i już nie wróciła na drugie ucho, drugie ucho przebili jej krótko przed komunią;)

a co do naszej Mamy05-ja też nie staram się o maluszka, już urodziłam, ale i tak będę udzielać się na forum, bo mi tu dobrze;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry