• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina - Wszystkiego najlepszego dla Was :)))) Oby wszystkie marzenie się spełniły, dzieci zdrowo rosły, a Wy nieustannie się Kochali :-)))
Kolczyki z Apartu powiadasz...no, no, to Ci mąż prezent piękny sprawił :)) Koniecznie kiedyś pokaż :tak:
Jeszcze raz najlepszego :)

O! Jest! Moja Koleżanka od lury :-D)))))

Sergii - witaj :-) jak sprawy prawne się mają? Ruszyło coś do przodu?

Ostatnia edycja:
reklama
Najpierw musiałam pochłonąć mega bułę drożdżową z kruszonką...
Doczytałam :-)

paulina Szczęścia we Wszelakiej Postaci Życzę :-):-):-)
Uwielbiam srebro, na pewno piękny prezent :tak:

A koleżanka od lury idzie zalać Jacobsa 2w1 :-D

Wróciłam po wypadzie do studia kuchni - chyba będą ją montować 6-9.10. !!! :rofl2:
Co ja zrobię z małą, jak będą wiercić i stukać.... hmmmm
Odebraliśmy też zlew z baterią i sortownik do odpadków - kurde, ale będę ekologiczna fiu fiu :-p

paulina Ooo faktycznie piękne !! :)))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Kocurku a dobrze wszystko, chociaż ostatnio miałam nerwa na parę rzeczy i jakoś tak wcale nie miałam ochoty na BB... :dry: Ale już się uspokoiło ;-)

Made jeszcze nic nie wiadomo.... :sorry: Na razie tylko korespondencja listowna, czekamy na rozprawę... Ale terminu jeszcze nie ma :dry: A Ty jak się czujesz? "WIELKI DZIEŃ" już tuż tuż!!! :laugh2:

Paulina gratki z okazji rocznicy! Kolczyki piękne! :tak:

Paulina - cudowne są...ciekawe jak się prezentują na uszach ;-)

Kocurek
- a żebyś wiedziała, ze zalana, ale żadna tam Jacobs tylko Nescafe Gold - moja najulubieńsza :-p z lur

Sergii - więzadła mi wysiadają i cierpię na nadmiar apetytu :eek: a jeszcze co przyjdę, to ktoś częstuje ciastkami, pierogami, chałwą....a ja serca nie mam odmówić :-))))))
Zaglądaj do nas częściej :))))

Ostatnia edycja:
made JUŻ zalana..???? hahahaha :-p :-D Raaaany... do wieczora tyle czasu :-D:-D No, ale rozumiem, że to OSTATNI TAKI WEEKEND i trzeba powoli rozkręcać imprezę :-):-)
Miałam w osiedlowym ogromny dylemat - Nesca czy Jacobs.... bo generalnie jestem fanką Nescafe ;))))))

To my mówimy o CHAŁWIE, a nie chałce??? :szok:

Ostatnia edycja:
Made-kolczyki prezentują się bosko na uszkach;)

Kocurku-ja też preferuje bardziej Nescafe;)

rany moja niunia kończy dziś dwa mies. a przed chwilą byłam jeszcze w ciąży....

Made mi właśnie zaczynają dokuczać więzadła, a do grudnia jeszcze kawał czasu! :szok: O bólu krzyża nie wspomnę, bo ten już mam od miesiąca... czasem nie jestem w stanie wstać z łóżka albo przejść się z salonu do łazienki... :dry: A torba już spakowana? Łóżeczko gotowe? :laugh2:

reklama
Kocurek - :-D)))))) hahhaaaaaaa Ty się słówek nie czepiaj.
Wymyśliłam Se taki myk :-p Zostawię tę stronę APARTu na wybranych kolczykach :zawstydzona/y: zupełnie przypadkowo, udam głupa....bo umiem :szok: może mój Pan i Władca zrobi mi niespodziankę :eek:
A ja pójdę pod prysznic. O! :-D:-D:-D)))))

Paulina - a pokazałabyś kiedyś? Co? Proszę.....bardzo.....:sorry:

Sergii - torba w połowie, a z łóżeczkiem to będzie problem :/
Nie wiem jak przekonać Mańka :-))))))))) I jeszcze wczoraj złamał deseczkę, nawet nie chcę go podejrzewać o złośliwość...bo niby po kim...? :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry