• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made przepraszam :zawstydzona/y: co też mi na myśl przyszło...... przecież do jakiegokolwiek zalania jeszcze z rok czasu :-p

Ale wczoraj zalałam ogórki małosolne i się będę pocieszać tą fermentacją :-D A właśnie... może już gotowe..??? Zaraz wracam :-)

Ostatnia edycja:
jestem

moje dziecie spi od 12h30 zaraz bedzie 3h00 a mi nie udalo sie zasnac nawet 20min i mam mega nerwa!

o 17h30 przychodiz niania, a o 17h45 wychodze do przedszkola na PIERWSZE ZEBRANIE W MOIM ZYCIU :) F. dojedzie prosto pod szkole bo nie wiadomo jak korki

paulina : hej ! Najlepsze zyczenia z okazji rocznicy slubu :) A prezent piekny :)))))

maran : odwazne masz panny :)

made : masz stresa ????

kocurek : zdradz ile kaw pijesz dziennie w ciazy, zebym sie poczula mniej winna :)))

ewula : myslalam ze masz termin na 5.01 i moze sie zalapiesz na grudzien 2011 a tu kurka ponad tydzien 2012 roku wychodzi...

serg : lacze sie w bolu krzyza :) ja mam na dodatek ciagle bole brzucha :(

asionek : czyli tobie tez tu terlin wyznaczyli na ok + tydzien ;)

lece sie ogarnac troche, do pozniej moze!

jos - jakiego tam stresa? Z Wami??? Ja Was na porodówkę zabiorę :-))))
A serio, to mam :zawstydzona/y: Im bardziej o tym mówię, myślę, tym bardziej się boję....może gdybym wiedziała jak to będzie wyglądać od A do Z, ten stres by się zmniejszył, a tak? Trochę jak ciąża bez USG - cieszy - bo widzisz, czujesz, ale brakuje tej pewności czy wszystko w porządku :eek: Chciałabym już być po rozmowie z lekarzami.

made a wiesz... Ty kochana nie masz już wyboru, a mój G. ciągle mi miesza w głowie - a może byś chciała cesarkę??? A bo kolega swojej żonie za 1000zł "załatwił" (tylko, że ona już raz miała) i może mi też .. A, bo ja nie chcę, żebyś się męczyła... Może Ty wytrzymasz, ale czy ja to wytrzymam...? A może znieczulenie ZZO..???

I co ja mam zrobić... na razie bohatersko twierdzę, że spróbujemy SN, a potem zobaczymy jak się będzie sytuacja rozwijać (i czy anestezjolog do ZZO będzie pod ręką hehe)...

Ogóry znakomite :rolleyes2:

jos ja więcej szumu robię z tą kawą, niż ją faktycznie chłepcę ;)))))))))) Rano cienizna fusiasta i po południu jakiś rozpuszczalnik... ot tyle :-)

made no ale, żeby nie było, że ja nie zdaję sobie sprawy, że u Ciebie to poważna sprawa zakrzepowa jest... to Cię martwi najbardziej??? Bo Zygmuś sobie da radę znakomicie - JA TO WIEM :)))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Paulina - bardzo dziękuję, naprawdę to dla mnie ważne :)) Będę Wam bardzo wdzięczna :*

Kocurek - najbardziej to się boję znieczulenia ogólnego, nie wiem jak mój organizm to zniesie, bo nigdy w życiu nikt mnie jeszcze świadomości nie pozbywał :/ A jeszcze się tyle nasłuchałam :((

Kochane :-) Mój Pan i Władca właśnie "przypadkiem" oglądał kolczyki, a ja mina grobowa....kurde belek, może zapisał albo zapamiętał kolekcje :-))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry