• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulina - przypomniałam sobie jak mi też niegdyś tak kark połamało, to się smarowałam maścią końską - niedroga, a dobra. Tylko, że to wymaga trochę smarowania. Ale dobrze będzie ;)))

Kocurek - Ci powiem, ze tą Twoją głowę to szanuję jak własną :-)))) Buziak ogromny :*

Idę pod prysznic, wejdę wieczorkiem.
Miłego Babeczki :)))))

Ostatnia edycja:
oj moje koleżanki hahahahahahaha

Wy tu o jakimś zalewaniu, wylewaniu itp :szok::-p:-p:-p a nie dalej jak wczoraj mój kolega się wpraszał "na kawę" :-D:-D:-D tzn on jest stolarzem i może zrobić mi taką drewnianą nakładkę na wymiar na wannę, żebym nie musiała się zginać do każdego kąpania Smyka i która to po kąpieli ma służyć za przebieralnię :tak: no i mówi, że: -Spoko, spoko, wpadnę na kawę i wezmę wymiary :rofl2: a jak tak dla żartu: -A czyje? A on mi na to, że: -Może i moje wziąć i to wszystkie :szok::szok::szok::szok::szok:
i weź tu człowieku żartuj :eek::-D:-D:-D:-D

Made koleżanko, szykuj swój telefon na nawałnicę :cool2: biorę 20 urlop na życzenie i jestem od samiutkiego rana na BB :tak:

Kocurku ten Twój Grześ to chyba się bardziej od Ciebie stresuje :sorry:

Paulina wszystkiego co najlepsze na dalszej drodze :happy: piękne kolczyki :tak:

Jos teraz się zaczęło na poważnie, chodzenie do szkoły, to nie zabawa ;-)

Maran prawdziwe druhenki te Twoje dziewuszki :tak:

no i dziura, czarna, rozległa dziura, coś miałam napisać jeszcze :szok::sorry:

Jestem :-D
zakupy na allegro prawie zrobione :-D ;-)
teraz czas na BB .:-)
Młody lezy i wpatruje sie w fruwające misie :-D ;-)

Chyba mu zęby ida ślini sie łapki wkłada do buzi .

No a jutro jedziemy na urodzinki do babci ;-):-)

Made :szok::szok::szok:kurcze ty zaraz rodzisz!! kurcze jak to zleciało. :-D
Wiolka najlepszego dla Iwci .;* spóźnione ale z calego serduszka;*
Palemko :-(:-( tule;*
Paulina najlepszego z okazji rocznicy ;* i najlepszego dla Maji ;* spóźnione ale szczere;*

Wszystkim rodzącym zycze szczęśliwego rozwiązania i zdrowych i ślicznych dzieciaczków ;**
Dziewczyny te ktore mają moj satry nr odezwijcie sie na priv

Ostatnia edycja:
specjalnie dla Made-moje świecidełka Apart - Srebro, biżuteria srebrna - Kolczyki srebrne z cyrkonią

aha dziękuje za życzonka

sliczne :)
wszystkiego naj najlepszego dla was , duzo slonka i milosci !!

Kocurek - :-D)))))) hahhaaaaaaa Ty się słówek nie czepiaj.
Wymyśliłam Se taki myk :-p Zostawię tę stronę APARTu na wybranych kolczykach :zawstydzona/y: zupełnie przypadkowo, udam głupa....bo umiem :szok: może mój Pan i Władca zrobi mi niespodziankę :eek:
A ja pójdę pod prysznic. O! :-D:-D:-D)))))

plan super :))

no a w temacie rocznic i prezentów to mój Meżuś kupił mi takowy zestaw na nasza 4 rocznice ślubu (na kazdą mi kupuje jakies błyskotki bo ja też sroka jestem) PIERŚCIONEK | Biżuteria | W.Kruk - 1840 Biżuteria, pierścionki, zegarki, brylanty no i powiedział, że będe pamietała, że na 4 rocznice to mnie jeszcze kochał ;) hehehe rocznice mamy 06.10. ale jużem prezent dostała i dumnie prezentuje ;)

sliczny ten komplet !! :))

Wiolka wszystkiego naj dla Iwci ;)

oooo Pysia , a ty gdzie sie podziewasz ?? !! :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry