paulina.pro
Fanka BB :)
oki a ja zmykam,mąż zaraz wraca z pracy a ja idę się natrzeć jakąś maścią, może mi ta szyja w końcu odpuści, do później,pozdrawiam
Made-trzymam kciuki za te kolczyki
Made-trzymam kciuki za te kolczyki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a nie dalej jak wczoraj mój kolega się wpraszał "na kawę" 

tzn on jest stolarzem i może zrobić mi taką drewnianą nakładkę na wymiar na wannę, żebym nie musiała się zginać do każdego kąpania Smyka i która to po kąpieli ma służyć za przebieralnię
no i mówi, że: -Spoko, spoko, wpadnę na kawę i wezmę wymiary
a jak tak dla żartu: -A czyje? A on mi na to, że: -Może i moje wziąć i to wszystkie 

biorę 20 urlop na życzenie i jestem od samiutkiego rana na BB 

piękne kolczyki 

;-)
;-)

kurcze ty zaraz rodzisz!! kurcze jak to zleciało. 
specjalnie dla Made-moje świecidełka Apart - Srebro, biżuteria srebrna - Kolczyki srebrne z cyrkonią
aha dziękuje za życzonka
Kocurek -)))))) hahhaaaaaaa Ty się słówek nie czepiaj.
Wymyśliłam Se taki mykZostawię tę stronę APARTu na wybranych kolczykach
zupełnie przypadkowo, udam głupa....bo umiem
może mój Pan i Władca zrobi mi niespodziankę
![]()
A ja pójdę pod prysznic. O!)))))
no a w temacie rocznic i prezentów to mój Meżuś kupił mi takowy zestaw na nasza 4 rocznice ślubu (na kazdą mi kupuje jakies błyskotki bo ja też sroka jestem) PIERŚCIONEK | Biżuteria | W.Kruk - 1840 Biżuteria, pierścionki, zegarki, brylanty no i powiedział, że będe pamietała, że na 4 rocznice to mnie jeszcze kochałhehehe rocznice mamy 06.10. ale jużem prezent dostała i dumnie prezentuje
![]()
Wiolka wszystkiego naj dla Iwci![]()