• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary mam podobny wózek tylko ze firma X - Lander dziękuję ;* wszystko ok ;-) Rafik własnie socbie "spaceruje" po łożeczku ;-) i perdzi hehe :-D a ty kochana jak się czujesz ;-)

Młodamamusia - dziękuję, całkiem nieźle, oprócz przeziębienia i bólu zatok... :eek: Już mi nawet tak gnaty nie dokuczają jak wcześniej, ale to chyba zasługa akupunktury i fizjoterapii. :-) Ogólnie kuruję się domowymi sposobami i raz jest lepiej, raz gorzej. Super, że Rafałek tak się rozwija i rosnie! :-) Oby tak dalej!

reklama
Mary wozeczek super !! tez mi sie podobaly :)
no juz coraz blizej , czasami uwierzyc nie moge , ze ja naprawde w ciazy jestem i niedlugo czeka mnie porod :szok: az mnie ciary przechodza hehe
a ty sie kochana kuruj !!

pysiu wiesz co, tak długo dumałam, aż w końcu zdecydowałam się na cały wielki komplet łóżeczkowo-wózeczkowy, o taki, niebieski - dość kosztowny :sorry:
KPL 12 EL. 90 x 120 POŚCIEL PATCHWORK* DO ŁÓŻECZKA (1803267538) - Aukcje internetowe Allegro

wow sliczna ta posciel !! jakbym kupowac miala zamiar to tez bym ja brala :)
lozeczko tez mi sie bardzo podoba :) widze udane zakupy !

pysia oj taak ;-)))

mój męzczyzna ;-)

Zobacz załącznik 391222 Mama Rafalek 14.09.2011.jpgRafałek 16.09.2011.jpgZobacz załącznik 391225

Sergii kope lat !;*

reklama
hej :)

mloda : sliczne fotki :)
ale sie zmienil rafalek!!!

kocurek : super zakupy! zwlaszcza lozeczko BARDZO mi sie podoba :)))))))))

asionek : mowisz ze strach lapie cie przed porodem?

maran : sliczny pierscionek!!! a ja wiecie do dostalam na rocznice slubu???? a NIC :)
hahahahahhahaa i na rocznice poznania sie niedawno tez NIC :) 2 lata po slubie ...strach sie bac co bedzie za 20 lat :) dostane 2 razy nic :)))))

zapomnialam napisac : dziekuje za opinie w sprawie oliwki do ciala :)
i kocurkowi za kawowe info - nie pcoieszylas mnie, ja é male kawy dziennie, ale wodniste to one nie sa ;) bede miala dziecko z adhd :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry