• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zizzi - :-( eeeee....a jeszcze wczoraj miałam nadzieję, że Ci się udało......

Asionek - no mi jeszcze jeden weekend został i w poniedziałek do szpitala :szok: a we wtorek, jak dobrze pójdzie już będzie słychać Zygmunta :-D)))))

Ostatnia edycja:
reklama
WROCILAM
ZIZI tulam kochana.
dziekuje za zyczenia.
wozek juz jest ...ba nawet poskladalam go juz i Iwa jezdz po calym domu...a dzidzie ma bardzo grzeczna bo mowi ze dzidzi spi:-)
made ale fajne rozwiazanie z tym telewizorem
kocurku cos czuje ze do urlopu niedoczekasz
aha
lil ja urodze w maju i do wrzesnia napewno bede z 2 w domu a potem mam zamiar ja dac do przedszkola..
a co do swedzenia to na poczatku swedzialo a teraz nie, a wloski szybko odrastaja

Niestety ja tez miałam taka nadzieję, więc teraz boli...
Kurczę jak kobieta musi być silna....

Jeszcze jeden cykl spróbuję z testami, a potem drożność jajowodów.

Zizzi - a który to Wasz cykl starań ? I czy te starania to takie wiesz....uczciwe co miesiąc ?

Wiolu - to teraz będziesz miała na głowie trójkę :-D)))) Ja mojej kupiłam wózek, bo wydawało mi się, że dziewczynka to na pewno o niczym innym nie marzy tylko o wózku :/ Wózek głęboki, na resorach, wypasiony, koła pompowane, a ona w ogóle nie zainteresowana była.....

hej :)

made : hej :) zaczynasz nam stresy robic znikaniem...?
za chwile to sie zacznie hehe wystarczy ze kocurek made asionek znikna na pol dnia i beda domysly czy porodowka czy drzemka ? :)))))))))

co do cukru - dziekuje za pamiec!!!! ale musze cie rozczarowac : nie mam jeszcze wynikow
nie mam odwagi isc tam w czasie przedszkola bo juz sama droga przedszkole w 2 strony to 40min a ja ledwo chodze tak brzuch ciagnie, a labarot. jest 15 min w druga strone od mojego domu. Z kolei po poludniu nie mam odwagi isc tam z poldusiem bo musze wziac wozek, a do albo sa ogromne schody i niet windy a wozka nosic nie moge ani go tez na 5 min nie zostawie na chodniku bo nie wiadomo czy go znajde po odebraniu wynikow ;)
takze czekam do soboty i wyprawie po wyniki meza, te 3 dni mnie nie zbawia... zyje w SLODKIEJ nieswiadomosci, wlasnie pochlonelam rogalika z konfiturka truskawkowa i jogurt ( OWOCOWY) przed wyjsciem popije sokiem i niech sie dzieje co chce ;)

WIOLKA : 100 LAT DLA IWUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doszedl wozek wkoncu??????????? dojdzie dzis????

carola : wiem doskonale o jakich kosmetyczkach yves rocher mowisz ;) mam takie same 3 zestawy po 3 sztuki , oczojebny pomaranczowy, oczojebny zielony i siwy z rozowa lamowka ;)

TE KTORE UZYWAJA OLIWKI NA ROZSTEPY : pwoeidzcie jakiej i jak stosujecie? bo to takie tluste... na wilgotne cialo zeby sie lepiej rozprowadzalo i nie bylo takie tluste, czy na suche normalnie olej wylewacie i smarujecie? Moze sie skusze... dzis ogladalam wlasnie olwike dla dzieci z naturalngo wyciagu migdalka i sie zastanawialam czy sobie jej nie zpaodac ;)

KTOS COS POLECI ????

just : jak remiczek????

kocuro : zycze zeby mala czrana pozostala mala czarna :))))

lil : hej :) u ciebie zaczal sie juz 35 tc :) ale masz fajnie, tez bym chciala :)

asionek : tobie chyba naparwde zalezy zeby mi regularnie sie slabo robilo i krew z twarzy odplywala hahahahahaha TA ZNOWU PISZE ZE JEDZIE NA LYSO BEZ WZORKOW BO UWAGA "NIC NIE WIDZI" :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez ja zawalu dostane czytajac te opisy, nie dozyc ze 1. brzytwa 2. tam to teraz jeszcze dorzucam punkt 3. NA SLEPO ! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

u mnie mega len, znalazlam pania do domu i nie robie nic, czekam na jutro na 9 :)
wracajac z przedszkoal wstapilam do sklepu takiego fajnego supermarketu i sie wzbogacilam o nowy super cieplutki sweter w cieplych kolorach, kilka kosmetykow ( moze wroce po to oliwke), no i zaczelam powoli kupowac gadzety dla bejbika : 2 dni temu dostal szczotke do wlosow i grzebien, dzis zakupilam talk zeby sie nie odparzalo :)
i tak powoli bede znosic codziennie jakie s*******ki, bo nie moge zbytnio nosic, duze tego na szczescie nie mam, troche kosmetykow, nozczki, pampersiki newborn itp

edit :

wiolka : super ze wozek dotarl :)

asionek : jestem jestem :) dzieki ze pytasz :)

Ostatnia edycja:
lili miłego..!!!

made ojeeej... ojej.. OJEJEJEJ..!! Ostatni weekend :-) Na pewno będzie wyjątkowy :-):-):-)

wiolu ale ja muuuuszę!!! Nie chcę sama rodzić!!! A kto mnie zawiezie??? A w ogóle nie chcę, żeby zaskoczyło mnie przy Kamilu :szok:

zizi kochana zizi... szkoda, że nie wydałaś tych pieniążków na testy na daremnie.... :*

jos - najważniejsze, że się odezwałaś :-))))) A na wyniki to sobie poczekamy :))) ale u nas to wygląda tak, ze gdyby było coś niepokojącego, to od razu by dzwonili z laboratorium, ewentualnie z gabinetu lekarskiego(jeśli to skierowanie od lekarza było). Może u Ciebie też tak jest i nie ma co się martwić tylko paluszki z konfitury oblizywać :-p

Kocurku - hahhaaaa :-D))))) Będzie wyjątkowy, a jakże !!!! Telewizor w końcu na szynie zawiśnie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
kocurku oj tak sobie tylko napisalam, nie stresuj sie...:-)
jos super ze dajesz jakos rade , ze kobieta d pomocy sie znalaza a na wyniki poczekamy...
co do oliwki to ja sie smarowalam na mokre cialo zaraz po kompaniu , oliwke mialam z nivea ( przysylali mi ja z polski:-)), najpier kupilam oliwke z jonsona( nie pamietam ja sie pisze)ale dostalam wysypki na calym ciele.

Wiola Wszystkiego najlepszego dla córci!!!

Koleżanki Made i Kocurek dbająo odpowiednio wysoki poziom naszego ciśnienia, bo jak ich tylko dłuższą chwilę nie ma, to paznokcie zagryzamy z emocji, czy aby nie już.... :-)

Zizi przykro mi, że jednak @..
Widzę, że plan na ten miesiąc masz podobny jak ja, tzn. testy i jeszcze raz testy... Ja też jeszcze ten cykl tak spróbuję, a dopiero w przyszłym ewentualnie zaatakuję lekarza...

reklama
Zizzi - a który to Wasz cykl starań ? I czy te starania to takie wiesz....uczciwe co miesiąc ?

Zaraz po ślubie już było nastawienie na dziecko, ale nie miałam jeszcze takiego "ciśnienia".
Od roku jest tak na 100%. Lekarz mi powiedział, że jeżeli czuje kiedy jest owulacja i działamy w te dni, to już powinnam być mamą:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry