hej
made : hej

zaczynasz nam stresy robic znikaniem...?
za chwile to sie zacznie hehe wystarczy ze kocurek made asionek znikna na pol dnia i beda domysly czy porodowka czy drzemka ?

))))))))
co do cukru - dziekuje za pamiec!!!! ale musze cie rozczarowac : nie mam jeszcze wynikow
nie mam odwagi isc tam w czasie przedszkola bo juz sama droga przedszkole w 2 strony to 40min a ja ledwo chodze tak brzuch ciagnie, a labarot. jest 15 min w druga strone od mojego domu. Z kolei po poludniu nie mam odwagi isc tam z poldusiem bo musze wziac wozek, a do albo sa ogromne schody i niet windy a wozka nosic nie moge ani go tez na 5 min nie zostawie na chodniku bo nie wiadomo czy go znajde po odebraniu wynikow

takze czekam do soboty i wyprawie po wyniki meza, te 3 dni mnie nie zbawia... zyje w SLODKIEJ nieswiadomosci, wlasnie pochlonelam rogalika z konfiturka truskawkowa i jogurt ( OWOCOWY) przed wyjsciem popije sokiem i niech sie dzieje co chce
WIOLKA : 100 LAT DLA IWUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doszedl wozek wkoncu??????????? dojdzie dzis????
carola : wiem doskonale o jakich kosmetyczkach yves rocher mowisz

mam takie same 3 zestawy po 3 sztuki , oczojebny pomaranczowy, oczojebny zielony i siwy z rozowa lamowka
TE KTORE UZYWAJA OLIWKI NA ROZSTEPY : pwoeidzcie jakiej i jak stosujecie? bo to takie tluste... na wilgotne cialo zeby sie lepiej rozprowadzalo i nie bylo takie tluste, czy na suche normalnie olej wylewacie i smarujecie? Moze sie skusze... dzis ogladalam wlasnie olwike dla dzieci z naturalngo wyciagu migdalka i sie zastanawialam czy sobie jej nie zpaodac
KTOS COS POLECI ????
just : jak remiczek????
kocuro : zycze zeby mala czrana pozostala mala czarna

)))
lil : hej

u ciebie zaczal sie juz 35 tc

ale masz fajnie, tez bym chciala
asionek : tobie chyba naparwde zalezy zeby mi regularnie sie slabo robilo i krew z twarzy odplywala hahahahahaha TA ZNOWU PISZE ZE JEDZIE NA LYSO BEZ WZORKOW BO UWAGA "NIC NIE WIDZI" :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez ja zawalu dostane czytajac te opisy, nie dozyc ze 1. brzytwa 2. tam to teraz jeszcze dorzucam punkt 3. NA SLEPO ! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u mnie mega len, znalazlam pania do domu i nie robie nic, czekam na jutro na 9

wracajac z przedszkoal wstapilam do sklepu takiego fajnego supermarketu i sie wzbogacilam o nowy super cieplutki sweter w cieplych kolorach, kilka kosmetykow ( moze wroce po to oliwke), no i zaczelam powoli kupowac gadzety dla bejbika : 2 dni temu dostal szczotke do wlosow i grzebien, dzis zakupilam talk zeby sie nie odparzalo

i tak powoli bede znosic codziennie jakie s*******ki, bo nie moge zbytnio nosic, duze tego na szczescie nie mam, troche kosmetykow, nozczki, pampersiki newborn itp
edit :
wiolka : super ze wozek dotarl
asionek : jestem jestem

dzieki ze pytasz