kocurek : to zaciskaj nogi !

niech mala czarna siedzi spokojnie i czeka na ojca

tylko sie tak nie ekscytuj, bo jeszcze zafundujesz just jej dzien na BB pelen emocji
asionek : juz nie przytyjes zile chcesz w 2 tyg ptzytyc, toc przeciez ty zaraz sie rozpakowujesz

bo chyba nie liczysz na to ze za miesiac
koccuro : 70kg prawie ale to znaczy ze ile na + w czasie ciazy???? bo nie wiem jaka masz wage wyjsciowa
mi tez brzuch juz wyskoczyl i waga zaczyna isc w gore, przytylam ok. 4,5-5kg od pocztaklu ciazy zalezy czy patrzec na wage ginka czy moja ale powiedmzy te 5. ja akurat sie ciesz ebo mnie otoczenie stresowalo ze nie przybieram i ze dziecko strata titi srata trata... ze niby pierwszy trumesrok. 3 kg na plusie a ja w 6 mcu mialam 3,4-4kg na plusie! no ale juz sie wszystko zaczyna normowac, bedzie tak jak z poldynka

wszystko ladnie wyskoczy na koncu jak trzeba
olwika : super torebka, uwielbiam kolorek !
a domek !!! mmmmmmmmmm wiem pamietam co wczoraj napisalam... ale jak zobaczylam ten las naprzeciwko...jej, nie zal wam oddac taki spokoj przestrzen????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? toc dla mnie to marzenie!!!!!! ja bym sie tam widziala tylko jeszcze zeby w promieniu 3km nie bylo zadnego sasiada