• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiesz Lil, ja też nie chciałam czekać do 42 tyg i próbowałam wszystkiego aby pogonić mojego smyka do roboty, ale się nie dało, dopiero jak poszłam do szpitala to się biedaczek zestresował i rozpoczął akcję. podobnie z córcią, gdyby mnie nie skierowali w tym 39 tyg do szpitala to pewnie kulałabym się też do 42 tyg...

reklama
Maja no u nas to masakra mam taka lmiste , ze szok :/ musze zabrac albo najwieksza walizke , albo dwie male jedna dla mnie 2 dla malego ... ogolnie musze miec wszysto ( no oprocz naczyn hehe ) , pytalam poloznej na basenie ostatnio czy napewno musze to wszystko miec i ona , ze jak najbardzieji tutaj nikogo nie dziwi baba z wielka waliza ... i te 4 dni ufff

Kocurek to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& , zeby mala posiedziala jeszcze troche :)

Oliwka fajnie , ze na terapi sie uklada :)
no i &&&&&&&&&&&&&&& za szybko sprzedaz !!

wlacze sobie jakis filmik czekajac na mojego :)

aha zmierzylam brzucha , bo jaks mam wrazenie , ze pekam w szwach i kilka dni temu pisalam wam , ze mam ok 101 cm , dzisiaj prawie 104 cm !!
kurcze duzo jeszcze urosne ?? :) przeciez ja eksploduje niedlugo hehe

asionek hehe ja już nawet nie mierzę .. wystarczy mi, że się dzisiaj wreszcie zważyłam - prawie 70kg..!!!!!! :szok:
Teraz tylko staram się powstrzymywać twardnienie brzucha siłą woli....

Nie mogę się doczekać zdjęć maleństw pysi i made :-):-):-) Najbliższe dni będą dłuuuuuuuuuuuuuugie ....................

Asionek - ja już mam 101!!! :szok: Mam nadzieję, że przynajmniej waga mi już drastycznie nie skoczy, ale jeszcze ok. 8 tygodni i kto wie... :oo: Ufff...

Kochane, dobrej nocki życzę! Ja się tak zmachałam dziś tym sprzątaniem, że wszystko mnie do tej pory boli... :eek: Do jutra!

:szok::szok::szok::szok:

Kociątko :sorry2: Robaczku, uważaj na siebie, kurcze tyle emocji, tyleeeee emocji :tak: Kochana leż brzuszkiem do góry, niech Malutka Czarna posiedzi jeszcze w ciepełku :sorry2: ja się teraz czuję tak związana z Wami, że gdybym mogła to za rękę bym Was przytrzymała przy tym porodzie :sorry2::tak::-D

:szok: człowiek sobie zaplanował jutro dzień tylko BB , a tu takie niespodzianki :szok: :-D

:szok::szok::szok::szok:

Kociątko :sorry2: Robaczku, uważaj na siebie, kurcze tyle emocji, tyleeeee emocji :tak: Kochana leż brzuszkiem do góry, niech Malutka Czarna posiedzi jeszcze w ciepełku :sorry2: ja się teraz czuję tak związana z Wami, że gdybym mogła to za rękę bym Was przytrzymała przy tym porodzie :sorry2::tak::-D

:szok: człowiek sobie zaplanował jutro dzień tylko BB , a tu takie niespodzianki :szok: :-D

kocurek : to zaciskaj nogi ! :) niech mala czarna siedzi spokojnie i czeka na ojca :)
tylko sie tak nie ekscytuj, bo jeszcze zafundujesz just jej dzien na BB pelen emocji :)

asionek : juz nie przytyjes zile chcesz w 2 tyg ptzytyc, toc przeciez ty zaraz sie rozpakowujesz :) bo chyba nie liczysz na to ze za miesiac ;)

koccuro : 70kg prawie ale to znaczy ze ile na + w czasie ciazy???? bo nie wiem jaka masz wage wyjsciowa
mi tez brzuch juz wyskoczyl i waga zaczyna isc w gore, przytylam ok. 4,5-5kg od pocztaklu ciazy zalezy czy patrzec na wage ginka czy moja ale powiedmzy te 5. ja akurat sie ciesz ebo mnie otoczenie stresowalo ze nie przybieram i ze dziecko strata titi srata trata... ze niby pierwszy trumesrok. 3 kg na plusie a ja w 6 mcu mialam 3,4-4kg na plusie! no ale juz sie wszystko zaczyna normowac, bedzie tak jak z poldynka :)
wszystko ladnie wyskoczy na koncu jak trzeba :)

olwika : super torebka, uwielbiam kolorek !
a domek !!! mmmmmmmmmm wiem pamietam co wczoraj napisalam... ale jak zobaczylam ten las naprzeciwko...jej, nie zal wam oddac taki spokoj przestrzen????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? toc dla mnie to marzenie!!!!!! ja bym sie tam widziala tylko jeszcze zeby w promieniu 3km nie bylo zadnego sasiada :)

Made gratuluje !!!!!!!!!! KOchan SUPER ZE BORYSEK JEST Z WAMI !!
CZEKAMY NA CIEBIE I NA FOTKI BORYSKA !;*

KOCURKU Kochana Mała Czarna serduszko zostan jeszcze w ciepełku 5 dni poczekaj na tatusia ;-) A później mamusia i tatus Ci to wszystko wynagrodzą!;*** 3mam kciuki !;**

A tym czasem uciekam spać .
Skręciłam sobie 4 palce w prawej ręće . Zacchciało mi sie eygłupow na łożku boli jak cholera ;/ :-(
Dobranoc;****

Ostatnia edycja:
reklama
Mary mnie teraz coraz bardziej wydyma w brzuchu hehe
no i waga leci do gory rzecz jasna

ale mi sie wydaje , ze zaczelam troche puchnac i zatrzymywac wode w organizmie ,bo wczoraj chcialam nalozyc buty ktore kupilam z 2 tyg. temu i okazaly sie za male !! szok hehe
dobrze , ze cieplo jest , bo nie wiem w czym bym lazila ??

Jos dzieki :) mam nadzieje , ze to nie bedzie caly miesiac , bo sie zamienie w hipopotana hehe

Mloda kurcze to co ty wyrabialas ?? :)))

Kocurek co to jest 70 kg ?? ja juz prawie tyle mam , a moze nie prawie , a juz mam ? boje sie wazyc hehe
rosne w oczach to pewne :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry