• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dopiero wróciłam od lekarza.... i nie mogłam WAM zakomunikować radosnej nowiny :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jak to dobrze, że była boogie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

made jest przeszczęśliwa.... :-):-D:-):-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

A kocur jest TYKAJĄCĄ BOMBĄ :-p:-p:-p

mary lekarz nie daje mi nawet tygodnia... :-p Mała waży 3400, szyjka jest totalnie miękka, główka maksymalnie przyparta.... :sorry2:

A_JA_ MU_SZĘ_ WY_TRZY_MAĆ_ DO_ SO_BO_TY :szok:

Zasiadłam w fotelu, zacisnęłam nogi i nie ruszam się NIGDZIE :no2:

LLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MADE : GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO TO MAMY ZYGMUSIA, BORYSKA :)))))))))))))))))))))))) Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czekamy na fotki - na spokojnie, nie to ze presje narzucam :)))))))))))))))))) nie dziala mi cos w f-cji koloru wiec nie moge zmienic napisu, ale wyobraz sobie ze to jest napis czerwony i wlinia wysoka na 5cm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kocurek : &&&&&&&&&&&&&&&&& za sobote, ale moze jednak popros G. zeby zalatwil urlop 3 dni wczesniej ? ;)
a ty sie poloz i przez 2 -3 dni inwestycja w jedzenie dowozone do domu i wstawanie tylko na siku i prysznic szybki ;) to moze dolezysz
na pewno wysilek nie powstrzyma akcji P :) piszesz sie na lezenie 23/24h przez 3-4 dni dla dobra sprawy i porodu rodzinnego???? :)

reklama
Kurcze kilka razy się logowałam dziś na bb ale nie zdążyłam nic napisać i zajrzeć do staraczek a tu takie emocje mnie ominęły:-(

Made ogromne gratulacje i wracaj do nas jak najszybciej

Kopiuję listę pomniejszoną o naszą MADE , może jest jeszcze ktoś kto chciałby się dopisać

pysia - 3.10
Kocur - 6.10
Asionek - 13.10.
Lil - 25.10
Mary-beth - 23.11
agapa - 12.12
jos - 13.12
serg - 14.12
ewula 08.01

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki