• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made-kochanie gratulacje i witam serdecznie małego Boryska-śliczne imię;) tak poza tym;)

Kocurek-aj to pan doktor nie daje ci nawet tygodnia:szok:, lepiej siedź jednak i się nie ruszaj, chociaż ja jednego dnia nie miałam w ogóle horyzontów na poród-długa, zamknięta szyjka, a na drugi dzień rodziłam sama;), więc może u ciebie będzie odwrotnie, skoro są możliwości to może mała czarna postanowi trochę poczekać;)

Agapa Pysia też już urodziła!!! :)

Kocurku o jacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znowu emocje!!!!!!! Coś czuję, że Tobie już zaciskanie nóg nie pomoże!

MADE JESZCZE RAZ GRATULACJE!!!!!!!!!! CZEKAMY NA SZCZEGÓŁY!!!!!!

Pomału mi naprawdę psycha siada na tym wątku....Słabo mi z nadmiaru wrażeń!!!

Paulinka a Ty, w którym tygodniu urodziłaś?

Ostatnia edycja:
mary lekarz nie daje mi nawet tygodnia... :-p Mała waży 3400, szyjka jest totalnie miękka, główka maksymalnie przyparta.... :sorry2:

A_JA_ MU_SZĘ_ WY_TRZY_MAĆ_ DO_ SO_BO_TY :szok:

Zasiadłam w fotelu, zacisnęłam nogi i nie ruszam się NIGDZIE :no2:

no to nozki zaciskaj :)
chociaz jak bylam w zeszlym roku w PL siorka tez niby juz miala zaraz rodzic wedlug gina ( byl ok 5 .10. ) a urodzila uwaga 11.11. :)) takze roznie bywa hehe

Agapa - to i Pysię skreśl, bo już urodziła! :-)

Kocurek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Ojeju, to jeszcze Kocurek, Lil, Asionek i... JA!!! :szok::-D

wow niezle heheh coraz krotsza lista i mniej czasu ....

jos moja kochana... jestem w takim stresie (pomieszanym z radością ze szczęścia made :-):-):-)) że piszę się na leżenie plackiem do soboty :tak::sorry2::-D

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY..!!!!!! :))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Paulinka 42 tydzień o kurcze........To już bym nie chciała tak długo czekać....39 tydzień jeszcze ujdzie - ale najlepiej to 37 :-D

Asionku wcześniej nie dopisałam - faktycznie się u Was długo leży po porodzie! I te 4 ręczniki dla dzidzi :szok:

Ja się teraz w ogóle tak na oko spakowałam - nie brałam pod uwagę żadnych wytycznych i nie wiem czy to dobrze...

Kocurku nie stresuj się! Za tydzień ten stres będzie tylko wspomnieniem!:rofl2: Ale Cię rozumiem, bo sama jestem w stresie :-D

I DOBRANOC WSZYSTKIM! Dziś mam dzień na spanie...

Ostatnia edycja:
LIL mi też neurony wysiadają !!!!!!! Za dużo na raz ......... Śpij dobrze :) :) :) :) :)

asionek...paulina... obyście miały rację, że u mnie to jednak trochę potrwa moje drogie :tak:

Ostatnia edycja:
oliwka : na jaka torebke cie naszlo???? u mnie jets to samo :) zblizaja sie moje urodziny i co roku zazwyczaj dostaje "niespodziewanke" torebke :) i sobie wlansie powoli zazczynam szukac czegos w sam raz na okazje ;)

OCHNIK,takie cudo brązowe,podkowa,większa:)
Torebka damska SW-1265 - OCHNIK sklep internetowy

Oświadczam, iż nasza droga koleżanka made będzie miała cięcie już dzisiaj o godz. 14.00
Cóż... w takim razie Zennnnnnnnnn.... :) :) :) :) & & & & & & & & & & :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) . . . . . . . . . . . .

Ależ emocje:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nasza koleżanka made urodziła cudownego chłopczyka- boryska, 3500 gr i 53 cm i jest szczęśliwa

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poproszę o napełnienie szkła i wzniesienie toastu za naszego Zygmusia Vel Boryska :tak::tak::tak:

Gratulacje MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))
Hip hip hura!!!!

Wystawiliśmy się:
Obiekt magazynowo-usługowy 300 mkw z działką 1ha!! (1829945477) - Aukcje internetowe Allegro

Byłam na terapii,Pani zapytała co ja tu robię...stwierdziła,że świetnie sobie radzę i że jest super dumna ze mnie...narazie mam się skupić na grupie:)

Kocie,zaciskaj nogi:)

reklama
Kocurku oj za dużo! Nie sądziłam, że jak będę na forum to tak jakbym razem z innymi rodziła! Płodny czas u nas!

Oliwka ale super torebka!!!!!!! No i ta cena mówi sama za siebie - na pewno super jakość....Szkoda tylko, że mnie nie stać :-):-D

No to buźki na dobranoc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry