• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

lil : hej ! zazdroszcze drzemki... moj L. spal dzis 2,5h a ja nie moglam zasnac, jak mlot lezalam i dumalam i nic... a teraz padam!

serg : nie jets powiedziane ze bedziesz miec bole spojenia, ja w pierwszej ciazy nie mialam NIGDY, anwet w czasie porodu nie czulam zeby cos sie rozszerzalo ;)

kocuro : no ty ty nastepna!!!! na nic grzeczne ustepowanie miejsca asionkowi ;))))))

mloda : hej ! dizekuje dobrze w miare czuje... choc drzemka by sie przydala!!! a ty ??? :)

wiolka : zdrowka dla iwci, moze nic sie nie wykluje...

reklama
paulina mi ten chiński kalendarz sprawdził się dwa razy :D
serg ten test INTELIGENDER ? Bo taki właśnie moja teściowa mi zakupiła i dziś wysłała listem :-)
Już się nie mogę doczekać :zawstydzona/y:

lil aleś mi buchnęło po oczach :-D
Śpij puki możesz choć tak szczerze powiem ,że nie ma co straszyć nieprzespanymi nockami bo dziecko szybko przyswaja ,że w nocy trzeba dać mamusi pospać. Góra trzy miesiące i zaczyna maluszek sypiać w miarę regularnie.
Bynajmniej u mnie tak było.

marcys : fajna masz tesciowa... za to ja wam do smiechu cos zapodam skoro poruszylyscie temat 'przewidywania plci' innego niz przez profesjonaliste na usg ;)
moj tesc pod koniec wakacji poszedl do wrozki sie zapytac co bedzie :)))))))))))))))))))))))))))) przysiegam ze to prawda! hahahahahahahhaa
jak sie sprawdzi to wrozka dostanie mega bomboniere ;)

Marcepanku - ja na Maciusiu "wymusiłam" przesypianie nocek jak miał 10 miesięcy - do tej pory wstawałam równo co 2 godziny - o ile nie częściej. Nie wspominam tego zbyt miło niestety........

Kocurku pif paf i lecisz na porodówkę!!!!!!!!!!!!!

Paulinka, Serg, Jos witajcie!!!!!!!!!!! Ja tak skrótowo, bo zaraz wychodzę na gimnastykę....

Raaaaany.... ja następna do odstrzału.... zaczynam się czuć zobowiązana ;-):-D:-D

Ha!... Ja dopiero siódma w kolejce :-) :-) :laugh2:

serg : nie jets powiedziane ze bedziesz miec bole spojenia, ja w pierwszej ciazy nie mialam NIGDY, anwet w czasie porodu nie czulam zeby cos sie rozszerzalo ;)

Mam taką nadzieję... Chociaż ostatnio podczas powrotnego spacerku z miasta tak mnie zaczęło to spojenie boleć i pachwiny... :szok: Ale dużo leżałam po powrocie i przeszło no i na szczęście już się nie powtórzyło ;-)

serg ten test INTELIGENDER ? Bo taki właśnie moja teściowa mi zakupiła i dziś wysłała listem :-)
Już się nie mogę doczekać :zawstydzona/y:

Ja robiłam jakiś inny, ale działający na tej samej zasadzie ;-) Wynik w 100% i bez żadnych wątpliwości, że chłopczyk. No, się zobaczy ;-)

Jos no nie mogę... PADŁAM! :rofl2: Twój Teść wymiata!!!!! :-)

A ja mam za 2,5 godz angielski i taaaaaak mi się nieee chceee... :sorry2: Chociaż z drugiej strony - czuję się tam tak, jakbym do przedszkola wróciła :-p

Ostatnia edycja:
paulina ;************
jos u mnie dobrze tylko ta pogoda nie taka. Nie wiem czy to przez ta pogode młody taki marudny ale tez podejzewam ze zeby mu ida. ;-)

wlasnie mam go na sobie patrzy co pisze i sobie "gada"

Kocurek , Asionek , LiL , Mary , Agapa , Jos , Sergi , Ewula , Wiola ;* ;-) kochane wszystkie dacie rade !!!;* Jak ja dałam to wy tym bardziej !!;****

tak sobie wlasnie tlumacze hehe :)

Asionek szczęściara z Ciebie, że dopiero tak późno Cię złapało ;-) Ale u Ciebie to już niedługo potrwa :tak: :-)*

ja ogolnie moge powiedziec , ze miala sporo szczescia w ciazy :) do teraz czulam sie wysmienicie :) dlugie spacery , joga , basen , morze , plazowanie no nic mnie nie zlamalo :)
a moze wlasnie dzieki tym zajecia sie tak dobrze trzymalam ??

Jos witaj Kochana :-)

Czyżbym tylko ja pozostała bez bólu spojenia? :szok: Mnie też dopadnie?? :baffled:

lnie tez nie boli i oby tak zostalo :)

asionek a może się zamienimy..????? :-D

wsumie czemu nie ;)))
mialam na mame czekac no , ale ..... :))

marcys : fajna masz tesciowa... za to ja wam do smiechu cos zapodam skoro poruszylyscie temat 'przewidywania plci' innego niz przez profesjonaliste na usg ;)
moj tesc pod koniec wakacji poszedl do wrozki sie zapytac co bedzie :)))))))))))))))))))))))))))) przysiegam ze to prawda! hahahahahahahhaa
jak sie sprawdzi to wrozka dostanie mega bomboniere ;)

tesc rewalecyjny :) chyba sie doczekac nie moze wnuka lub wnuczki co ?? :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nasza koleżanka made urodziła cudownego chłopczyka- boryska, 3500 gr i 53 cm i jest szczęśliwa

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poproszę o napełnienie szkła i wzniesienie toastu za naszego Zygmusia Vel Boryska :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry