• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-):-):-)losie drogi co sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wchodze sobie spokojnie po drzemce malego, przez 2,5h lezalam jak los niesiwadomie a tu takie newsy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

made : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was!!!!! choc dotralam godzine "po" i nawet jesli z poslizgiem to juz na pewno tulisz Zygmusia w ramionach :) odpoczywajcie a my bedziemy czekac cierpliwie na nowinki :))))))))))))))))))))))))))))))))))

a ja oswiadczam ze dolanczam do kobietek z bolem spojenia, sie zaczyna..... jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa... :/

Wiola trzymam kciuki, żebyśmy się obie nie dowiedziały jednak ;-) Jak się czujesz? :-)
Młodamamusia ogólnie dobrze, tylko ten kręgosłup boli :dry: Trochę nerwów się ostatnio najadłam i tak sobie myślę, że to moje dziecię chyba jednak niespokojne będzie po porodzie... :-(

Zizi bo w niedzielę mogę spać do woli, a w poniedziałek Ł. idzie do pracy i już nie da pospać :(

Kocurku teraz jestem na etapie robienia badań i kupna samochodu, jak to załatwię to mogę pracować :D

reklama
serge a ja tak sobie niby nic mnie teraz nie boli , nic nie meczy ale samopoczucie do bani...za chwile musze sie isc wykapac i szykowac na kurs ...Lukasz dzis nie da rady przyjechac wczesniej wiec mala musi isc do babci a tam dzieciaki ktore wczoraj podziebily mi dziecko ... wkurza mnie to...wiem ze mala bedzie chora

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry