• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej, ale mam dobry timing;) to czekamy na wieści od Made, trzymam kciuki cały czas...

oj dziewczyny brzuszki nasze, z wrażenia żebyście same na porodówce nie wylądowały;)

aha Pysiu-gratki i wszystkiego najlepszego dla ciebie i maluszka;)

moje młodsze dziecie śpi a starsze bawi się w boba budowniczego na podwórku;)

Hejka!

Pysia - gratulacje i dużo zdrowia!

Mademoiselle - ściskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Pewnie już tulisz swojego maluszka!!! :-):-)

Asionek - co do rozchodzenia spojenia, to kurczę, trochę o tym poczytałam i mam nadzieję, ze to nie to, ale obawiam się, ze pasuję pod objawy... :eek::szok::sad: Jak samopoczucie?

Sergeevna - sprawdziłam i w sumie jak leżę i dotykam, to nie czuję jakiegoś strasznego bólu. Ale przy każdej dosłownie czynności strasznie potrafi boleć! Mam problemy ze zmianą pozycji w nocy, ze wstawaniem, z chodzeniem po schodach... :sad: Więc kurczę to chyba to spojenie... Jutro lekarz a za tydz. położna, może coś się dowiem. A Ty jak śpiąca, to kawkę podsyłam!

images

:happy2::happy2:

Paulina - witaj! Jak tam u Ciebie?

Kocurek, Lil - jak tam dziś?

Ja posprzątałam całą chatę i chyba zaraz umrę!!! Plecy mi chyba zaraz odpadną! :szok: Ufff, chyba czas oddać pałeczkę mojemu M. jesli chodzi o większe sprzątanie... Dobrze, ze mam gołąbki z wczoraj, to odpada mi dziś stanie nad garami! :tak:
Miłego dzionka! Wszystkim ślę pozdrowienia!

Okey... to ja chyba też sobie kawkę zrobię... :)

rureczko jak tam przygotowania do podjęcia pracy..?

O witaj mary czas już dla Ciebie zwolnić tempo chyba :) :) :) Oby te bóle nie nasilały się i oby to nie było nic poważnego :)

Pozostałe dziewczyny, com pominęła, też witajcie :)))))

Ostatnia edycja:
Mary-ty już lepiej nie szalej z dużym sprzątaniem, czas troszkę poodpoczywać;), a co spojenia łonowego-to spokojnie-jak będziesz mieć następną wizytę to poproś lekarza/położną o zmierzenie, ja miałam podobne bóle i obawy, lekarz podczas usg mnie zmierzył, miałam 0,7cm a dopiero powyżej 1 cm można się martwić-po prostu za dużo się przeciążałam i musiałam troszkę poleżeć brzuszkiem do góry;)
a u mnie dziękuje dobrze;), jutro stukną mi kolejne latka, małej chyba kolki przechodzą a starszy broi na czym świat stoi-prawo 3 latka;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry