• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos impreza ok, nawet bylo milo. ja ogolnie jestem slaba, czuje sie jakbym chora byla, mdli mnie, w glowie mi sie kreci , nie mam apetytu....w sobote lezalam do 14 plackiem bo nie dalam rady sie podniesc z lozka, wymiotowalam ciagle, dobrze ze Iwa byla grzeczna....
dzis slysze ze mala pokaszluje i marudzi ... a wczoraj szwagierka przyjechala z podziebionym dzieckiem... jak ja lubie taka bezmyslnosc to ...teraz jeszcze mi brakuje przeziebienia u Iwy i u mnie.....
dobra uciekam bo jakos mnie odrzuca od komputera

reklama
hej :)

Palemka udanego wyjazdu i oby bylo lepiej !! co ja pisze napewno bedzie lepiej !! :))))

Wiola trzymaj sie !! zdrowka dla Iwy! :)

Made pewnie juz w szpitalu ?? :) jutro kolejny bobasek , no chyba , ze ktoras zrobi nam niespodzianke dzisiaj hehe

buziaki dla calej reszty !!
ide sie ogarniac jakos :)

Hej Jos!!!!!!! A Ty jak dziś?? Brzuch wyskoczył mocno do przodu? :-)

Wioluś ja się nie dziwię, że Cię od komputera odrzuca - sama jak sobie przypomnę swoje początki to brrrrrrrrrrr.................Trzymam za Ciebie mocno kciuki!

My dziś w domku siedzimy z Maciusiem i tak pewnie cały tydzień będzie...Tyle mam z przedszkola :-D

Hej Asionku! Ja na pewno niespodzianki nie zrobię -a Ty się szykujesz? :-)

lili właśnie nie bardzo boli.. Mała dużo śpi, łepkiem nie wierci ;))))) Aż muszę ją zaczepiać co jakiś czas, bo się niepokoję, na szczęście reaguje na moje zaczepki :)))))) W sumie to tylko mi się napina brzuch co chwila... czy siedzę, czy chodzę - już nie ma znaczenia.. Dzisiaj wizyta - zobaczymy co słychać :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry