• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia wow gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie no w szoku jestem :)))) czekamy na relacje i foto malego :))))

no nie moge uwierzyc :szok::-D
tak sobie cichutko siedziala , nic nie narzekala i bach :-D
ale emocje hehe , az mi sie spac odechcialo :))

Jos zaraz wysle PW z moim numerem :)
przepowiadasz , ze urodze wczesniej ??? dobrze by bylo , bo zebra to mi chyba eksploduja normalnie :/ bol przeokropny nie mam juz pozycji ...
to sie mezus zdziwil hehe , ja to juz balona mam z przodu :)
cos mialam jeszcze napisac i z przejecia zapomnialam hehe

Asionku a jak długo się u Was przebywa w szpitalu po porodzie? Bo my razem to pewnie nie będziemy rodzić hehe :-) Mi się szykuje połowa listopada jak tak dalej pójdzie, a raczej nie pójdzie!

u mnie po SN min. 4 dni ,a po CC 7 dni minimum wiec tragednia :/ naleze sie tam troche
juz nie wspomne , ze mam tyle do zabrania z listy od poloznej , ze szal normalnie hehe
np. 4 reczniki dla malego :szok: pogibalo ich

Wow wchodzę a tu znowu News ;-)
pysia GRATULACJE!!!!
JA wczoraj miałam jakieś różowe plamienia i zestresowana pędem do szpitala...ale to jakieś naczynko musiało pęknąć i to tyle. Bo wszystko Ok...

najwazniejsze , ze przeszlo i jest oki :)

no nie zasne dzisiaj hehe , ale emocje :)))

reklama
Dzień dobry!!!!!!!!!!!
a115.gif

Witaj Kocurku! No jestem ciekawa czy Made wpadnie - ale sądzę, że jest już w szpitalu........Mam nadzieję, że szybko do nas wróci!!!!!!!!!!!

Ja się czuję dobrze z rana - lepiej niż wczoraj. Maciuś przespał całą noc - więc i ja się wyspałam - a to jest klucz do mojego szczęścia!!!!!!! A jak Ty Kocurku???

Czesc dziewczynki wpadłam na chwilkę, gdyz jestem bardzo zagoniona.
Wybieramy się w środę z mężem do Bułgarii, mam nadzieję, że choć trochę oderwę się od rzeczywistości, a w zasadzie wszyscy dookoła mają nadzieję , ja wiem, że to nie pomoże (raczej) , momentami mam wrażenie, że jeszcze chwila i oszaleję ... Los nie szczędził mi ostatnio, mam juz dosc smutku i łez, czuje się słaba i oszukana ... Ale wiem, że muszę się z tym uporać sama, nikt inny tego za mnie nie zrobi :)
życzę Wam dużo słonka i zdrówka i do zobaczenia :) aha szczęśliwego rozwiązania made :)
pysia - gratuleję :)
zizi - pomyslnosci w tym cyklu :) niech się wreszcie uda ! :))
olivka, mama - za Was też &&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Czołem Robaczki :-D

PYSIU moje serdeczne gratulacje, życzę teraz mnóstwa radości z Maluszkiem :happy2:

Koccurrku, Liluś cześć dziewczynki :-D

koleżanko Made to może pokaż nam ostatni raz Zygmusia jeszcze w swoim słodkim lokum :sorry2: Kochana trzymam kciuki, czekam na relacje i jutro tak jak obiecałam jestem na BB cały czas :rofl2:

lecimy z mamą, załatwić sprawy w sądzie...:angry: nie da mi spokoju :dry:

Palemko a ja Ci życzę abyś choć troszkę oderwała się od rzeczywistości w Bułgarii....Czasem tylko czas leczy rany - i ja Ci życzę, aby ten najbliższy czas zleciał Ci jak najszybciej!

Rureczko witaj!!!!!!!!

Boogie :-)

reklama
hej

ale tu spokoj dzis :)

wiolka : jak samopoczucie? jak iwcia ????? jak sie imprezeka urodzinowa udala? :)

palemka : udanego wypoczynku i oderwania sie od rzeczywistosci owocnego :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry