Asionek31
Fanka BB :)
Pysia wow gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie no w szoku jestem
))) czekamy na relacje i foto malego
)))
no nie moge uwierzyc

tak sobie cichutko siedziala , nic nie narzekala i bach
ale emocje hehe , az mi sie spac odechcialo
)
Jos zaraz wysle PW z moim numerem
przepowiadasz , ze urodze wczesniej ??? dobrze by bylo , bo zebra to mi chyba eksploduja normalnie :/ bol przeokropny nie mam juz pozycji ...
to sie mezus zdziwil hehe , ja to juz balona mam z przodu
cos mialam jeszcze napisac i z przejecia zapomnialam hehe
u mnie po SN min. 4 dni ,a po CC 7 dni minimum wiec tragednia :/ naleze sie tam troche
juz nie wspomne , ze mam tyle do zabrania z listy od poloznej , ze szal normalnie hehe
np. 4 reczniki dla malego
pogibalo ich
najwazniejsze , ze przeszlo i jest oki
no nie zasne dzisiaj hehe , ale emocje
))
nie no w szoku jestem
no nie moge uwierzyc

tak sobie cichutko siedziala , nic nie narzekala i bach

ale emocje hehe , az mi sie spac odechcialo
Jos zaraz wysle PW z moim numerem
przepowiadasz , ze urodze wczesniej ??? dobrze by bylo , bo zebra to mi chyba eksploduja normalnie :/ bol przeokropny nie mam juz pozycji ...
to sie mezus zdziwil hehe , ja to juz balona mam z przodu
cos mialam jeszcze napisac i z przejecia zapomnialam hehe
Asionku a jak długo się u Was przebywa w szpitalu po porodzie? Bo my razem to pewnie nie będziemy rodzić hehe :-) Mi się szykuje połowa listopada jak tak dalej pójdzie, a raczej nie pójdzie!
u mnie po SN min. 4 dni ,a po CC 7 dni minimum wiec tragednia :/ naleze sie tam troche
juz nie wspomne , ze mam tyle do zabrania z listy od poloznej , ze szal normalnie hehe
np. 4 reczniki dla malego
pogibalo ich Wow wchodzę a tu znowu News ;-)
pysia GRATULACJE!!!!
JA wczoraj miałam jakieś różowe plamienia i zestresowana pędem do szpitala...ale to jakieś naczynko musiało pęknąć i to tyle. Bo wszystko Ok...
najwazniejsze , ze przeszlo i jest oki
no nie zasne dzisiaj hehe , ale emocje

Kochana trzymam kciuki, czekam na relacje i jutro tak jak obiecałam jestem na BB cały czas 
nie da mi spokoju