• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bułka jednak z pasztetem:)
Kurka,jakieś chłopy przylazły...kilku i nie mogę dzieci wykąpać bo okupują łazienkę i latają jak opętani. :( Wrrrr

Made dzięki za info:))

PYSIA GRATKI SERDECZNE!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)jak to?????!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) A przedwczoraj zażartowałam sobie, że może się pościgamy..... JEJKU!!!!!

PYSIU - WIELKIE BUZIAKI :* :* :* :* :* :* :* ! ! ! ! ! ! ! ! !

Poniosło mnie z czcionką :-D:-D:-D Ale CO TAM!!! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wow wchodzę a tu znowu News ;-)
pysia GRATULACJE!!!!
JA wczoraj miałam jakieś różowe plamienia i zestresowana pędem do szpitala...ale to jakieś naczynko musiało pęknąć i to tyle. Bo wszystko Ok...

Ja nie mogę się z tym pogodzić po prostu :szok::szok::-D:-D:-D Żeby tak znienacka..!!!!!

hehe lili a dzisiaj o rozbieżności terminów było... :-):-D I BUM!!! Nie zna człowiek dnia ani godziny Aaaaaaaaaa...!!!!!!!!!
TYLKO MADE ZNA :))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
A ja "ZAZDRASZCZAM" - o mało nie pęknę!!!!!! ;-)

No właśnie Kocurku - ja bym chciała albo znać termin, albo urodzić sporo przed terminem - tylko wtedy może bym spokojnie na dupsku siedziała!!!!! A jeszcze info, że Pysia urodziła zrobiło mi większą dziurę w głowie!!!!!

Idę oglądać serial ŻYCIE NAD ROZLEWISKIEM. Teraz chyba tylko to mnie wyciszy i wynudzi, bo jak inaczej zasnę....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry