• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku a odczuwasz główkę jako ból krocza? Ja tak miałam z Maciusiem od 30 tygodnia. Teraz raz to czuję raz nie czuję. Więc zaczynam myśleć, że urodzę w 42 tygodniu!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry:)))

Jestem w siódmym niebie...albo i wyżej o ile się da:)
Zjadłam:zupę-krem z pomidorów z pysznym chlebkiem pełnoziarnistym domowej roboty (wszystko z menu jest świeżo robione),pstrąga z kaszą kus-kus i sałatką,do tego ciasto bananowe z toffi i naturalną śmietaną,kawka i 2 kawałki ciasta marchewkowego wzięłam na wynos:))
Chciałam się oświadczyć kucharzowi z tego wszystkiego:)))
Teraz leżę i przyswajam:)

Czizusie...Made to już pojutrze!!!!!!!!!!!!!!!!!Ochhh,będę trzymać &&&&&&&&&&&& i stepować przed kompem na wieści,dasz nam znać o której to wielkie wydarzenie?
I może małżonek szanowny nas jakoś poinformuje?Sms-em?;-) Proszęęęęęęęęęęęęęęę :)
Ale się cieszę,znowu będziemy e-ciotkami:)))))

Co do remontu to podjęliśmy decyzję,bardzoooo trudną...sprzedajemy cały teren wraz z budynkiem...Spłacimy kredyty,firmę i kupimy jakąś działkę już z domem dużym.Mąż wolałby budować coś od nowa pod nas ale ja się nie zgadzam na żadne budowania,remonty itp itd.
Przy okazji powinno nam zostać całkiem sporo pieniędzy.
Niestety ale inaczej nie udźwigniemy tego a jeden pokój na 4 osoby to ewidentnie za mało,choćby nie wiem jak piękny był...
A jak nam się uda zajść w ciążę to gdzie fasolkę bym umieściła?Decyzja podjęta,w przyszłym tygodniu wystawiamy na sprzedaż,zobaczymy czy znajdzie się chętny...W około nas budują się teraz ludzie i budują też osiedla domków,może uda się sprzedać dosyć szybko i za dobre pieniądze.Liczymy na 1,5 mln.
Wtedy wszystkie ciotki z BB zaproszę na imprezkę:)

Kurczę, Karolina, odważna decyzja, podziwiam i życzę Wam, aby się udało:tak:

Cześć zizi :-)

lil wiesz.. raz odczuwam słabiej raz mocniej - szczególnie dotkliwie jest, kiedy mała tą swoją główką sobie kręci ;))))) Ooj wtedy to boli..!!

Witaj Zizi!!!!!!!!

Kocurku to musi być ciekawe uczucie jak tą główką kręci hehe :-D

A czy Wy dziś odczuwacie pogodę jako mega śpiącą??? Zaraz nie wyrobię i pójdę spać!

jestem :) spontanicznie kupilismy wlasnie fotelik do samochodu dla malego :)

Karolina wow jakie zmiany :) dzieje sie u was niezle , ale ja mysle , ze to bardzo dobra decyzja !! oby szybko kupic sie znalazl i pozniej zostanie szukanie domku marzen :)))

Made wow ty juz jutro do szpitala ... a we wtorek bedziesz miala malenstwo przy sobie !! no i my zostaniemy ciotkami :) jejku jak super :))))

Kocurek fajny pomysl z tunikami :)

Witam Was kochane! Nie mam sił nadrabiać - nie mogę oddychać ani za bardzo się ruszać - chyba pogoda. Ale chciałam być z Wami dziś choć troszkę!

Szukam sensownej koszuli do karmienia na 180 cm wzrostu i widzę same takie co mi ledwo tyłek zakryją :-(

wow to ty taka wysoka jestes ?? :)
u nas nawet zalecane sa dresy czy pizamy , a w Pl to roznie bywa ...
na allegro sa fajne koszule kopertowe wlasnie i dosc tanie

Hej Asionku! Jak we Francji zalecane są piżamy to jadę tam rodzić! :-)

A jak u Ciebie objawy?

Kurcze może za dużo piszę na tym wątku o porodzie, ale nie mogę już o niczym innym myśleć :-(

hehe.. dobrze, że ja mam jeszcze, oprócz porodu, totalny bajzel przeprowadzkowy na głowie i kompletnie niewykończoną chałupkę :-D Bo też bym o niczym innym już nie myślała :-)

reklama
Kocurku ja w tym tygodniu też mam poważne zadanie - będę wpisywać w system ankiety i jeszcze muszę iść na rozmowę o pracę! Ale właśnie przez to, że jestem przed porodem w ogóle nie widzę się na tej rozmowie! Miałam iść w styczniu normalnie ubrana, a pójdę w tym tygodniu z wielkim brzuchem - a już w nic się nie mieszczę.........I jeszcze jak pomyślę ile wysiłku będzie mnie kosztować dojście tam i prezentowanie swoich wdzięków to mi się słabo robi.....

W ogóle wszystko mnie dziś drażni i nic mi się nie chce...Ale do jutra to musi minąć!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry