Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem w siódmym niebie...albo i wyżej o ile się da
Zjadłam:zupę-krem z pomidorów z pysznym chlebkiem pełnoziarnistym domowej roboty (wszystko z menu jest świeżo robione),pstrąga z kaszą kus-kus i sałatką,do tego ciasto bananowe z toffi i naturalną śmietaną,kawka i 2 kawałki ciasta marchewkowego wzięłam na wynos)
Chciałam się oświadczyć kucharzowi z tego wszystkiego))
Teraz leżę i przyswajam
Czizusie...Made to już pojutrze!!!!!!!!!!!!!!!!!Ochhh,będę trzymać &&&&&&&&&&&& i stepować przed kompem na wieści,dasz nam znać o której to wielkie wydarzenie?
I może małżonek szanowny nas jakoś poinformuje?Sms-em?;-) Proszęęęęęęęęęęęęęęę
Ale się cieszę,znowu będziemy e-ciotkami))))
Co do remontu to podjęliśmy decyzję,bardzoooo trudną...sprzedajemy cały teren wraz z budynkiem...Spłacimy kredyty,firmę i kupimy jakąś działkę już z domem dużym.Mąż wolałby budować coś od nowa pod nas ale ja się nie zgadzam na żadne budowania,remonty itp itd.
Przy okazji powinno nam zostać całkiem sporo pieniędzy.
Niestety ale inaczej nie udźwigniemy tego a jeden pokój na 4 osoby to ewidentnie za mało,choćby nie wiem jak piękny był...
A jak nam się uda zajść w ciążę to gdzie fasolkę bym umieściła?Decyzja podjęta,w przyszłym tygodniu wystawiamy na sprzedaż,zobaczymy czy znajdzie się chętny...W około nas budują się teraz ludzie i budują też osiedla domków,może uda się sprzedać dosyć szybko i za dobre pieniądze.Liczymy na 1,5 mln.
Wtedy wszystkie ciotki z BB zaproszę na imprezkę![]()

Witam Was kochane! Nie mam sił nadrabiać - nie mogę oddychać ani za bardzo się ruszać - chyba pogoda. Ale chciałam być z Wami dziś choć troszkę!
Szukam sensownej koszuli do karmienia na 180 cm wzrostu i widzę same takie co mi ledwo tyłek zakryją :-(
Bo też bym o niczym innym już nie myślała :-)