• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was kochane! Nie mam sił nadrabiać - nie mogę oddychać ani za bardzo się ruszać - chyba pogoda. Ale chciałam być z Wami dziś choć troszkę!

Jak humorki u Was?

Kocurku mi się wydaje, że moja ciąża nigdy się nie skończy!!!!

Szukam sensownej koszuli do karmienia na 180 cm wzrostu i widzę same takie co mi ledwo tyłek zakryją :-(

reklama
Kocurek - podręczniki zdążysz kupić, a w szlafroczku możesz się nie zdążyć zaprezentować, naciskaj byle szybko :-))))))) Najgorzej się zastanawiać i dopuszczać do głosu rozsądek :))))

Olivka - w takim razie przyjemnego oglądania wysokości męskich :-))))

lili bidulko.... no jeszcze odrobinę :sorry:
Ja zrezygnowałam z kupna typowej koszuli, wpadły mi w ręce taniutkie, letnie tuniczki większego rozmiaru z cieniutkiej bawełny, z guziczkami, i te posłużą mi za koszule :))))))

made dziękuję za jeszcze większe rozchwianie mojego wątpliwego rozsądku hahahaha :-D

Ostatnia edycja:
Oliwko dziękuję za linki! Ja patrzyłam i w sklepach i w necie. Najbardziej by mi zależało na koszuli kopertowej - pamiętam przy Maciusiu guziki - on tak często jadł, że ostatecznie to chodziłam ciągle z rozpiętymi guzikami. I jest dużo takich - ale właśnie króciutkich. W dodatku zależy mi na długim rękawie, bo jak potem w domu będzie zimno to ja nie dam rady na krótki rękaw.....W sumie to najbardziej zależy mi, żeby mieć co do szpitala wziąć - bo mam jedną do porodu, potem jedną na zmianę (ale już taką zużytą i właśnie z guzikami) - i co dalej?

Kocurku a gdzie te tuniczki kupowałaś? Zabierasz do szpitala tuniczki?????

Made :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lilu no tak, tuniczki zabieram :)))) Z wyprzedaży Bonprix'a :))))) Wyglądają prawie jak koszulki ;))))))

carola gdybym nie była już do tyłu z dwoma kredytami, to by mnie żadne wyrzuty nie męczyły..!!
A wobec wszystkich naszych wydatków, to G. się nawet nie przyznałam, że zalegam z tymi ratami :sorry2: Zaraz mnie windykacja będzie ścigać :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Oliwko dziękuję za kolejne linki :-D Chyba już w tych sklepach byłam dziś - bo siedzę już od godzinki. W sumie to ja tak nie lubię koszul nocnych - tylko piżamy! Dlatego może nie potrafię żadnej koszuli wybrać...A w piżamie można być w szpitalu?

Kocurku
jeśli bonprix jest online również to idę popatrzeć.

No i są tuniki, ale na mój wzrost to też mi tylko tyłek zakryją...A jak się schylę to już zakryć nie dadzą rady......

Kocurku a Ty masz jakieś objawy porodowe??? U mnie nic a nic teraz. Plamienia też już się skończyły.

Ostatnia edycja:
reklama
lili looknij na priv :) Z objawów to mam czopa, który odchodzi mi od paru miesięcy :confused: i chyba ciągle się regeneruje haha :-D i twardnienie brzucha kilkanaście razy na dzień i brzuszek mi opadł i czuję główkę bardzo nisko.. i chyba tyle ;)))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry