Czarny Kocur
Made by Made :*
agapa nie, ja czegoś takiego nie odczuwam, jedynie czuję duży nacisk tam na dole, ale wrażenia luzu nie mam żadnego.. A co do serducha, to bardzo długo dawało mi się we znaki nieregularnym, ciężkim biciem i różnymi bólami. Przy tym miałam problemy z oddychaniem, które tez ustąpiły pewnie przez obniżony brzuszek od paru tyg. A Ty takie tańce hulanki odstawiasz?
)))))) Oszczędzaj się!!
carolinee tempo życia u Was zawrotne, życzę spokojnej reszty dnia dzisiaj ....

mary Miłej niedzieli i Tobie :-) Gołąbki MNIAMMMMM..!!
)))))))))))))))))))))))
made o rany julek..!! Zapomniałam się skonsultować z naszym materacowo-łóżkowym ekspertem BB
Ale cieszę się, że uznajesz nasz wybór - to Selene Memo Dynamic
))))) Szukam jakoś taniej w necie, niż w sklepie, ale widzę, że ni ma :/ A o specjalnym stelażu sprzedawca też mówił.. kurczę wszystko tyle kosztuje....
Zobaczymy, czy ten stelaż, który przyjdzie z łóżkiem będzie miał chociaż odstępy nie większe niż 3cm pomiędzy listewkami.. a elastyczny to on raczej nie będzie..
sergi pamiętasz jak pisałaś o kłopotach yyy no tych "takich tam"
))) Ja w końcu miałam ich dość i zainwestowałam w Xennę
))))) I jest lepiej 
asionek miłego spacerku!!
Ja idę się zmierzyć z górą garów
carolinee tempo życia u Was zawrotne, życzę spokojnej reszty dnia dzisiaj ....
mary Miłej niedzieli i Tobie :-) Gołąbki MNIAMMMMM..!!
made o rany julek..!! Zapomniałam się skonsultować z naszym materacowo-łóżkowym ekspertem BB
Ale cieszę się, że uznajesz nasz wybór - to Selene Memo Dynamic sergi pamiętasz jak pisałaś o kłopotach yyy no tych "takich tam"

asionek miłego spacerku!!
Ja idę się zmierzyć z górą garów

Ale myślę, że na końcówce jedna tabletka dziennie nie jest już szkodliwa dla malucha... Zresztą zapytam jutro Toma Cruise'a
ale wiadomość..!! Odważna decyzja, ale sensowna