• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku to nic konkretnego - taka luźna rozmowa tylko. Ale właśnie psychicznie byłam nastawiona na styczeń - a wyszło troszkę inaczej......No nic zobaczymy.....

W głowie mam kompletny chaos...U Ciebie też tak jest?

lili ja w głowie mam watę.. zdecydowanie nie jestem sobą, ale mam nadzieję, że to pływ hormonów i przejdzie ;))) Na rozmowę o pracę bym w życiu w tym stanie umysłu się nie wybrała :-p

Hej Asionku! Jak we Francji zalecane są piżamy to jadę tam rodzić! :-)

A jak u Ciebie objawy?

Kurcze może za dużo piszę na tym wątku o porodzie, ale nie mogę już o niczym innym myśleć :-(

dawaj zarezerwuje miejsce dla ciebie kolo siebie :))

u mnie objawy hmm nie wiem , mam skurcze , rozne bole , ciagniecia .... ale czy to objawy ?? ))

kurcze spotkanie w sprawie pracy ?? wow hehe juz widze siebie teraz z tym bebznem i z dziura w glowie :))))
juz nie wspomne , ze ciekawe w czym bym poszla ... :)

Kocurku ja za miesiąc też będę miała problem z ratami...kurka,przetańczyłam w zeszłym tygodniu kupę kasy...i teraz żałuję,że tak trochę bezmyślnie je wydałam...
W sumie to średnio wiem na co:) Szał był:)
Właśnie wróciliśmy do bursy...nawet kolacji nie mam jak zrobić...będzie bułka zwykła z serem...

Wygląda na to, że tylko made w tym towarzystwie ma jeszcze głowę na karku i myśli racjonalnie ................................................... :-D:-D:-D)))))))))))))))))))))))))))))))))
Ciiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
Idę pielęgnować swoje boskie ciało :-p

made wyjątek potwierdza regułę :-D:-D:-D:-D:-D

lilu ale dasz sobie radę :-):-):-) najwyżej wykuj na pamięć małą przemowę, nie dopuszczaj do żadnych pytań, po czym ładnie i szybko podziękuj za rozmowę :-p:-D:-D

carolinee ja też pojechałam ... ale w zeszłym miesiącu grrr.. Ale nie lubię tak, bo najpierw zawsze płacę wszystkie kredyty i rachunki, no ale ta WATA... WATA UMYSŁOWA chyba mnie zmuliła ;)))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka ależ bym zjadła bułkę z serem!!!!!!!!!!!!

Made malujesz paznokcie???? :-D To jest zaleta CC, że możesz się należycie przygotować! Ja mam schizę, że mogę nie zdążyć wziąć prysznica przed wyjazdem do szpitala.......Kto wie jak będzie.....

Kocurku dobrze jest mieć co wydawać! Wtedy to sama przyjemność!! Ja tak myślę, bo od 2 lat nic nie zarabiam hehe :-)

Asionku a jak długo się u Was przebywa w szpitalu po porodzie? Bo my razem to pewnie nie będziemy rodzić hehe :-) Mi się szykuje połowa listopada jak tak dalej pójdzie, a raczej nie pójdzie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry