ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!! mecze netbooka te pare stron od pol godziny ale sie oplacalo

zostalam wynagrodzona hahahahaha
PYSIA : OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj teraz do formy a my czekamy oczywiscie na foto cudu i relacje z porodu
))))
Buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*********************************************
ale emocje
))))))))))))) takiego zmula mialam juz gotowa do spania bylam a tu taka pobudka
tez w szoku jestem, sie ze tak powiem po pysi nie spodziewalam
)))))
made : no to teraz twoja kolej !!!!!!!!!!!!!!

&&&&&&&&
o ile kocurek cie nie wyprzedzi dzis w nocy lub jutro
asionek : a mi sie wydaje ze twoje meki to juz tylko tydzien dwa potrwaja

ze urodzisz 2 tyg lub nawet 3 przed czasem, a licze od takiej "malej" polowy pazdziernika, nie 18-19
carola : ale mialas maraton... szok... ale ciesze sie ze podjeliscie z mezem decyzje ktora brzmi bardzo rozsadnie

zrobiony remonick, odswiezenie budynku, pokoju ulatiw sprzedaz, a z tego co piszesz macie ziemie i to jets tego z abardzo pokazna kwote! wiec i na super domek z pokazna dzialka starczy, bez szarpania sie, wygodnie, "na gotowe", a i oszczednosci na koncie zostana a wraz z nimi spokoj ducha i zeeen

)))))))))
asionek : jelsi nr ma koncowke 73.75 to aktualny jest

jeszcze podaj mi swoj nr, no i czekam na info, bede relacjonowac
krzyz mnie boli, brzuch jakis taki wielki wyskoczyl... normalnie jakis zart... w ciagu tygodnia mi pilka wyskoczyla... maz wyjechal w zeszlym tyg na zaledwie 2 dni do mediolanu wrocil i pierwsze co, nim sie przywital to oczy na brzuch a w spoojrzeniu szok ( a moze to bylo przerazenie ???)
w kazdym razie w 2 dni zobaczyl roznice mega a w tydzien pelny to sie zorbila pilka... taka ze sie mialam nic, a teraz nagle mam i to mam tak jak sie ma na tym etapie ciazy
nie zdziwie sie jak mnie zasypia rozstepy na brzuchu przy takim agresywnym powiekszeniu sie masy ciala
oliwka : na jaka torebke cie naszlo???? u mnie jets to samo

zblizaja sie moje urodziny i co roku zazwyczaj dostaje "niespodziewanke" torebke

i sobie wlansie powoli zazczynam szukac czegos w sam raz na okazje