• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!! mecze netbooka te pare stron od pol godziny ale sie oplacalo :) zostalam wynagrodzona hahahahaha

PYSIA : OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj teraz do formy a my czekamy oczywiscie na foto cudu i relacje z porodu :)))))
Buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*********************************************

ale emocje :)))))))))))))) takiego zmula mialam juz gotowa do spania bylam a tu taka pobudka :) tez w szoku jestem, sie ze tak powiem po pysi nie spodziewalam :))))))

made : no to teraz twoja kolej !!!!!!!!!!!!!! :) &&&&&&&&
o ile kocurek cie nie wyprzedzi dzis w nocy lub jutro ;)

asionek : a mi sie wydaje ze twoje meki to juz tylko tydzien dwa potrwaja :) ze urodzisz 2 tyg lub nawet 3 przed czasem, a licze od takiej "malej" polowy pazdziernika, nie 18-19 ;)

carola : ale mialas maraton... szok... ale ciesze sie ze podjeliscie z mezem decyzje ktora brzmi bardzo rozsadnie :) zrobiony remonick, odswiezenie budynku, pokoju ulatiw sprzedaz, a z tego co piszesz macie ziemie i to jets tego z abardzo pokazna kwote! wiec i na super domek z pokazna dzialka starczy, bez szarpania sie, wygodnie, "na gotowe", a i oszczednosci na koncie zostana a wraz z nimi spokoj ducha i zeeen :))))))))))

asionek : jelsi nr ma koncowke 73.75 to aktualny jest :) jeszcze podaj mi swoj nr, no i czekam na info, bede relacjonowac :)

krzyz mnie boli, brzuch jakis taki wielki wyskoczyl... normalnie jakis zart... w ciagu tygodnia mi pilka wyskoczyla... maz wyjechal w zeszlym tyg na zaledwie 2 dni do mediolanu wrocil i pierwsze co, nim sie przywital to oczy na brzuch a w spoojrzeniu szok ( a moze to bylo przerazenie ???)
w kazdym razie w 2 dni zobaczyl roznice mega a w tydzien pelny to sie zorbila pilka... taka ze sie mialam nic, a teraz nagle mam i to mam tak jak sie ma na tym etapie ciazy
nie zdziwie sie jak mnie zasypia rozstepy na brzuchu przy takim agresywnym powiekszeniu sie masy ciala :)

oliwka : na jaka torebke cie naszlo???? u mnie jets to samo :) zblizaja sie moje urodziny i co roku zazwyczaj dostaje "niespodziewanke" torebke :) i sobie wlansie powoli zazczynam szukac czegos w sam raz na okazje ;)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór...

Zajrzałam na chwilę wieczorową porą, a tu takie wieści...
Pysia GRATULACJE!!!! Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dzidziusia :-)

Dzięki dziewczyny.
Ale tak z innej beczki.
Czy pysia nie miała terminu na październik? W którym ona właściwie była tygodniu?
Bo suwaczka nie miała dlatego nigdy nie mogłam się połapać...

oliwka hmmm ciasto marchewkowe brzmi pysznie zwłaszcza ,że zawsze chciałam skonsumowac ,a nigdy nie było mi po drodze ;-)

made jejuś &&&&&& za 20.09 to WASZ wielki dzień :-)

reklama
dobry wieczór :-D

pogoda dzisiaj dopisała :-D obiadek w restauracji i spacerki :-D a póxniej wizyta u babci ;-)
No od jutra mama idzie do szpitala na tata na południe w pracy :-D więc zostane sama ;-) DAMY RADE :-D

Kocurku niestety , ale nie udało się :-(
Agapa ja tak miałam kilka tyg przed porodem nie zdażało sie to często ale co jakis czas ;-)
Caroola podziwiam Cię. ;** . 3mam kciuki aby wszystkie problemy szybko minęły ;-)
Made kochana ;** 3mam kciuiki aby wszystko było SI !!;***

Pysiu słońcee !!!! a jeszcze 3 dni temu pytałaś sie o łożeczko a synek jest juz z Wami !;*** GRATULUJE Z CALEGO SERDUSZKA czekamy na fotke małego i wracej szybckiutko do siebie;****:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry