• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary dobrze, że się możesz podpytać, lekarz na pewno coś poradzi :tak: Ja mam tutaj tylko położną i jak dla nich, to każda dolegliwość jest "normalna" w ciąży, ba! - potrafią kobiety z 6cm rozwarciem do domu odesłać! :baffled: Także u mnie gdyby nie "dr Google", to bym połowy rzeczy nie wiedziała... :dry: A z plecami mam to samo już prawie 2 miesiące :-( Nie ma dnia, żeby nie bolały, a czasami jest już tak, że zgięta w pół przemieszczam się tylko od kanapy do wc i spowrotem, bo nie daję rady z niczym... :-(

reklama
Kocurek-troche śmiać mi się chce-miałam podobną sytuację, kiedy ja miałam rodzić, czekałam na urlop męża, ale powiem ci że dziewczynki są usłuchane-mała urodziła się 16 lipca w sobotę a mój mąż od poniedziałku akurat urlop zaczynał

a ja szukam na allegro jakiś bucików zimowych dla mojego syna, bo pogoda nie jest zbyt optymistyczna ostatnio...

ooojjjj... sergi i Ty też nie wyrabiasz.... no nic - musimy WSZYSTKIE dać radę, nie ma wyjścia..!! ;)))))))))))

paulinko tylko się nie śmiej, proszę... :sorry2: Czwartek, piątek, sobota to mój G. jest w Gdańsku/Elblągu - gdyby coś, to za cholerę nie da rady dojechać z powrotem - tym bardziej, że w sobotę ma otwarcie sklepu z figurą prezydentem miasta... :((((((( i nie urwie się buuuuu..... Więc MOJA CZARNA w sobotę NIE MOŻE..!!!

Ostatnia edycja:
Kocurek no jasne, czego się dla Berbecia nie robi... ;-) Pocieszam się, że każdy dzień, nawet jeśli "w bólach", to przybliża mnie do spotkania z Gabrysiątkiem :tak: Dalej nie mogę uwierzyć w to, że grudzień już TAK BLISKO :szok:;-)

asionku no właśnie... twardy jak skała co rusz, a w nocy to już niemożliwie twardy..!! To musi być strasznie niekomfortowe dla maluszków :szok:

no wlasnie ja sie martwie o malego czy mu to nie szkodzi czy co ??

Made juz po napewno :) ale jej fajnie :)))

Mary moze to nie to , ale koniecznie powiedz ginowi :)
no i &&&&&&&&&&&&& zeby nie bolalo !!

Sergi kurcze wspolczuje ci tych boli juz teraz :/
mnie dopiero zaczelo bolec i juz mam dosc ...

jakos damy rade !! :)

reklama
Asionek szczęściara z Ciebie, że dopiero tak późno Cię złapało ;-) Ale u Ciebie to już niedługo potrwa :tak: :-)
Młodamamusia trzymam Cię za słowo, bo jak nie.... ;-) :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry