• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wow nie no kurde chwila moment a tu takie coś.
Made kochana zapewne jesteś teraz najszczęśliwszą kobietą na świecie ,a więc pozostało mi tylko życzyć szybkiego powrotu do formy i spokojnego macierzyństwa :-) Zdrówka dla WAS :-)

Dziewczyny nie wiem czy tylko mnie boli tak głowa czy was też? Pogoda fatalna szaro buro i deszcz ,głowa zaraz mi pęknie .....

serge a ja tak sobie niby nic mnie teraz nie boli , nic nie meczy ale samopoczucie do bani...za chwile musze sie isc wykapac i szykowac na kurs ...Lukasz dzis nie da rady przyjechac wczesniej wiec mala musi isc do babci a tam dzieciaki ktore wczoraj podziebily mi dziecko ... wkurza mnie to...wiem ze mala bedzie chora

Oj, no to nieciekawie... :sad: Mam nadzieję, że Iwusia się jednak wybroni od przeziębienia...
A na jaki kurs chodzisz? Ja taka zacofana ostatnio w nowinkach z BB :dry: No i powiedz mi jeszcze, Kochana, co z tym naszym spotkaniem w B-ham?

Dziewczyny nie wiem czy tylko mnie boli tak głowa czy was też? Pogoda fatalna szaro buro i deszcz ,głowa zaraz mi pęknie .....

Ja też tak mam niestety... :-( Wczoraj bolała, dzisiaj też zaczyna... :sad:

paulina ,serg no właśnie boli okropnie nawet jak zamykam oczy mnie boli...

Mamy teraz prawdziwy babyboom na forum jejciu już nie mogę się doczekać zdjęć tych małych słodkich bobasków.
Chciałabym już wiedzieć też czy chowa mi się w brzuszku chłopiec czy dziewczynka. Choć moje przeczucie jest na chłopca. Chyba sobie kupie taki teścior od sprawdzania płci :zawstydzona/y: mozna go robić od 10tyg ciąży :-)

Moja drzemka trwała dziś 3 godziny HURRRA!!!!!!! Spanie i leżenie to coś co lubię najbardziej! Ale wstałam, weszłam na BB i co widzę???????????? PRZESPAŁAM NARODZINY ZYGMUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie mogę, ile emocji!!!!!!!!! Nie wyrabiam już tu psychicznie hehe!!!!!!!!

MADE SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! ZNOWU MAM CIARY OD STÓP DO GŁÓW!!!!!!!!!!! CZEKAM NA TWÓJ POWRÓT I ZDJĘCIA SYNUSIA!!!!!!!

A w ogóle to witam wszystkie Panie! Widzę, że nas tu dużo dziś :)

Marcepanek, Paulina ja robiłam ten test siusiany na płeć dziecka i wyszło mi, że w brzuszku mieszka synuś :-) Tak samo przepowiada mi kalendarz chiński... ;-)

Lil witaj :laugh2:

hahahahhaa :-):-):-):-) lili !!!!! :))))))))))))))))))))))

Raaaaany.... ja następna do odstrzału.... zaczynam się czuć zobowiązana ;-):-D:-D

asionek a może się zamienimy..????? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry