• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć!

Kocurek - no to miałaś noc pełną wrażeń! Mam nadzieje, że dzidzia poczeka jeszcze troszkę!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-)

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za obie wizyty!

Asionek - ja też już mam opory przed ważeniem się... :szok: A brzuch to sama nie wiem, ile mi jeszcze może urosnąć! :-D Już dorodne 101 cm mam... :-D Może do 120 nie dobiję! :-D A co do wody, to i jak jakaś spuchnięta się czuję, ale sama nie wiem. A jeśli chodzi o mierzenie spojenia, to tu pewnie by nawet nie wiedzieli, o czym mówię! :zawstydzona/y: Tu nie ma nawet badania ginekologicznego podczas całej ciąży, o ile nie masz wskazań albo nie pójdziesz prywatnie. Całą ciążę prowadzi lekarz rodzinny lub/i położna, tak więc jeśli ciąża przebiega w porządku, to nawet się nie ma kontaktu z ginekologiem. Ale i tak zapytam o to spojenie.

Lil - jak tam u Ciebie? Spokojnie? :-)

Rurka - hej!

Ja niedługo śmigam do lekarza. Ale nadal wszystko mnie boli i mam problemy z wstawaniem, a w nocy myślałam, ze umrę, bo przy każdej zmianie pozycji czułam ból taki, że szok! :eek::eek::no::no: Ufff...

Miłego dnia!

Cześć Wszystkim:-D
lili ale po jakimś czasie, jak się sytuacja ustabilizuje, to wracamy na bb (ja na pewno) i wszystko będzie tak jak dawniej :)))))))))))))))))) Przecież jeszcze tyle koleżanek do rozpakowania... i jeszcze tyle do zapakowania ;))))) :) :) :) :) :) Musimy się trzymać razem!!
Wiem, że to było do Lil, ale dziękuję że to napisałaś:tak::tak::-)

Apel do Małej Czarnej :-)moja droga kochaniutka poczekaj jeszcze 4 dni jak bedzie Tatuś . Prosze kochana ;-):-) :-D
3maj sie Kocurku;*

paluszki moje juz lepiej posmarowałam żelem i nie bolą.
oj mama dopeiro w czwartek bedzie miała operacje ; /

hej

kocurek : hihi przeciez ty nie wytrzymasz :) nie chodzi o to ze sie drocze, ja naparwde mam takie wewnetrzne przekonanie :)
ale zycze tobie i G. zbeym sie pomylila :) a poki co lez ile sie da :))))
a te 70kg... jak bylas przyzwyczajona widziec (-tke z przodu to moze i duzo sie wydaje, no ale masz "D" ???? Czy nie masz ???
a D to sie tak z nieba nie bierze i rzadko kiedy wystepuje przy 50kg, takie przy 50kg "D" to nie z nieba tylko od chirurga moze sie zdarzyc :)
wiec sie ciesz z ogromnego plusika posiadania prawie 70kg :)

a tak wracajac do kwestii miseczek itp

just : rozwiazalam dzis enigme mojego 80-85B w ciazy :) patrzylam na rozemair francuski hahahaha a jest inny, i wychodzi 70-75 na nasze
to chyba normalne, nie? sugeruje sie metka. bo miarki nie mam i szczerze nigdy nie mierzylam ... ale sie kiedys z ciekawosci zmierze ( u tesciowej, bo ma miarke krawiecka hehehehehhe)

mloda : hej :)

lil : hej :)

Jos hahaha no widzisz kochana :-D a nie mówiłam, że to musi być u Ciebie mniej :tak: jak na moje oko, to Ty masz przed ciążą nawet 65cm pod biustem, bo obwód biustonosza musi być mniejszy o rozmiar niż, to co posiadasz realnie, czyli ja mam 75, ale muszę kupić na 70, bo się rozciąga, a przecież, to właśnie ten obwód trzyma cały biust w ryzach :sorry: ramiączka są tylko do regulacji :tak: więc ja na Twój fr rozmiar posiadam 85GG :zawstydzona/y:

Kociątko i Maleńka Czarna pełen ZEN, głębokie wdechy i wydechy, mnie też męczyło w nocy, a w ciągu dnia cisza i jakieś tylko pojedyncze, mam nadzieję, że to są tylko skurczybyki przepowiadacze :tak: :unsure::hmm::huh:

reklama
jooos hahaha powiadasz, że gdyby nie 20kg do przodu, to bym sobie o tym D mogła pomarzyć??? :-D
Ja też byłam strasznie zadziwiona Twoim 85, bo przecież nie masz gabarytów młociarki hahaha - oojjj dłuuuuugo byś musiała na siłowni się nabiedzić ;)))))))))))))
Ale..ale.. co też ja - JA teraz wchodzę we wszystko pomiędzy 85B, a 75D - POLSKIE! :eek: A żadna ze mnie Olimpijka :-D

boogie strach się bać, co będzie kolejnej nocy :-D
A G. w Warszawie.... No nic.. w każdym razie chyba nie będę sama jakby co, bo dzwoniłam dziś do mojej "własnej" położnej i jesteśmy w kontakcie :)

mlodamamusia buziaczki..!! A co z mamą ...??? :(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry