rruurrkkaa
Mama Misiatków
Hej
)
ależ emocje od rana
ależ emocje od rana

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A brzuch to sama nie wiem, ile mi jeszcze może urosnąć!
Już dorodne 101 cm mam...
Może do 120 nie dobiję!
A co do wody, to i jak jakaś spuchnięta się czuję, ale sama nie wiem. A jeśli chodzi o mierzenie spojenia, to tu pewnie by nawet nie wiedzieli, o czym mówię!
Tu nie ma nawet badania ginekologicznego podczas całej ciąży, o ile nie masz wskazań albo nie pójdziesz prywatnie. Całą ciążę prowadzi lekarz rodzinny lub/i położna, tak więc jeśli ciąża przebiega w porządku, to nawet się nie ma kontaktu z ginekologiem. Ale i tak zapytam o to spojenie. 

Ufff...
Wiem, że to było do Lil, ale dziękuję że to napisałaślili ale po jakimś czasie, jak się sytuacja ustabilizuje, to wracamy na bb (ja na pewno) i wszystko będzie tak jak dawniej))))))))))))))))) Przecież jeszcze tyle koleżanek do rozpakowania... i jeszcze tyle do zapakowania
))))
![]()
![]()
![]()
![]()
Musimy się trzymać razem!!

:-)

a nie mówiłam, że to musi być u Ciebie mniej
jak na moje oko, to Ty masz przed ciążą nawet 65cm pod biustem, bo obwód biustonosza musi być mniejszy o rozmiar niż, to co posiadasz realnie, czyli ja mam 75, ale muszę kupić na 70, bo się rozciąga, a przecież, to właśnie ten obwód trzyma cały biust w ryzach
ramiączka są tylko do regulacji
więc ja na Twój fr rozmiar posiadam 85GG

A żadna ze mnie Olimpijka